.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ами нали знаеш? От два стола на земята... Или избирай бързо един от двамата (помисли добре кого обичаш повече, за да няма после "ама аз какво направих,сгреших"), или ще ги изгубиш и двамата рано или късно и то по гаден начин... Щот все се намери някой или да те изпорти... Или да се засечете тримата на едно място... Абе варианти на издънки мноу... Та решавай и действай!
    The reasons of love... <3

Е те...т'ва е живот.

Кофти е да не знаеш какво искаш. В такъв случай... на принципа на 'алтернативния избор'. Сравняваш преимуществата и недостатъците на двамата... и който е по-добър за теб - него.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Бургас
    то4но така карай я на плющялник

Мега фен Аватара на Spider4eto
    омг кво е тва не знам кой да избера. се едно си в некъв магазин и си избираш шампоан: "О този е за обем ама пък другия е против пърхот". Засрами се малко от поведението си. Представи си някое момче така да се колебае между тебе и бившата си приятелка. Не мисля че ще ти е особено приятно. Аман от хора дето не знаят какво искат

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    И аз съм в подобна ситуация...С бив6ия бяхме заедно 2 год и все се опитвам да спра да се виждам с него ама не става ,защото ми липсва,а като се видим се награбваме.Въпреки вс не сме заедно и си виждаме най-мн 1 път месе4но.Харесвам и едно др мом4е,което не е от моя град и когато бив6ия ме ядоса тър4а при него и в крайна сметка съм сама При теб е малко по-различно....Според мен прецени кой оби4а6 истински и аке това е бив6шия скъсай по-бързо с настоящия,защото по-нататък ще е по-трудно и ще го нарани6 пове4е

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Цитирай Първоначално написано от My`OwN
    Цитирай Първоначално написано от Co0kIe
    Моя съвет е да спреш или с единия или с другия! Замисляла ли си се колко ще му стане гадно на гаджето ти ?!
    На кого му пука?
    Да на кого му пука?Повечето момчета които имат възможност да изневеряват на приятелките си,никога не го пропускат.
    Хитлер е утрепал много хора, що и аз да не утрепа някой, нали? Бахти, на колко години си, пък кви тъпи мнения избацваш, не е истина.
    Първо мисля,че ти и Хитлер нямате база на сръвнение.
    Второ да си чувала за свободата на словото?Ако искам и на 30 ще съм и ще си изказвам мнението това,че на теб не ти харесва много не ме грее,ако тръгна да се занимавам с хора като теб,които не им харесва начина ми на мислене...До къде ще я докарам според теб?
    И моля без обиди от сорта на "тъпи мнение",да си имаме уважението.

stiga ste obijdali horata,4ieto mnenie se razli4ava ot va6eto tova,4e ne vi dopada tqhnata gledna to4ka ne vi dava pravoto da nari4ate mneniqta im "tapi" i t.n. A sega po temata ... situaciqta e naistina kofti razbiram te,za6toto i az sam v podobna emi 4esno da ti kaja nz kakvo da te posavetvam,za6toto ot izvestno vreme i az sam izpravena pred dilemata kogo da izbera i o6te ne oga da re67a (makar 4e pri mene e malko po-razli4no) sedni sama,pomisli si dobre i dano skoro da si re6i6 kakvo da pravi6 uspeh macka i tio pojelavam nakraq vsi4ko da svar6i s happy end ...
    Nothin' else matters...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от Lyni4ka
    stiga ste obijdali horata,4ieto mnenie se razli4ava ot va6eto tova,4e ne vi dopada tqhnata gledna to4ka ne vi dava pravoto da nari4ate mneniqta im "tapi" i t.n. A sega po temata ... situaciqta e naistina kofti razbiram te,za6toto i az sam v podobna emi 4esno da ti kaja nz kakvo da te posavetvam,za6toto ot izvestno vreme i az sam izpravena pred dilemata kogo da izbera i o6te ne oga da re67a (makar 4e pri mene e malko po-razli4no) sedni sama,pomisli si dobre i dano skoro da si re6i6 kakvo da pravi6 uspeh macka i tio pojelavam nakraq vsi4ko da svar6i s happy end ...
    \/

