.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Никога няма да кажа,че моя приятел никога няма да ми изневери,не мога да гарантирам това за себе си,че камоли за него.
    Наистина най-вероятно на приятелят на момичето,никък нямам да му е приятно,и това е един вид подигравка,но тези неща са съвсем нормално.
    Тук поне не си ли забелязала,колко момчета си имат по две момичета,и за тях това е геройство?
    Лично аз имам подобен проблем,който бях сподела в една тема.
    Брат ми изневерява на приятеката си с години,а тя ми е приятелка,но аз нищо не мога да кажа.В крайна сметка знам какво е,но просто понякога както е в моя случай,съм с вързани ръце.
    И виж как брат ми го прави без да му мигне окото,и не е единственият мъж който прави това.
    А тя е жена,и трябва да се ограничава в това.
    Не съм казала, че трябва да се ограничава само защото е жена (момиче е, де, ама айде..). Казвам, че е глупаво да пишете "На кой му пука?" след като е ясно, че на момчето много му пука, даже би трябвало и на момичето, което изневерява, ама... Да, знам, че има и ХОРА ( не са само момчета/мъже ), които въртят по две-три, ама т'ва не означава, че всеки трябва да го прави, когато има възможност, нали? Т'ва е като в детската градина - ми, щом той го прави, що и аз да не го правя?? Разбирам, да беше изневерила веднъж, ама тя съвсем съзнателно се подиграва с чувствата на момчето и не смятам, че ако чувства към него това, което казва, би го направила. Цялата тази история ми се струва ужасна и даже неморална.

Надявам се,че сега си разбрала какво искам да кажа.
    Разбирам,че се изразих малко грубо.Лично на мен не ми пука,защото аз нямам никакво действие в тази афера,но не бих искала да съм на мястото на момчето.
    Просто първият ти пост някакси ме засегна.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от SkiT
    Кучка си ти ! Това ли чакаше да ти го каже някой,защото не си сигурна дали си ? ...имала възможност...е да имаш възможност да скапеш чуствата на един човек-давай ти си !
    +1
    Много долна и изпаднала работа....

--------------------------------------------------------

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Дейм , ти пак леко минаваш ..
    Аз като имам приятелка , любовница , и една за ей така , кво да кажа

Не , сега сериозно ..

Ако имаш сериозна връзка , т.е. говорим за приятеля ти , по-добре игнорирай любовника ,следвай си връзката , и гледай да не развалиш всичко накрая ..

Седнала си на два стола , да не паднеш на земята.
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Просто първият ти пост някакси ме засегна.
    Аз така си говоря. Ама поне се разбрахме. (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си