.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Еми решението е твое...щом се чувстваш готова,а и казваш,че си намерила подходящия мисля че няма проблем.Даже да сгафиш,ще ти е простено.Споко... Винаги има 1-ви път

Мега фен Аватара на Hilary_
    ми мацка мисля да поизчакаш...щом не те притиска няма за къде да бързаш... :P и страха след време ще отмине и тогава вече ще си почувстваш...а иначе може отначало да пробвате само с пръстчета да кажем...ако и това ти се вижда много изчакай си и не бързай...виждам че си няква пеканичка... УспехЧе... :P

Град
    RuSe
    Еее ако наистина те обича и ти се кефи,споко Няма никаква такава опасност. А може просто хуморът му да е такъв(: Споко,само гледай да е с презерватив!

Може пък ако се избъзика да има за цел да го изкара на майтап, за да не се почувстваш неудобно...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

vij kakvo 6teti kaja az ako naistina go iska6 nqma date boli val6te parviq pat neboli vapreki 4e se nosqt slyhove 4e boli no nee taka povqrvai mi vsi4ko koeto stava e okolo 10 min otvarqneto 6te yseti6 kak ti vliza no ne i bolka v na4aloto 6tetie leko sranno yse6tane no 6te svikne6 pak otnosto 18 godi6nite mom4eta nesi misli 4e ima mnogo opit v tva az li4no sa6to bqh s 18 godi6no mom4e koeto e pleiboi v daskalo smisal mnogo momi4eta my se natiskat i y4akvah 4e 6tee i bil s mnogo momi4eta a dori toi nemoja dame otvori ot parviq pat (nemislq 4e pri4inata be6e v men zada neme otvori ot parviq pat )i dori svar6i barzo taka4e 6te razbere6 kolko opit ima kato go napravite vajnoto e dase otpysne6 parviq pat toi ako te obi4a 6te6e razbere dori i dase obarka ne6to no nevijdam kakvo moje da obarka6 prosto my pomogni malko s otvarqneto moje6 sama da kontrolira6 tempoto na sexsa 6te mye po lesno.

Наистина ми помогнахте. В крайна смета се колебая още дали ще е скоро, но май ще го зарадвам следващите седмици...

Град
    Бургас
    kakto si re6i6

Re: Едно въпросче, чакащо отговори...

mi shtom mislish , 4e si gotova ne razbiram za6to se obru6ta6 kum hora vliza6ti vuv forum ? ? ? Na tozi vupros i roditelite ti ne mogat da otg ti sama trqbva da preceni6
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Град
    Sliven
    Ако говори много в леглото значи е като мен - притеснен от първия път секс с ново момиче.... това е в твой плюс.Впрочем и аз иронизирам даже и да не потрагне( а то не стана от рас първия път) пак си се смея ... и базикам но така лекичко... това е човек е такъв какъвто е

п.с да не ми е двойник този човек ? мм :P :P
    Choveshkiq harakter e mnogo stranen...izuchavam go ot godini i pak mi e trudno da precenq individualna lichnost v daden moment

http://azsymgogo.aha.bg

Мега фен Аватара на amatorium
    Off aman ot nereshitelni hora. Ami otdavvash mu se i gotovo. Posle kakvoto sabq pokaje. Ili shte pada golqmo e*ane ili shte skusate i shte si hvanesh drug i shte pada golqmo e*ane. Ako chaash mnogo moje da rujdqsash, nali znaesh. Posle ot rujdata kato ti skusat cipata i moje tetanus da hvanesh!
    Eating isn't cheating - Arnold

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ако постоянно си мислиш че ще стане гаф то той непременно ще се случи! Дори и да стане нещо нередно ако той наистина те обича ще премълчи и това ще остане само м/у вас двамата.

Град
    Sofia
    spoko 4oveka nqma da e taka v legloto o6te pove4e ako znae 4e 6te ti e za 1 put kusmet i pr izkarvane :P
    SkuPa Moq NqMa VtOra KaTo TeBe

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от JUST_ME_
    Ми то не е сигурно, че ще се смее ала бала, ама предполагам, че ако объркам нещо ще се прецака всичко...
    И искаш да правиш секс с човек, който би ти се подигравал защотоси девствена и неопитна......хм. Аз не бих. По-скоро трябва да го направиш с някой, който ще трепери от възбуда и от това странно-гъделичкащо усещане, че за теб това е нещо ново, че ще се вълнува от това да ти е добре, ще те предразположи и ще се грижи за теб и тялото ти като за безценно цвете............ти си реши де, ама той така ли ще се почувства? Та ти си девствена и той ако го знае не бива да чака чудеса от храброст от твоя страна. ТЕБ ще боли, евентуално ТИ ще си тази, която ще кърви, а той да се подиграва........

