.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 56
    Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    6tqh da go napsuvam qko

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля, че ще го направя.

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

като не ти се прави, кажи че си съгласен/а, ама тая нощ да е някоя друга ама не тази

щом питаш тук, значи не ти се иска мн мн, страх ли те е?
    Do you speak Salsa? .......

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф
    Цитирай Първоначално написано от Life is a lie
    Естествено, че бих спала с нея.. ако бях момче де.. По принцип си мисля, че момчетата не отказват особенно ако ще е за една нощ.. Пък и ако някое момче ме пита дали искам в момента ако ми харесва няма да му откажа..
    искаш ли?
    Do you speak Salsa? .......

az puk ne vijdam ni6to lo6o v sexa za edna no6t edno ot nai-xubavite prejivqvaniq v sexa e ,no ako si ima6 seriozen/a priqtel/ka ne e osobeno pravilno da go pravi6..

Град
    Бургас
    ako nqmam priqtelka da, no ako imam ne

Abe hora teq polovi organi sa dadeni da se pravi SEX a ne da se pazqt za 1 4ovek ili nqkakvi takiva gluposti koito iska da si gi skladira za ''Liubovta'' apak koito e umen 6te si jivee qko v bibliqta li go pro4etohte tva s ne izneverqvai ili ne6to takova gluposti sex za 1 no6 .... nai hubavoto
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

e golqmi moralisti ste vsi4kite... oba4e kato se zamislq nai na golemite prostotii sum vijdala ot hei takiva moralisti

Dobre 4e si4ki momi4eta po sveta ne mislqt taka
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Nik4o_Spain
    Abe hora teq polovi organi sa dadeni da se pravi SEX a ne da se pazqt za 1 4ovek ili nqkakvi takiva gluposti
    Еее да не съм си намерила "тея полови органи" в гората,че да ги давам на всеки...

Dobre 4e ne ostanah v bg si4ki momi4eta tam li ste sas tova mislene az go nari4am udovolstvie dadeni sa ti polovite organi za da pravi6 deca a dokato stane tova sa dadeni za zabavlenie taka 4e az sam za sexa i za 4asove ne samo za 1 no6 ti si protiv razli4ni misleniq za ne6tata ima seki i ne smqtam da sporq koito kakvoto mu e na du6ata da go pravi ne me barka taq rabota tuka krakata sa otvoreni v bg sa zatvoreni ... predpo4itam tuk

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ами зависи от моментното ми настроение-мога и да приема,и да откажа..и ако приема няма да се чувствам използвана,по простата причина,че сама съм се съгласила
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

A taka trqbva da se misli

Цитирай Първоначално написано от Foromo
    Обичам да го правя. Лошото е, че понякога има случаи, дето момичето на сутринта е грозно като смъртта... "Абе, аз ше изтрезнея, ама ти по-хубава нема да станеш"

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    ами зависи от моментното ми настроение-мога и да приема,и да откажа..и ако приема няма да се чувствам използвана,по простата причина,че сама съм се съгласила
    +1 :P
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Голям фен
    Dobre 4e ne ostanah v bg si4ki momi4eta tam li ste sas tova mislene az go nari4am udovolstvie dadeni sa ti polovite organi za da pravi6 deca a dokato stane tova sa dadeni za zabavlenie taka 4e az sam za sexa i za 4asove ne samo za 1 no6 ti si protiv razli4ni misleniq za ne6tata ima seki i ne smqtam da sporq koito kakvoto mu e na du6ata da go pravi ne me barka taq rabota tuka krakata sa otvoreni v bg sa zatvoreni ... predpo4itam tuk
    Е,добре си се уредил ти! А за тва че в България краката са затворени,не мисля така,има много дашни момиченца да ти кажа, тва че аз не съм така си е личен избор,не всички са така,и тук може да те огрее! :P

а ти сега след всяко мнени пиши: 'така трябва да се мисли' и 'така не трябва да се мисли' смешник! кой те пита кво е в Испания??? ние живеем в бг и ни интересуват 'затворените бг крака'

Фен Аватара на Alice Fox
    Град
    ...до теб...и преди да се усетиш ме няма..
    Зависи от момчето...
    Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing

Re: Сех за една нощ

vutreshno v sebe si vseki 4ovek se 4uvstva polaskan kogato vijda , 4uva , use6ta , 4e drug go jelae dori i za edna no6t da e ! Az li4no ne si padam po tezi ne6ta . . . Nikoga ne stava taka kakto si go mislish
    Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!

Цитирай Първоначално написано от teen-age-R
    а ти сега след всяко мнени пиши: 'така трябва да се мисли' и 'така не трябва да се мисли' смешник! кой те пита кво е в Испания??? ние живеем в бг и ни интересуват 'затворените бг крака'

Ne me interesuva kakvo misli6 kakvo pita6 i voob6te ni6to ne sam te pital 4e da mi otgovarq6 ako obi4a6 si zapazi mnenieto za mizernata ti du6a

Град
    unknown
    za edna nosht, neangajirasht - bezcenno

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    One-night stand - the perfect first and last date!
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Не ми се е случвало досега. Но ако ми допада момичето и нямам приятелка няма да й откажа.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Ne me interesuva kakvo misli6 kakvo pita6 i voob6te ni6to ne sam te pital 4e da mi otgovarq6 ako obi4a6 si zapazi mnenieto za mizernata ti du6a
    не обичам пък! форума е, за да си изкажеш мнението. ако не ти изнася не чети

Цитирай Първоначално написано от teen-age-R
    не обичам пък! форума е, за да си изкажеш мнението. ако не ти изнася не чети

Pi6i si v foruma togava za6to me zanimava6 s gluposti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си