.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Имам си приятел... и любовник..

Имам си приятел от 3 месеца и той ме обича много не се и съмнявам... аз мно0го го харесвам ама наистина много.... той е първият който харесвам толкова много.. но имам и любовник от скоро( той всъщност е бившия ми приятел)..Той ми е слабост от много време и реших , че не трябва да изпускам възможността пак да съм с него макар и тайно... разкъсвам се между двамата.. докато съм с приятеля ми той ми казва, че ме обича.. и през това време получавам смс от любовника ми, че и той ме обича...не искам да казвам.. аз повече така немога... защото мога.. просто ако той разбере ще му разбия сърцето.. а не искам.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ем щом искаш да си и с двамата едновременно,какво искаш да ти кажа?
    Дано приятелят ти да не разбере.Давай го по хитро и всичко ще е ОК.

!!!!!!!!!!!!!
    това е гадно... да си играеш със чуствата на хората
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от JiMiTo
    !!!!!!!!!!!!!
    това е гадно... да си играеш със чуствата на хората
    Не съм съгласна!Повечето момчета правят същите неща с нас,къде пише,че на нас ни е забранено това?
    Апък и това няма да е за дълго,според мен след някоя друга седмица,тя ще престане да се вижда с старото гадже.

Ем щом така ти харесва давай и с двамата, но го прави умело, за да не паднеш накрая от два стола на земята
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Zamisli se koi haresva6 pove4e i izberi nego. 6te ti e po lesno ako si napravi6 spisak "za" i "protiv" za edinq i za drugiq. Moje ve4e da e otjivelica tova, no pomaga. Ako iska6 i dvamata togava USPEH

Кучка си ти ! Това ли чакаше да ти го каже някой,защото не си сигурна дали си ? ...имала възможност...е да имаш възможност да скапеш чуствата на един човек-давай ти си !
    "Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд

Искам да видя изражението на приятеля ти като разбере , че друг чука приятелката му ...
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Моя съвет е да спреш или с единия или с другия! Замисляла ли си се колко ще му стане гадно на гаджето ти ?!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от Co0kIe
    Моя съвет е да спреш или с единия или с другия! Замисляла ли си се колко ще му стане гадно на гаджето ти ?!
    На кого му пука?

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    На кого му пука?
    Да на кого му пука?Повечето момчета които имат възможност да изневеряват на приятелките си,никога не го пропускат.

Град
    somewhere over the rainbow
    На кого му пука?
    Амии тя все пак харесва гаджето си-би трябвало да я е грижа за неговите чувства.Ако тя беше на негово място,нямаше да и е мн кеф нали?Странни създания сме ние момичетата понякога...хем искаме да не ни изневеряват и да не ни нараняват,а в същото време някои от нас правят точно обратното,без да се замислят за половинката си. Не знам струва ми се гадно спрямо гаджето и,ама той така или иначе ще разбере някой ден и вероятно историята пак ще свърши зле.

Мега фен Аватара на koalka
    Писна ми да чета за такива като теб, които не знаят какво искат и нараняват, макар и да не знае приятелят ти.Това е гадно, а ако на теб ти го направят със сигурност ще подскочиш като опарена.Това е да си егоист и да не ти пука за него.Поне веднъж замисли ли се или искаш да задоволяваш собствените си капризи?Нямам думи просто...дано момчето на време се опомни, че го правят на глупак...

Град
    Gabrovo
    а любовникати знае ли защото ако те обича много не би допуснал да те дели с друг Такаче избирай

е маце брао ко по хубаво от това нали знаеш "на една жена и трябват 3 маже-един лизач един ебач и един за пред хората"
    ако намериш още един ще си най щастливата жена но наистина прави го тъка с бившия си че приятеля ти да не разбере :P

JiMiToJiMiTo мъжете не са хора... пък и момчетата най редовно си го правят тоя номер...обаче са пичове а момичетата ако решим да го направим тфа ако се разбере "сме курви" така че аз свалям шапка на тфа момиче ...

az imam to4no sy6tiq problem...no s biv6iq mi priqtel se vijdame,a nastoq6tiq znae za nego...i dvamata me iskat i az gi iskam i az..no se 4udq koi da izbera...ko iskash dai mi skype si, moje si pomognem vzaimno.. :P
    МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!

Град
    Sofia
    Бахти умрелите курви в тоя форум...

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от
    Бахти умрелите курви в тоя форум...
    Уаау, един от "пичовете" се обади...

Моя съвет е да спреш да си и с двамата Избери единия... ако бях на твоето място щях да си взема стария и да си гледам кефа :P Сама казваш че ти е слабост... все пак СТАРАТА ЛЮБОВ РЪЖДА НЕ ХВАЩА!!!

..Накрая ще стане така че от два стола ще паднеш на земята.. според мен остави бившия.. вече е минала работа тва с него ..

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    На кого му пука?
    Да на кого му пука?Повечето момчета които имат възможност да изневеряват на приятелките си,никога не го пропускат.
    Хитлер е утрепал много хора, що и аз да не утрепа някой, нали? Бахти, на колко години си, пък кви тъпи мнения избацваш, не е истина.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Браво бе, браво.. Ако идея си имаш колко ще те боли после и колко ще съжеляваш понеже всичко се връща..

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    На кого му пука?
    Хитлер е утрепал много хора, що и аз да не утрепа някой, нали? Бахти, на колко години си, пък кви тъпи мнения избацваш, не е истина.
    Да, точно! Бахти, замисли се малко, само от изказването ти разбирам колко ти пука за приятелят ти... напрао нямам думи, много мразя такива, които само си играят с чувствата на хората.
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от Clara_
    az imam to4no sy6tiq problem...no s biv6iq mi priqtel se vijdame,a nastoq6tiq znae za nego...i dvamata me iskat i az gi iskam i az..no se 4udq koi da izbera...ko iskash dai mi skype si, moje si pomognem vzaimno.. :P
    heh mn stanahme s toq problem ,samo deto moq sega6niq ne zn za biv6eto mn zabavno nali moje i da sum egoist,no bi trqbvalo 4ovek da za6titava svoite interesi i posle da gleda drygite!NOO ako ima 4ovek, koito obi4a6,ceni6,durji6 na nego i t.n vinagi se suobrazqva6 s nego, i dori bih kazala 4e ti e priqtno da go pravi6,za6toto 6tom toi e 6tastliv i ti si dovolna
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си