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от aanitogb
    vij kakvo 6teti kaja az ako naistina go iska6 nqma date boli val6te parviq pat neboli
    С приятеля ми бяхме заедно около 9 месеца преди първия ни опит, около 11 при втория и 18 месеца заедно, когато правихме секс най-сетне.......мислиш ли, че не сме го искали? Аз лично го желаех до побъркване, но ме боля. Много ме боля. Направо свят ми се виеше от болка...........Не мисля, че между тези неща има връзка...

Пусни му и не се притеснявай секи минава през тоя епат не им обърщай внимание на форумните разбирачи
    Кажи му че ти е за 1ви път и искаш да е нежно , гали го целувай го тук там , ще му хареса
    ТОй много добре разбира че си девствена и нямаш опит
    Айде давай успехи и дано не боли много

Град
    Sofiq
    aide otvarqi si krakata hahaha mom4eto mu se ebe qko 6tom e stignal do 13 godi6ni hahaha :P

aide otvarqi si krakata ... hahaha mom4eto mu se ebe qko 6tom e stignal do 13 godi6ni hahaha ....
    Кви 13 годишни е? На 15 и 5-6месеца съм. Я чети внимателно

Иначе на другите, мерси за съветите с подкрепата.

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    ДА!!! НАПРАВЕТЕ ГО!!!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Ми май така ще стане И все пак един последен въпрос. Тааа момчето го познавам от има няма 10г, тъй като бяхме съседи, родителите му познавам, и също много добри приятели бяхме преди да тръгнем и знам, че не е с мен заради секса и знам, че няма да ме истави след като го направим, но да попитам ако го направим, това ще затвърди връзката ни, нали?

Re: Да правя ли секс с него?

та на 15години и 5-6 месеца съм. Ходя с едно невероятно за мен момче, което ме разбира за всичко, наистина много се забавлявам и ми е кеф като съм с него. Та... май се сетихте какво ще питам... Таа чудя се дали да го направя с него. Това, което ме притеснява е възрастта и страха, че ще ми е за първи път, по простата причина, че досега не намирах подходящия човек. Мммм мисля, че съм готова, но се притеснявам да не объркам нещо Той е на 18 и има опит в тея неща и все пак се притеснявам от реакцията му ако объркам нещо, защото той е такъв, че всичко иронизира и се смее много на всякакви неща. А си мисля, че ще сгафя нещо... Какво да направя? Той НЕ ме притиска да го направим, но аз като че ли искам той да ми е първия и да го направим...

ОТВОРЕНА СЪМ ЗА СЪВЕТИ, ВЪПРОСИ И УПРЕЦИ...

т.7
    krem4et0
    Като изключим някои работи - и аз съм така страх ме е че нещо ще объркам като ми е за 1ви път

направи го

Като изключим някои работи - и аз съм така страх ме е че нещо ще объркам като ми е за 1ви път
    Мии мацка, прочети мненията до тук. Поне на мен ми повлияха по някакъв начин положително. Осъзнах, че не кой знае какво, ако си обичаш пича и си готова да изтърпиш вероятната болка. Ще видим какво ще стане де. Дай Боже да е хубаво и без лоши последици!

Мии мацка, прочети мненията до тук. Поне на мен ми повлияха по някакъв начин положително. Осъзнах, че не кой знае какво, ако си обичаш пича и си готова да изтърпиш вероятната болка. Ще видим какво ще стане де. Дай Боже да е хубаво и без лоши последици!
    Пожелавам ти прия....тен секс
    Между другото... случайно съм момче

Цитирай Първоначално написано от emptyy
    Пожелавам ти прия....тен секс
    Между другото... случайно съм момче
    Тогава къв ти е проблема Нит ще те боли, нито можеш да забременееш, нито кръв ще ти тече...

Град
    Там, където е сърцето...
    Е що пък тряа ти се смее или квото и да е?! Се пак за първи път ти е и се предполага че щом е опитен ще успее да те предразположи и да направи нещата както трябва.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си