- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам как да се справя с него...
Здравейте.На някои от вас проблема ми може да им се стори глупав,за което се извинявам,но просто незнам къде и към кого да се обърна иначе.Периоди4но моя приятел ме унижава и обижда несъзнателно,без да го разбира.Говорили сме по темата,а той казва,че никога не е искал да ме обижда или унижава....но много често го прави.Наскоро примерно видяхме една много грозно кльощава манекенка в списание....и той ми каза "Ти казваш,че краката и са грозни защото ти нямаш такива,а искаш"...а аз наистина не ги искам защото бяха адски грозни и незнам как може да ме обижда такаИмам чувството,че изобщо не ме оценява и харесва....говорили сме кфо ли не сме правили и няма ефект....кажете ми в мен ли е проблема,че се впрягам за такива неща или в него?
![]()
![]()
![]()
![]()
Споко...(момче съм да отбележа)
Момиче си и е напълно нормално да се "впрягаш" за най-малките неща (не че това е малко, напротив)...
А и той не те оценява и следователно не те заслужава...
Тъй че (метафорично казано =>) : Fuck him!
Madness is the gift, that has been given to me.
ууаааа... е такава обида просто не знам как някой някога може да преживее![]()
![]()
... и те така
миличка, и моя периодично ми ги прави едни хубавки такива... ама какво пък толкова, хвани бика за рогата. когато ти каже нещо такова (ще конкретизирам за дадената от теб ситуация) му кажи: "моите са по - хубави" или "като толкова ти харесват... намери я и си ходи с нея", аз обикновено така правя, а ако искаш пък да рабере какво ти е на теб, просто замажи положението и когато смените темата направи някаква забележка за твой познат, който е в нещо по - от приятелят ти. Ако не разговорите ви, то поне това би трябвало да го жегне!
![]()
Стува ми се мн гадно това нз къде може да е проблема
![]()
![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
В левия подбедрен ставен бял дроб.Първоначално написано от him4e_f
Хм ами преобръщай нещата на ирония или шега. Отговаряй му иронично, ще започне да се усеща.
Животът е адът описан в Библията!
Пфф ... тва е супер тъпо .. сигурно ти обяснява , колко те харесва и т.н. а някъде през това време "несъзнателно" направо си говори по твой адрес ...Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
Проблема е в него , явно си противоречи на това което казва .. позната история ми е до някъде , не съм я изпитал лично .. няма значение , проблема в него , по-добре му кажи кратко и ясно какво мислиш![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
Ееее, влезте в тъкт най-накрая -.-Първоначално написано от tvoitobebche
Да те затапва ли се опитва, не знам, обаче не му се давай и не позволявай да ти говори така.Един път, два пъти, но това постоянно определено не се търпи.Говори сериозно с него и му кажи да престане, защото ти е писнало.Интересно ми е какво ще направи.Ще се сдържа ли заради теб, което абсолютно нищо не му струва, или ще се направи на глупак отново.
Аз нямам такъв проблем с приятелят ми,за което се радвам.
Мисля,че твоя приятел прекалено много вярва,че женската злоба е в всяка една наша реплика.
Започни и ти да го обиждаш по този начин.
Примерно пак разглеждате,и виждаш някой готин певец или футболист,и кажи мале колко е мусколест и какъв страхотен тен има или нещо от сорта,и кажи жалко,че ти не можеш да се похвалиш с тези качества.Направи го няколо пъти,и той най-вероятно ще ти направи забележка,и му кажи,ако той спре,че и ти ще спреш.Може да подейства,успех!
Или му се озъбваш и ти или полагате много сериозен разговор. Не е допустимо такова отношение...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Да прави сте,но незнам...аз пък много често обиждам всяка жена за която той каже нещо положително .....и той явно си мисли,че вече всичко лошо,което казвам за женския пол е от моята злоба....![]()
![]()
А може просто да се е бъзикал или да е искал да ме ядоса?