- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДА БЕ! Не мога да Му повярвам.
Наистина. Спи ми се. Студено ми е. Мисля че в такива моменти никой не може да ми помогне. Дори и Той.
Преди няколко дни си говорехме и Му казах, че пръщи и не го чувам. Той се обиди, щото, разбирате ли, не било от връзката, така си говорел...
На следващия ден Го помолих да ми направи картофи. Той отказа. Каза ми да Му "налея масло". Извратено копеле.
Днес не сме си казвали нищо...кажете ми, какво да правя?! Мисля че...не мога да живея без него! Помогнете ми! Моля!! МОЛЯ ВИ СЕ БЕ!!!!
Млъквай БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе
U'r back?! U'R BACK?!
THEY ARE BAAAAAAAAAAAAAACK!
Oh, i missed u, guys.![]()
Не се имитират тъй лесно простите теми в този форум (не всички теми са прости...някои имат смисъл...)
Madness is the gift, that has been given to me.
О Боже..! Тия се завръщат...да живее спама са...Модовете шш си имат работа...![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Тва не разбрах, комплимент ли беше, укор ли беше, протест ли беше, зов за помощ ли беше, невестулка с кубинки ли беше...Първоначално написано от Chess
Първоначално написано от Жилав Сатър
Комплимент за опита ти(не толкоз добър, но все пак си опитал/а)
Madness is the gift, that has been given to me.
Верно ли е опитала?
И вкуно ли беше?!
Хмм, кой е казал че съм го консумирала по този начин...Първоначално написано от muhlqsal 4orap
Не съм сигурна че някой друг ше разбере за кво става въпрос :Р
Тааа... как беше?
Беше дълго като тения и дебело като...нещо дебело. Мм, и ухаеше като Невен (бел.авт. Невен=Детето-Цвете^^)...оо...размечтах се...отивам да мастурбирам.
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
Мразя те... сега няма какво да добавя. Гаден флуудър.Първоначално написано от krisi_bep
Isn't Ъ nice?
Тъй като за нормален човек е съвсем нормално да си изрази настроението и с една иконка, единственото обяснение за тези пет е, че си правиш гимнастика на пръстите.Първоначално написано от krisi_bep
Или си мн глупава.
абе, оставете го бе, може да е шизофренично детето
Бати якото! Много обичам да се подигравам на недъгави ^^Първоначално написано от Жилав Сатър
Isn't Ъ nice?
Представи си и другата му личност да обича и да се подиграва на едната...
или аз не съм наред ама това е някой шизофреникя им вижте ИП модовете : )