Дейм ...
И все пак - на 14 си .. ако ще правите нещо , майка ти хубаво ти тика презервативи на всякъде ..
А тва , че се рови .. кво ще намери ?
Кво ти дреме

За телефона - разпитай във форума на дата
forums.data.bg
в раздела за GSM , но напиши поста си грамотно , могат да ти кажат как се слага парола на Мемори Карта ..

Другото което го казвам навсякъде - седни и поговори с майка си .. обясни и ти какво знаеш за момичето ,и тя да ти обясни на теб , какво знае .. Ако се спори за нещо , едното от двете е лъжа .. въпроса е , дали са казали на майка ти нещо лошо , или приятелката ти те е излъгала ..

Интересно ми е ... на мен .. не е имало никога такива проблеми и такива неща .. всичко си е до характер ..
Са , че ме питат .. с кое момиче излизам , и т.н. ... питат ме , и отговарям .. директен съм , и казвам каквото мисля , и не мисля , че ако се крия , ще постигна нещо повече или по-малко ...
Ти ако не й даваш , значи криеш нещо , което означава , че тя се тревожи за теб ... Помисли малко ,и я остави да прави каквото иска с компютъра и телефона ти , нека ти бута по 100 презерватива в джобовете .. ти пък си и на 14 майче , ако съм разбрал правилно , за кво са ти .. рано ти е .. но днешната младеж е такава да му се не види

Не знам .. късмет , дано се оправи всичко