.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Да правя ли секс с него?

та на 15години и 5-6 месеца съм. Ходя с едно невероятно за мен момче, което ме разбира за всичко, наистина много се забавлявам и ми е кеф като съм с него. Та... май се сетихте какво ще питам... Таа чудя се дали да го направя с него. Това, което ме притеснява е възрастта и страха, че ще ми е за първи път, по простата причина, че досега не намирах подходящия човек. Мммм мисля, че съм готова, но се притеснявам да не объркам нещо Той е на 18 и има опит в тея неща и все пак се притеснявам от реакцията му ако объркам нещо, защото той е такъв, че всичко иронизира и се смее много на всякакви неща. А си мисля, че ще сгафя нещо... Какво да направя? Той НЕ ме притиска да го направим, но аз като че ли искам той да ми е първия и да го направим...

ОТВОРЕНА СЪМ ЗА СЪВЕТИ, ВЪПРОСИ И УПРЕЦИ...

т.7
    krem4et0

pravete go spored men v sexa nqma da e takuf i izob6to nqma da ti se smee spoko

Оххх ами да, обаче като че ли се и притеснявам нещо да не стане с презерватива... Такава съм си - притеснителна ии ако стане нещо, не знам ...

Град
    Враца
    е зле ли си от тва дет разбрах пича щи са гаври в случай че обаркаш нещо докато ти е за първи път въпреки че не виждам кво.. не се притеснявай дай му да те обладае
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Ми то не е сигурно, че ще се смее ала бала, ама предполагам, че ако объркам нещо ще се прецака всичко...

Мацка пусни на момчето, не го мъчи. Той и така и така , ще е зле в леглото

Съмнява ме да е зле...
    В крайна сметка .. не знам ... аз си го обичкам... и той мен ... да взема да поговоря с него по на широко, пъъъък... да видим какво ще каже

все още чакам отговори, въпроси и най-вече препоръки...притеснено ми е... По-опитните ще дадете ли някой съвет, освен това да се отдам душевно и телесно на момчето...

щом ти е за пръв път няма какво да объркаш... ако си готова направете го
    предаи се на желанието
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

Цитирай Първоначално написано от v3nDe77a
    щом ти е за пръв път няма какво да объркаш...
    Какво имаш предвид? Аз си мисля, че щом ми е за пръв път мога да объркам нещо, защотот нямам опит...

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Ем ,ако принципно иронизира и т.н. се смее на всичко , евала му правя , но ако го направи по време на секса , значи не всичко е както си го представяш ти

Пък и да сбъркаш нещо по-добре му кажи още в началото , че ти е за първи път ...

бтв не си на 16 години , а
    "ще ми е за първи път, по простата причина, че досега не намирах подходящия човек."

Извинявай , толкова години житейски опит , наистина ми е чудно как не си го намерила ....
    И все пак , според мен ти е рано
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Цитирай Първоначално написано от JUST_ME_
    Цитирай Първоначално написано от v3nDe77a
    щом ти е за пръв път няма какво да объркаш...
    Какво имаш предвид? Аз си мисля, че щом ми е за пръв път мога да объркам нещо, защотот нямам опит...
    какво можеш да объркаш ??
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV

Pepi Designs, може да се каже, че съм доста взискателна по въпроса с момчетата и още повече с първия път, защтото много мои приятелки се оплакват, че са сгрешили и т.н. Пък за възрастта ... не знам дали и много или малко...това е проблема, че съм много объркана

v3nDe77a, не знам какво мога да объркам...по-опитните да кажат дали им се е случвало да сгафят нещо, поне да знам какво да не правя

и да "объркаш" нещо ти е простено щото ти е за първи път.. но не мисля че има какво да объркаш
    www.impulse.bg/PeYcHeV

Град
    София, центъра.
    Не мога да разбера, защо се мъчите да систематизирате и опишете секса с думи. Тва е нещо примитивно, водиш се единствено от това, към което те тика организма, изобщо да не ти пука, ако първите пъти не е добре. Важно е на тебе да ти е добре, от там нататъка, всичко се нарежда.

боли ли много първия път?

чувал съм че е индивидуално някои ги боли други не
    www.impulse.bg/PeYcHeV

Град
    София, центъра.
    Ми, мене не ме боля Ама аз съм човек с жива пръчка, а не момиченце...

да взема да поизчакам малко, а
    Охх, съвсем се обърках....

Голям фен
    Ами мен не ме болеше много. А иначе и аз мисля,че за каквото и др да се базика,в секса няма да е така! :P Ако си сигурна в чувствата му и в своите,можеш да го направиш. Ако не си-изчакай малко,за да се увериш!

Град
    София, центъра.
    Цитирай Първоначално написано от JUST_ME_
    да взема да поизчакам малко, а
    Охх, съвсем се обърках....
    Не се притеснявай. Ако наистина го искаш, няма да ти направи впечатление болката. А и са ми казвали, че не е чак толкова непоносима болка. Ако не си сигурна пък, просто не избързвай.

Няма какво да се притесняваш за презарарватива дето каза , той сам ,ще си го сложи.Отпуснисе и чакай , той , ще те "оправи" !

Покорно благодаря

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Според мен твърде много се травмираш и го мислиш тоя първи път ... научени хора няма!Твоя приятел също се е дънил и е правил гафове,а това че иронизира всичко-не му правя чест,ако държи на теб няма да ти се подиграва или каквото и да е друго,трябва да се радва че искаш той да ти е първия.Най-добре му кажи какви са ти притесненията,а ако прекалено много глождят мисълта ти-има лесно ... не го прави

Повече от фен Аватара на Discard
    Град
    Бургас
    Какво може да объркаш...при положение че ти е за първи път,няма нужда да правиш пируети в леглото,растваряш краката,стискскаш зъбите и чакаш !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си