- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам си приятел... и любовник..
Ами нали знаеш? От два стола на земята... Или избирай бързо един от двамата (помисли добре кого обичаш повече, за да няма после "ама аз какво направих,сгреших"), или ще ги изгубиш и двамата рано или късно и то по гаден начин... Щот все се намери някой или да те изпорти... Или да се засечете тримата на едно място... Абе варианти на издънки мноу... Та решавай и действай!![]()
Е те...т'ва е живот.![]()
Кофти е да не знаеш какво искаш. В такъв случай... на принципа на 'алтернативния избор'. Сравняваш преимуществата и недостатъците на двамата... и който е по-добър за теб - него.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
омг кво е тва не знам кой да избера. се едно си в некъв магазин и си избираш шампоан: "О този е за обем ама пък другия е против пърхот". Засрами се малко от поведението си. Представи си някое момче така да се колебае между тебе и бившата си приятелка. Не мисля че ще ти е особено приятно. Аман от хора дето не знаят какво искат![]()
И аз съм в подобна ситуация...С бив6ия бяхме заедно 2 год и все се опитвам да спра да се виждам с него ама не става,защото ми липсва,а като се видим се награбваме.Въпреки вс не сме заедно и си виждаме най-мн 1 път месе4но.Харесвам и едно др мом4е,което не е от моя град и когато бив6ия ме ядоса тър4а при него
и в крайна сметка съм сама
При теб е малко по-различно....Според мен прецени кой оби4а6 истински и аке това е бив6шия скъсай по-бързо с настоящия,защото по-нататък ще е по-трудно и ще го нарани6 пове4е
![]()
Първо мисля,че ти и Хитлер нямате база на сръвнение.Първоначално написано от AFT
Второ да си чувала за свободата на словото?Ако искам и на 30 ще съм и ще си изказвам мнението това,че на теб не ти харесва много не ме грее,ако тръгна да се занимавам с хора като теб,които не им харесва начина ми на мислене...До къде ще я докарам според теб?
И моля без обиди от сорта на "тъпи мнение",да си имаме уважението.
stiga ste obijdali horata,4ieto mnenie se razli4ava ot va6etotova,4e ne vi dopada tqhnata gledna to4ka ne vi dava pravoto da nari4ate mneniqta im "tapi" i t.n. A sega po temata ... situaciqta e naistina kofti
razbiram te,za6toto i az sam v podobna
emi 4esno da ti kaja nz kakvo da te posavetvam,za6toto ot izvestno vreme i az sam izpravena pred dilemata kogo da izbera i o6te ne oga da re67a (makar 4e pri mene e malko po-razli4no)
sedni sama,pomisli si dobre i dano skoro da si re6i6 kakvo da pravi6
uspeh macka i tio pojelavam nakraq vsi4ko da svar6i s happy end ...
![]()
Nothin' else matters...
\Първоначално написано от Lyni4ka
/
!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от koalka
Баси якото. Просто се крий.... Или пък може да се държеш гадно с някого и той аджаба да те скъса....
Едва ли се чукат,това едва ли го пиШе момиче не повече от 10 годинки,поне на акъл!Тъпо е,винаги когато нараняваш един човек,ако малко или много ти пука за него,се постави на мястото му...а?Приятно ли е да те правят на шматка?А решението кво 6те прави, с живота си и с гаджетата и с лиубовниците си,си е лично твое,искаш мнение,даваме го!Първоначално написано от Roiroi
Продължавай в същия дух!!
Кучка си ти, вече ти го казаха!
Ако беше моя приятелка и разбера, че се забавляваш с друг щеше адски сериозно да пострадаш. И в допълнение любовника ти също.
![]()
![]()
Първоначално написано от Life is a lie
Бе и ти незнаеш какво искашПфФффФ неможе да си и с двамата
те да не са кукли
я се осъзнай малко накрая от двата стола на земята
![]()
КУРВА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bulletproof - дам, ако бях на мястото на нейния приятел и ако разбера - щях да я фана и нея и него и щях да я е*а пред него и да го бия пред нея![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пак слагате всички под един знаменател както темата ''момчетата са говеда''Първоначално написано от hooliganka89
Скайп: doombringer2006
Ти знаеш сама кой да избереш...ние няма как да знаем какво става в сърцето ти...все пак ги познаваш и двамата и все пак,поне мъничко везните клонят на една страна и единствено ти знаеш на къде...само се замисли...
