- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам си приятел... и любовник..
Имам си приятел от 3 месеца и той ме обича много не се и съмнявам... аз мно0го го харесвам ама наистина много.... той е първият който харесвам толкова много.. но имам и любовник от скоро( той всъщност е бившия ми приятел)..Той ми е слабост от много време и реших , че не трябва да изпускам възможността пак да съм с него макар и тайно... разкъсвам се между двамата.. докато съм с приятеля ми той ми казва, че ме обича.. и през това време получавам смс от любовника ми, че и той ме обича...не искам да казвам.. аз повече така немога... защото мога.. просто ако той разбере ще му разбия сърцето.. а не искам.
Ем щом искаш да си и с двамата едновременно,какво искаш да ти кажа?
Дано приятелят ти да не разбере.Давай го по хитро и всичко ще е ОК.
!!!!!!!!!!!!!
това е гадно... да си играеш със чуствата на хората
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
Не съм съгласна!Повечето момчета правят същите неща с нас,къде пише,че на нас ни е забранено това?Първоначално написано от JiMiTo
Апък и това няма да е за дълго,според мен след някоя друга седмица,тя ще престане да се вижда с старото гадже.
Ем щом така ти харесва давай и с двамата, но го прави умело, за да не паднеш накрая от два стола на земята
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Zamisli se koi haresva6 pove4e i izberi nego. 6te ti e po lesno ako si napravi6 spisak "za" i "protiv" za edinq i za drugiq. Moje ve4e da e otjivelica tova, no pomaga. Ako iska6 i dvamata togava USPEH
Кучка си ти ! Това ли чакаше да ти го каже някой,защото не си сигурна дали си ?...имала възможност...е да имаш възможност да скапеш чуствата на един човек-давай ти си !
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
Искам да видя изражението на приятеля ти като разбере , че друг чука приятелката му...
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Моя съвет е да спреш или с единия или с другия! Замисляла ли си се колко ще му стане гадно на гаджето ти ?!![]()
На кого му пука?Първоначално написано от Co0kIe
![]()
Да на кого му пука?Повечето момчета които имат възможност да изневеряват на приятелките си,никога не го пропускат.Първоначално написано от My`OwN
Амии тя все пак харесва гаджето си-би трябвало да я е грижа за неговите чувства.Ако тя беше на негово място,нямаше да и е мн кеф нали?Странни създания сме ние момичетата понякога...хем искаме да не ни изневеряват и да не ни нараняват,а в същото време някои от нас правят точно обратното,без да се замислят за половинката си.Първоначално написано от My`OwN
Не знам струва ми се гадно спрямо гаджето и,ама той така или иначе ще разбере някой ден и вероятно историята пак ще свърши зле.
Писна ми да чета за такива като теб, които не знаят какво искат и нараняват, макар и да не знае приятелят ти.Това е гадно, а ако на теб ти го направят със сигурност ще подскочиш като опарена.Това е да си егоист и да не ти пука за него.Поне веднъж замисли ли се или искаш да задоволяваш собствените си капризи?Нямам думи просто...дано момчето на време се опомни, че го правят на глупак...
а любовникати знае ли защото ако те обича много не би допуснал да те дели с друг Такаче избирай
е маце брао ко по хубаво от това![]()
нали знаеш "на една жена и трябват 3 маже-един лизач един ебач и един за пред хората"
![]()
![]()
ако намериш още един ще си най щастливата жена![]()
но наистина прави го тъка с бившия си че приятеля ти да не разбере
:P
JiMiToJiMiTo мъжете не са хора...![]()
![]()
пък и момчетата най редовно си го правят тоя номер...обаче са пичове а момичетата ако решим да го направим тфа ако се разбере "сме курви"
![]()
![]()
така че аз свалям шапка на тфа момиче ...
![]()
![]()
![]()
az imam to4no sy6tiq problem...no s biv6iq mi priqtel se vijdame,a nastoq6tiq znae za nego...i dvamata me iskat i az gi iskam i az..no se 4udq koi da izbera...ko iskash dai mi skype si, moje si pomognem vzaimno.. :P
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
Бахти умрелите курви в тоя форум...
Уаау, един от "пичовете" се обади...Първоначално написано от 6А
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Моя съвет е да спреш да си и с дваматаИзбери единия... ако бях на твоето място щях да си взема стария и да си гледам кефа :P Сама казваш че ти е слабост... все пак СТАРАТА ЛЮБОВ РЪЖДА НЕ ХВАЩА!!!
![]()
..Накрая ще стане така че от два стола ще паднеш на земята..според мен остави бившия.. вече е минала работа тва с него ..
![]()
Хитлер е утрепал много хора, що и аз да не утрепа някой, нали? Бахти, на колко години си, пък кви тъпи мнения избацваш, не е истина.Първоначално написано от hooliganka89
Браво бе, браво.. Ако идея си имаш колко ще те боли после и колко ще съжеляваш понеже всичко се връща..
Животът е адът описан в Библията!
Да, точно! Бахти, замисли се малко, само от изказването ти разбирам колко ти пука за приятелят ти... напрао нямам думи, много мразя такива, които само си играят с чувствата на хората.Първоначално написано от AFT
Божествена лудост ли ме обхвана?
heh mn stanahme s toq problem ,samo deto moq sega6niq ne zn za biv6etoПървоначално написано от Clara_
![]()
![]()
mn zabavno nali
![]()
moje i da sum egoist,no bi trqbvalo 4ovek da za6titava svoite interesi i posle da gleda drygite!NOO ako ima 4ovek, koito obi4a6,ceni6,durji6 na nego i t.n vinagi se suobrazqva6 s nego, i dori bih kazala 4e ti e priqtno da go pravi6,za6toto 6tom toi e 6tastliv i ti si dovolna
![]()
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be