- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс за една нощ
Обръщам се предимно към момчетата в форума няма да откажа и мнението и на момичетата..
Как ,ще се почувствате ако някое момиче/ момче ви каже, че иска секс само за една вечер и нищо повече. Ще се почуствате ли използвани и ако знаете намеренията й дали , ще и пуснете.....?
Така..... мерси за отговора, още отговори....
mdaaПървоначално написано от menta_loverka
![]()
A.C.A.B.
За секса за една една нощ най-решаващи са 3 неща: Моментно настроение, вид на момичето и алкохолът.![]()
Обичам да го правя. Лошото е, че понякога има случаи, дето момичето на сутринта е грозно като смъртта... "Абе, аз ше изтрезнея, ама ти по-хубава нема да станеш"
Има го и тоя момент, доста е фрапиращо ем те боли глава ем виждаш нещо грозноПървоначално написано от Foromo
![]()
На морето е най-тежко в тва отношение.
Тогава продължаваш да пиеш и на сутринта, вместо кафеПървоначално написано от Foromo
![]()
pri polojenie, 4e v momenta ne iskam ni6to seriozno, a ymiram za sex, 4oveka mi haresva - DA! 6te pravq sex s nego. drygiq moment - ima6 ne6to seriozno, no iska6 malko raznoobrazie, predlagat ti sex za 1 no6t, znae6 4e pove4e edva li 6te go vidi6... pak DA! a be pri vsi4ki sly4ai sex za edna no6t e samo i edinstveno sex - nqma 4yvstva, taka 4e ako go pravi6 go pravi6 zaradi nagona. nqma mqsto za 4yvstva ili za samoizmu4vane i terzaniq. i ne e qsno koi kogo izpolzva![]()
Като ми се случи , тогава ще го видим кво е положението ..
И все пак , зависи в момента в какъв статут ще съм , защото просто така , дори да е само за мен и за нея примерно , няма да го направя , от съвест![]()
![]()
![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
kato ne znae6 6to pi6e6??Първоначално написано от Pepi Designs
![]()
Ами на въпроса как ще се почувствам ако момче ми каже,че иска само секс за 1 нощ-ест,че сега,като имам връзка,бих го отрязала!Но ако например съм свободна и момчето ме кефи,а то ми заяви че иска просто еднократен секс,бих се почувствала гадно.
Ако не ме кефи ,просто няма да ми пука.
![]()
kyklo, na kolko godinki si?Първоначално написано от rame
Ами почти на 19,защо??Първоначално написано от teen-age-R
![]()
То обикновено се разбира отсамосебе си и си идва... никой ня да дойде и да ти каже "айде да се пецкаме само за 1 нощ"![]()
Gadno bi mi stanalo ako sled noshtta nqma druga ili tq pokaje, che ne iska druga.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Хм аз никога не си уговарям секс среща, някакво тъпо ще ми е ако знам , че ще има секс. Аз обичам той да се получава, а не да говориме разни фантазии и после примерно момичето да се окаже добро само на приказки![]()
Както и да е имам хубави спомени от еднократен секс, както имам и лоши. В случая е кофти , че когато ми е било хубаво и секса с това момиче не се е повторил ми е леко кофти , понеже съм ценител на хубавия секс и би ми се искало да има продължение. Не съм от хората които не се възползват от хубавите неща в живота![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Ако пича го бива само в леглото, защо пък неПървоначално написано от love_girls
![]()
Случвало се е, правил съм го.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Ако момче иска да правим секс за една нощ ... бих се съгласила да,ако нямам връзка разбира се.Няма да се почувствам използвана,щом като преди това съм знаела,че това е просто секс![]()
Говори ми,говориПървоначално написано от Foromo
![]()
Лятото,дискотека,пиена и опаа на плажа...
Естествено, че бих спала с нея.. ако бях момче де.. По принцип си мисля, че момчетата не отказват особенно ако ще е за една нощ.. Пък и ако някое момче ме пита дали искам в момента ако ми харесва няма да му откажа..![]()
Няма грозни жени, има само малко изпит алкохолПървоначално написано от GameFace
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()