.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Секс за една нощ

Обръщам се предимно към момчетата в форума няма да откажа и мнението и на момичетата. .
    Как ,ще се почувствате ако някое момиче/ момче ви каже, че иска секс само за една вечер и нищо повече. Ще се почуствате ли използвани и ако знаете намеренията й дали , ще и пуснете.....?

ako sum mom4e i me kefi mn qsno 4e 6te spq s neq

Така..... мерси за отговора , още отговори....

Град
    Athens
    Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    ako sum mom4e i me kefi mn qsno 4e 6te spq s neq
    mdaa
    A.C.A.B.

За секса за една една нощ най-решаващи са 3 неща: Моментно настроение, вид на момичето и алкохолът.

Град
    София, центъра.
    Обичам да го правя. Лошото е, че понякога има случаи, дето момичето на сутринта е грозно като смъртта... "Абе, аз ше изтрезнея, ама ти по-хубава нема да станеш"

Цитирай Първоначално написано от Foromo
    Обичам да го правя. Лошото е, че понякога има случаи, дето момичето на сутринта е грозно като смъртта... "Абе, аз ше изтрезнея, ама ти по-хубава нема да станеш"
    Има го и тоя момент, доста е фрапиращо ем те боли глава ем виждаш нещо грозно

Град
    София, центъра.
    На морето е най-тежко в тва отношение.

Тогава продължаваш да пиеш и на сутринта, вместо кафе

pri polojenie, 4e v momenta ne iskam ni6to seriozno, a ymiram za sex, 4oveka mi haresva - DA! 6te pravq sex s nego. drygiq moment - ima6 ne6to seriozno, no iska6 malko raznoobrazie, predlagat ti sex za 1 no6t, znae6 4e pove4e edva li 6te go vidi6... pak DA! a be pri vsi4ki sly4ai sex za edna no6t e samo i edinstveno sex - nqma 4yvstva, taka 4e ako go pravi6 go pravi6 zaradi nagona. nqma mqsto za 4yvstva ili za samoizmu4vane i terzaniq. i ne e qsno koi kogo izpolzva

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Като ми се случи , тогава ще го видим кво е положението ..
    И все пак , зависи в момента в какъв статут ще съм , защото просто така , дори да е само за мен и за нея примерно , няма да го направя , от съвест
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Цитирай Първоначално написано от Pepi Designs
    Като ми се случи , тогава ще го видим кво е положението ..
    И все пак , зависи в момента в какъв статут ще съм , защото просто така , дори да е само за мен и за нея примерно , няма да го направя , от съвест
    kato ne znae6 6to pi6e6??

Голям фен
    Ами на въпроса как ще се почувствам ако момче ми каже,че иска само секс за 1 нощ-ест,че сега,като имам връзка,бих го отрязала! Но ако например съм свободна и момчето ме кефи,а то ми заяви че иска просто еднократен секс,бих се почувствала гадно. Ако не ме кефи ,просто няма да ми пука.

Цитирай Първоначално написано от rame
    Ами на въпроса как ще се почувствам ако момче ми каже,че иска само секс за 1 нощ-ест,че сега,като имам връзка,бих го отрязала! Но ако например съм свободна и момчето ме кефи,а то ми заяви че иска просто еднократен секс,бих се почувствала гадно. Ако не ме кефи ,просто няма да ми пука.
    kyklo, na kolko godinki si?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от teen-age-R
    Цитирай Първоначално написано от rame
    kyklo, na kolko godinki si?
    Ами почти на 19,защо??

Град
    София, центъра.
    То обикновено се разбира отсамосебе си и си идва... никой ня да дойде и да ти каже "айде да се пецкаме само за 1 нощ"

Мега фен Аватара на amatorium
    Gadno bi mi stanalo ako sled noshtta nqma druga ili tq pokaje, che ne iska druga.
    Eating isn't cheating - Arnold

Голям фен Аватара на 50cent
    YEAH BABY YAH

Град
    Sofia
    Хм аз никога не си уговарям секс среща, някакво тъпо ще ми е ако знам , че ще има секс. Аз обичам той да се получава, а не да говориме разни фантазии и после примерно момичето да се окаже добро само на приказки
    Както и да е имам хубави спомени от еднократен секс, както имам и лоши. В случая е кофти , че когато ми е било хубаво и секса с това момиче не се е повторил ми е леко кофти , понеже съм ценител на хубавия секс и би ми се искало да има продължение. Не съм от хората които не се възползват от хубавите неща в живота
    Голям размер на картинката! /machoka/

Цитирай Първоначално написано от love_girls
    Хм аз никога не си уговарям секс среща, някакво тъпо ще ми е ако знам , че ще има секс.
    Ако пича го бива само в леглото, защо пък не

Град
    София
    Случвало се е, правил съм го.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Ако момче иска да правим секс за една нощ ... бих се съгласила да,ако нямам връзка разбира се.Няма да се почувствам използвана,щом като преди това съм знаела,че това е просто секс

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Говори ми,говори

Лятото,дискотека,пиена и опаа на плажа...

Естествено, че бих спала с нея.. ако бях момче де.. По принцип си мисля, че момчетата не отказват особенно ако ще е за една нощ.. Пък и ако някое момче ме пита дали искам в момента ако ми харесва няма да му откажа..

Цитирай Първоначално написано от GameFace
    За секса за една една нощ най-решаващи са 3 неща: Моментно настроение, вид на момичето и алкохолът.
    Няма грозни жени, има само малко изпит алкохол

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си