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Писна ми да чета за такива като теб, които не знаят какво искат и нараняват, макар и да не знае приятелят ти.Това е гадно, а ако на теб ти го направят със сигурност ще подскочиш като опарена.Това е да си егоист и да не ти пука за него.Поне веднъж замисли ли се или искаш да задоволяваш собствените си капризи?Нямам думи просто...дано момчето на време се опомни, че го правят на глупак...
    !!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Баси якото. Просто се крий.... Или пък може да се държеш гадно с някого и той аджаба да те скъса....
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от Roiroi
    Искам да видя изражението на приятеля ти като разбере , че друг чука приятелката му ...
    Едва ли се чукат,това едва ли го пиШе момиче не повече от 10 годинки,поне на акъл!Тъпо е,винаги когато нараняваш един човек,ако малко или много ти пука за него,се постави на мястото му...а?Приятно ли е да те правят на шматка?А решението кво 6те прави, с живота си и с гаджетата и с лиубовниците си,си е лично твое,искаш мнение,даваме го!

Продължавай в същия дух!!

Re: Имам си приятел... и любовник..

Кучка си ти, вече ти го казаха!
    Ако беше моя приятелка и разбера, че се забавляваш с друг щеше адски сериозно да пострадаш. И в допълнение любовника ти също.

Цитирай Първоначално написано от Life is a lie
    Имам си приятел от 3 месеца и той ме обича много не се и съмнявам... аз мно0го го харесвам ама наистина много.... той е първият който харесвам толкова много.. но имам и любовник от скоро( той всъщност е бившия ми приятел)..Той ми е слабост от много време и реших , че не трябва да изпускам възможността пак да съм с него макар и тайно... разкъсвам се между двамата.. докато съм с приятеля ми той ми казва, че ме обича.. и през това време получавам смс от любовника ми, че и той ме обича...не искам да казвам.. аз повече така немога... защото мога.. просто ако той разбере ще му разбия сърцето.. а не искам.

Голям фен Аватара на 8992
    Бе и ти незнаеш какво искаш ПфФффФ неможе да си и с двамата те да не са кукли я се осъзнай малко накрая от двата стола на земята

КУРВА

Bulletproof - дам, ако бях на мястото на нейния приятел и ако разбера - щях да я фана и нея и него и щях да я е*а пред него и да го бия пред нея

Повечето момчета които имат възможност да изневеряват на приятелките си,никога не го пропускат.
    Пак слагате всички под един знаменател както темата ''момчетата са говеда''

Скайп: doombringer2006

Ти знаеш сама кой да избереш...ние няма как да знаем какво става в сърцето ти...все пак ги познаваш и двамата и все пак,поне мъничко везните клонят на една страна и единствено ти знаеш на къде...само се замисли...
    Ние няма как да определим...можем само да те накараме да се замислиш.
    Ако искаш направи анкета да гласуваме на късмет

и какво като е гадно.. нали на него ще му е гадно бз се е ем реши какво искаш единия или другия пък ако бившия ти знае за приятеля ти и няма проблем с това какво се притесняваш..

Ааааа , не искам да те напсувам , но си го заслужаваш ! Първо ти незнаеш какво искаш.Второ лъжеш човекът , който искаш ! Трето бившият ти е голям глупак ! Знае , че имаш връзка и пак ти се вре ! Съветвам те най-добре сйъсай с приятелят ти за да не стане по-лошо и си се еби с бивпия ! Ти си тъпа курва , и заради такива като тебе момчетата ни слагат под общ знаменател ! Баси тъпата си ! Не заслужаваш нищичко ! Пишлеме с пишлемето !

Какъв всъшност ти е проблема.

Моя съвет е да се разделиш и с двамата за известно време и да си помислиш хубаво и да оставиш единия,ако не искаш да останеш и без двамата.

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Град
    40 Miles from the Sun
    Моя съвет е да спреш или с единия или с другия! Замисляла ли си се колко ще му стане гадно на гаджето ти ?!
    На кого му пука?
    Да на кого му пука?Повечето момчета които имат възможност да изневеряват на приятелките си,никога не го пропускат.
    Хитлер е утрепал много хора, що и аз да не утрепа някой, нали? Бахти, на колко години си, пък кви тъпи мнения избацваш, не е истина.
    Второ да си чувала за свободата на словото?Ако искам и на 30 ще съм и ще си изказвам мнението това,че на теб не ти харесва много не ме грее,ако тръгна да се занимавам с хора като теб,които не им харесва начина ми на мислене...До къде ще я докарам според теб?

Въобще не зацепи за какво говорех, ама няма нищо.
    Просто си представи, че приятелят ти ходи с няква друга и ти не знаеш за нея, а някъв страничен човек изръси "На кой му пука?!", как ще се почувстваш? И не ми казвай "моя никога няма да го направи, дъра-бъра сто чадъра".
    Ся, вярно всеки трябва да се бори за собственото си щастие, ама т'ва не означава, че трябва да мачка и да наранява всеки втори, не мислиш ли?

