- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кво ще кажете...
Секс с гимнастичка .. ващо мнение ? според мен може да бъде мн интересно заради еластичноста на тялото им, мн интересни пози може да се получат сега сте вие![]()
Аз съм гимнастичка![]()
Няма голямо значение това.Който го може,си го може...
Vitium Mortalis
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Айде да се опитаме да отговорим на въпросаПървоначално написано от The Shadows Madame
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Nikakvo znachenie nqma kakvo e momicheto. Tq moje da e elastichna v tqloto i durvo v legloto!Vse edno mita, che tanciorite sa neveroqtni lubovnici. :P
Eating isn't cheating - Arnold
ПРАВЕТЕ СЕКС С КРОАСАНИ!ТЕ ТВА Е ИСТИНАТА!!!
ne sum gimnasti4ka, ama tanciorka i sum mnogo elasti4na i si priznavam,4e v niakoi pozi tova pomaga![]()
e to i as sum gimnasti4ka, no kakto ve4e nqkoi kaza ...koito si go moje si go moje i tva ene e nujno da si bila sportiska 4e da ti e guvkavo i podvijno tqloto
![]()
Първоначално написано от amatorium
ne sum saglasna s teb, zashtoto ima pozi v koito ima poveche natovarvane i neobhodima gavkavost ,koqto gimnasti4kite pritejavat i tanciorkite sushto imat nqkoi + ;]
Inache za sexa trqbva i muja da e elastichen za da ima razlika s normalniq sex , taka che az kat sum trenirala takiva neshta, ako toi ne moje,nqma da se poluchi![]()
ne sum pravila s gimnasti4ka . . .
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
I pak hora si4ko opira do tova koi kakvo moje![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !