- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Q: Кой секс е по-добър? С дествено момиче или???
Дествен съм на 15 съм и не съм го правил още, но да ви питам как ще е по-добре да праа секс с някоя дествена кат менили някоя отворена? Целта на въпроса ми е такава, понеже знам че първя партньор който те е отворил се помни дълго време и слезващите 3-4 връжки свързваш с него (поне така съм чувал) Та ако аз съм девствен и праа секс с дествена, после следващя ми секс ще е малко по как да го кажа малко по претеснен ще съм, щото до сега съм правил секс с един човек опитен в областта толкова колкото и аз, и кат дойде някоя отворена какичка, няма да съм толкоз активен (печен
) ! А ако праа секс с някоя какичка отворена, после и аз ше съм некъв терикат ИЛИ?????
Как мислите???
Мисля ,че можеш още известно време да го каараш на чикии..![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Деца.За първи път си хвани момиче което ОБИЧАШ,а не която са я минали 20 човека,за да те направи ПЕЧЕН...Ей ама сте ..![]()
Това,че нямам изрази в ника от рода на 'kotence,pisence,sladurche,f,sexy,или baby' не ме прави момче !!
Abe napravo lqgai s maika si kato iskash opiten ;]
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
absolutno!Първоначално написано от Alice Fox
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Ох ама вие сте ми много смешникакъв проблем имаш в момента не мога да разбера???? аз ти препоръчвам да си хванеш гадже и да не гледаш девствена ли е или не а просто да я харесваш и тогава чак правете секс
![]()
даже и секс не правете
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
kupi si naduvaema kukla, tq hem e devstvena ama e otvorena otdolu.
Bati i prostite temi
NEGRAMOTNIK KADE SI TRAGNAL DA SE EBE6 KAT NE ZNAE6 KAK SE PI6E DEVSTVENOST!Mn si zle ytre 6e pita6 dali ako i se izprazni6 v ystata 6e zabremenee...ili ne6to ot sorta!!!
Ne se ebi za gyzarluk a za udovolstvie i obi4 ili pone sexyalno privli4ane i simpatiq...
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
така...според мен първо трябва да си намериш подходящо момиче ама не само за едното е***е...после всичко ще си дойде на мястото...не ти трябва някоя отворена за да станеш "печен"?!
момчета които са с девственици за мен са си истински момчета и за тях не е толкова важно дали ще са печени или не?!
но без да осъзнават те правят огромно впечатление...
такаче си помисли какъв искаш да си в очите на момичетата?!
или гъзар пред приятелите или този на който не му пука и не се влияе от другите мнения а от това какво иска!!!
айди УсПеХ! :P
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
дествено![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
После научи и хубаво български език-пише се ДЕВСТВЕН !!!Първоначално написано от Alice Fox
И чак след това можеш да си помислиш за друго...![]()
Отиди на психолог![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Първоначално написано от EDI16
няма значение ква е.Сега като си на чикии то по твоята логика какъв трябва да си станал....
![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
mda taka e...Първоначално написано от Alice Fox
P.S pishe se deVstven ...
nai-hubaviqt seks e s 4uvstva i s podhodq6tiqt partnior vsi4ko drguo e bez zna4enie...................
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!