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    На кого му пука?

Просто си представи, че приятелят ти ходи с няква друга и ти не знаеш за нея, а някъв страничен човек изръси "На кой му пука?!", как ще се почувстваш? И не ми казвай "моя никога няма да го направи, дъра-бъра сто чадъра".
    Ся, вярно всеки трябва да се бори за собственото си щастие, ама т'ва не означава, че трябва да мачка и да наранява всеки втори, не мислиш ли?
    Ъхъхъ, цялото тва било за мене... Еми факт е, че съм го преживяла тва което е описало момичето, ама не бях на нейното място... И не ми стана кофти изобщо, когато разбрах... Знам ли, може да съм дефектна... И бтв, тва "и ти не знаеш за нея, а някъв страничен човек изръси "На кой му пука?!", как ще се почувстваш?" го прочети пак, щото според нормалните хора е малко трудно да коментираш нещо, за което не знаеш... А ако някой друг изцепи нещо такова, логично е, щом не знаеш, да си държиш човката затворена, нали? :P

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    На кого му пука?

Никога няма да кажа,че моя приятел никога няма да ми изневери,не мога да гарантирам това за себе си,че камоли за него.
    Наистина най-вероятно на приятелят на момичето,никък нямам да му е приятно,и това е един вид подигравка,но тези неща са съвсем нормално.
    Тук поне не си ли забелязала,колко момчета си имат по две момичета,и за тях това е геройство?
    Лично аз имам подобен проблем,който бях сподела в една тема.
    Брат ми изневерява на приятеката си с години,а тя ми е приятелка,но аз нищо не мога да кажа.В крайна сметка знам какво е,но просто понякога както е в моя случай,съм с вързани ръце.
    И виж как брат ми го прави без да му мигне окото,и не е единственият мъж който прави това.
    А тя е жена,и трябва да се ограничава в това.

Супер фен
    Едва ли се чукат,това едва ли го пиШе момиче не повече от 10 годинки,поне на акъл!Тъпо е,винаги когато нараняваш един човек,ако малко или много ти пука за него,се постави на мястото му...а?Приятно ли е да те правят на шматка?А решението кво 6те прави, с живота си и с гаджетата и с лиубовниците си,си е лично твое,искаш мнение,даваме го!
    Ъхъхъхъх. Доволно се посмях. Че какво като е на 10 годинки ? То женени хора на по 25+ 30+ 35+ години хващат любовници че какво остава за това заблудено момиче. И кво като си е хванала любовник - дай в детската градина да я пратим направо .

Казвам пак - продължавай да ги въртиш и двамата. Сега ти е паднало, действай. :P

Град
    40 Miles from the Sun
    Никога няма да кажа,че моя приятел никога няма да ми изневери,не мога да гарантирам това за себе си,че камоли за него.
    Наистина най-вероятно на приятелят на момичето,никък нямам да му е приятно,и това е един вид подигравка,но тези неща са съвсем нормално.
    Тук поне не си ли забелязала,колко момчета си имат по две момичета,и за тях това е геройство?
    Лично аз имам подобен проблем,който бях сподела в една тема.
    Брат ми изневерява на приятеката си с години,а тя ми е приятелка,но аз нищо не мога да кажа.В крайна сметка знам какво е,но просто понякога както е в моя случай,съм с вързани ръце.
    И виж как брат ми го прави без да му мигне окото,и не е единственият мъж който прави това.
    А тя е жена,и трябва да се ограничава в това.
    Не съм казала, че трябва да се ограничава само защото е жена (момиче е, де, ама айде..). Казвам, че е глупаво да пишете "На кой му пука?" след като е ясно, че на момчето много му пука, даже би трябвало и на момичето, което изневерява, ама... Да, знам, че има и ХОРА ( не са само момчета/мъже ), които въртят по две-три, ама т'ва не означава, че всеки трябва да го прави, когато има възможност, нали? Т'ва е като в детската градина - ми, щом той го прави, що и аз да не го правя?? Разбирам, да беше изневерила веднъж, ама тя съвсем съзнателно се подиграва с чувствата на момчето и не смятам, че ако чувства към него това, което казва, би го направила. Цялата тази история ми се струва ужасна и даже неморална.

Надявам се,че сега си разбрала какво искам да кажа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си