- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как да постъпя с родителите си?
Zdraveite!4udeh se kyde da pusna temata, za tova ako sym sgre6ila ,molq za izvinenie.Zna4i az u4a v edno mn ne elitno u4ili6te.Abe napravo lom,dyrja da pod4ertaq, 4e ne znaeh,4e e takova,za6toto e v drug grad i mi bqha govorili hubavi ne6ta za nego,za tova vlqzoh tam.Ta nabyrzo 6te vi go razkaja.Klasnata,koqto ne e ot nai-umnite ne me iz4akala da ozdraveq i da i dam belejka za dve sedmici ami napravo re6ila da mi pi6e otsystviqta v grafa neizvineni.I taka az se poqvqvam v daskalo i razbiram,4e sa me napravili SFO(samostoqtelna forma na obu4enie).Estestveno az si padam malko nahalna i se byrkam navsqkyde.Za tova otidoh napravo pri direktora da mu vdigna skandal zaradi tova ne6to.Toi kaza,4e 6tql da pomisli i da mi kaje otgovora tozi ponedelnik,kydeto idva.Ta vyrposa mi e,ako vse pak me ostavqt SFO kak da kaja na na6ite.Ne iskam da gi naranqvam,6te se pobyrkat.Problemyt e,4e te ne znaqt ,4e sym otsystvala.Gadno mi e,4uvstvam se otvratitelno.Kato nqkoq lyjkinq.Znam, 4e 6te sprat da mi imat doverie,no iskam malko da smek4a bolkata.Ne znam.Hora povqrvaite mi,nikoga ne sym izpitvala takava adska i jestoka bolka.Tolkova silna,kato lavina i lava vzeti zaedno.Vsepogly6tata i ubiva6ta.Ba6ta mi 6te poludee,ne mi puka za ne6tata,koito toi bi mogyl da napravi(da spra da izlizam,da mi spre djobnite i t.n),puka mi za tova,4e 6te ima ogromno naprejenie vky6ti.Obi4am gi i ne iskam da gi naranqvam.A ako ba6ta mi posmee da me udari az 6te izbqgam ot vky6ti,no toi ne e takyv,prosto go mislq kato variant.I tova,4e 6te izbqgam 6te e vtori udar za tqh i pyrvi z amen.Iskam da izkliu4a tezi ne6ta,no ne znam kak.Da,priznavam si vsi4ki gre6ki,da,vinovna sym i vsi4ko ostanalo.Prosto gi obi4am adski mn,za tova i bolkata e taka reje6ta,no ne znam kak da im kaja,a ne moga da gi lyja,za6toto mrazq da lyja,osobeno roditelite si.Molq vi za syveti.Blagodarq predvaritelno!
skype-Vanq
Kak!?Nima liubovta ima ne6to ob6to s uma!?