.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако знам, че съм за 1 нощ-няма да правя секс с който и да е. Аз не съм маце за през нощта и поредна в нечий тефтер. Няма и да бъда! Правя секс, защото обичам, а не защото ми се е приискало.

Полезно е и отпускащо
    Непознат човек ново усещане и на 2мата вие само за кефа и тръпката , няма скъпи ресторанти и т.н. няма досадното "Миличкоооо .. ! Какво правиш слънчице".
    Лично аз съм за

az nesi padam po ednokratnite ne6ta kakto i sexsa za eedna ve4er no vse pak zavisi ot sitoaciqta nee kasno damise sly4i

Цитирай Първоначално написано от Asuka
    Цитирай Първоначално написано от love_girls
    Хм аз никога не си уговарям секс среща, някакво тъпо ще ми е ако знам , че ще има секс.
    Ако пича го бива само в леглото, защо пък не

Харесвам мнението ти Имам съмнение, че си момиче, но може и да си момче със странни наклонности
    Прати ми малко повече инфо за теб малко сме хората който харесваме Аниме и особенно .ХАК

Момче, момиче, каквото излезе

Иначе аз съм ЗА, сексът за една нощ. Много разнообразява, дори и да имаме някаква връзка. Пък и после се обичаме повече

Секс за една нощ ..... Е тфа е напълно нормално в наши дни !

Купон - алкохол - Яки момичета ...... аз не виждам нищо лошо в това

А и е еб*ти кефа да се събудиш до момиче на което дори и името не знаеш
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Ако към "въпросния"тип,нямам сериозни чуства...а силни симпатии,ако наистина си заслужава и ако не съм обвързана...а и какво пречи и да съм да,бих го направила...не бих се почуствала използвана

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си