.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Q: Кой секс е по-добър? С дествено момиче или???

Дествен съм на 15 съм и не съм го правил още, но да ви питам как ще е по-добре да праа секс с някоя дествена кат мен или някоя отворена? Целта на въпроса ми е такава, понеже знам че първя партньор който те е отворил се помни дълго време и слезващите 3-4 връжки свързваш с него (поне така съм чувал) Та ако аз съм девствен и праа секс с дествена, после следващя ми секс ще е малко по как да го кажа малко по претеснен ще съм, щото до сега съм правил секс с един човек опитен в областта толкова колкото и аз, и кат дойде някоя отворена какичка, няма да съм толкоз активен (печен ) ! А ако праа секс с някоя какичка отворена, после и аз ше съм некъв терикат ИЛИ????? Как мислите???

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Мисля ,че можеш още известно време да го каараш на чикии..
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Деца.За първи път си хвани момиче което ОБИЧАШ,а не която са я минали 20 човека,за да те направи ПЕЧЕН...Ей ама сте ..
    Това,че нямам изрази в ника от рода на 'kotence,pisence,sladurche,f,sexy,или baby' не ме прави момче !!

Abe napravo lqgai s maika si kato iskash opiten ;]
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от Alice Fox
    absolutno!

Ох ама вие сте ми много смешни какъв проблем имаш в момента не мога да разбера???? аз ти препоръчвам да си хванеш гадже и да не гледаш девствена ли е или не а просто да я харесваш и тогава чак правете секс

Град
    Враца
    даже и секс не правете
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    Бургас
    kupi si naduvaema kukla, tq hem e devstvena ama e otvorena otdolu.

Bati i prostite temi

+1

NEGRAMOTNIK KADE SI TRAGNAL DA SE EBE6 KAT NE ZNAE6 KAK SE PI6E DEVSTVENOST! Mn si zle ytre 6e pita6 dali ako i se izprazni6 v ystata 6e zabremenee...ili ne6to ot sorta!!!
    Ne se ebi za gyzarluk a za udovolstvie i obi4 ili pone sexyalno privli4ane i simpatiq...
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

Мега фен Аватара на Hilary_
    така...според мен първо трябва да си намериш подходящо момиче ама не само за едното е***е... после всичко ще си дойде на мястото...не ти трябва някоя отворена за да станеш "печен"?! момчета които са с девственици за мен са си истински момчета и за тях не е толкова важно дали ще са печени или не?! но без да осъзнават те правят огромно впечатление... такаче си помисли какъв искаш да си в очите на момичетата?! или гъзар пред приятелите или този на който не му пука и не се влияе от другите мнения а от това какво иска!!! айди УсПеХ! :P

Мега фен
    Град
    Utopia..
    дествено

После научи и хубаво български език-пише се ДЕВСТВЕН !!!
    И чак след това можеш да си помислиш за друго...

..

Отиди на психолог
    Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо

Град
    Na sedmoto nebe!

Re: Q: Кой секс е по-добър? С дествено момиче или???

Цитирай Първоначално написано от EDI16
    Дествен съм на 15 съм и не съм го правил още, но да ви питам как ще е по-добре да праа секс с някоя дествена кат мен или някоя отворена? Целта на въпроса ми е такава, понеже знам че първя партньор който те е отворил се помни дълго време и слезващите 3-4 връжки свързваш с него (поне така съм чувал) Та ако аз съм девствен и праа секс с дествена, после следващя ми секс ще е малко по как да го кажа малко по претеснен ще съм, щото до сега съм правил секс с един човек опитен в областта толкова колкото и аз, и кат дойде някоя отворена какичка, няма да съм толкоз активен (печен ) ! А ако праа секс с някоя какичка отворена, после и аз ше съм некъв терикат ИЛИ????? Как мислите???
    няма значение ква е.Сега като си на чикии то по твоята логика какъв трябва да си станал....
    Голям размер на картинката! /machoka/

Повече от фен
    mda taka e...
    P.S pishe se deVstven ...

Re: Q: Кой секс е по-добър? С дествено момиче или???

nai-hubaviqt seks e s 4uvstva i s podhodq6tiqt partnior vsi4ko drguo e bez zna4enie...................
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си