Ние няма как да определим...можем само да те накараме да се замислиш.
Ако искаш направи анкета да гласуваме на късмет![]()
и какво като е гадно.. нали на него ще му е гаднобз се е
ем реши какво искаш единия или другия пък ако бившия ти знае за приятеля ти и няма проблем с това какво се притесняваш..
![]()
Ааааа , не искам да те напсувам , но си го заслужаваш ! Първо ти незнаеш какво искаш.Второ лъжеш човекът , който искаш ! Трето бившият ти е голям глупак ! Знае , че имаш връзка и пак ти се вре ! Съветвам те най-добре сйъсай с приятелят ти за да не стане по-лошо и си се еби с бивпия ! Ти си тъпа курва , и заради такива като тебе момчетата ни слагат под общ знаменател ! Баси тъпата си ! Не заслужаваш нищичко ! Пишлеме с пишлемето !![]()
Първоначално написано от hooliganka89
Въобще не зацепи за какво говорех, ама няма нищо.
Просто си представи, че приятелят ти ходи с няква друга и ти не знаеш за нея, а някъв страничен човек изръси "На кой му пука?!", как ще се почувстваш? И не ми казвай "моя никога няма да го направи, дъра-бъра сто чадъра".
Ся, вярно всеки трябва да се бори за собственото си щастие, ама т'ва не означава, че трябва да мачка и да наранява всеки втори, не мислиш ли?
Ъхъхъ, цялото тва било за мене...Първоначално написано от AFT
Еми факт е, че съм го преживяла тва което е описало момичето, ама не бях на нейното място... И не ми стана кофти изобщо, когато разбрах...
Знам ли, може да съм дефектна...
![]()
![]()
![]()
И бтв, тва "и ти не знаеш за нея, а някъв страничен човек изръси "На кой му пука?!", как ще се почувстваш?" го прочети пак, щото според нормалните хора е малко трудно да коментираш нещо, за което не знаеш... А ако някой друг изцепи нещо такова, логично е, щом не знаеш, да си държиш човката затворена, нали?
:P
Никога няма да кажа,че моя приятел никога няма да ми изневери,не мога да гарантирам това за себе си,че камоли за него.Първоначално написано от AFT
Наистина най-вероятно на приятелят на момичето,никък нямам да му е приятно,и това е един вид подигравка,но тези неща са съвсем нормално.
Тук поне не си ли забелязала,колко момчета си имат по две момичета,и за тях това е геройство?
Лично аз имам подобен проблем,който бях сподела в една тема.
Брат ми изневерява на приятеката си с години,а тя ми е приятелка,но аз нищо не мога да кажа.В крайна сметка знам какво е,но просто понякога както е в моя случай,съм с вързани ръце.
И виж как брат ми го прави без да му мигне окото,и не е единственият мъж който прави това.
А тя е жена,и трябва да се ограничава в това.
Ъхъхъхъх. Доволно се посмях. Че какво като е на 10 годинки ? То женени хора на по 25+ 30+ 35+ години хващат любовници че какво остава за това заблудено момиче. И кво като си е хванала любовник - дай в детската градина да я пратим направоЕдва ли се чукат,това едва ли го пиШе момиче не повече от 10 годинки,поне на акъл!Тъпо е,винаги когато нараняваш един човек,ако малко или много ти пука за него,се постави на мястото му...а?Приятно ли е да те правят на шматка?А решението кво 6те прави, с живота си и с гаджетата и с лиубовниците си,си е лично твое,искаш мнение,даваме го!.
Казвам пак - продължавай да ги въртиш и двамата. Сега ти е паднало, действай. :P
Не съм казала, че трябва да се ограничава само защото е жена (момиче е, де, ама айде..). Казвам, че е глупаво да пишете "На кой му пука?" след като е ясно, че на момчето много му пука, даже би трябвало и на момичето, което изневерява, ама... Да, знам, че има и ХОРА ( не са само момчета/мъже ), които въртят по две-три, ама т'ва не означава, че всеки трябва да го прави, когато има възможност, нали? Т'ва е като в детската градина - ми, щом той го прави, що и аз да не го правя?? Разбирам, да беше изневерила веднъж, ама тя съвсем съзнателно се подиграва с чувствата на момчето и не смятам, че ако чувства към него това, което казва, би го направила. Цялата тази история ми се струва ужасна и даже неморална.Първоначално написано от hooliganka89
Надявам се,че сега си разбрала какво искам да кажа.