.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Неискала да бъда щастлив !?!

Мале ко е това бившата ми приятелка с която мн се обичахме и мн време се занимавахме обичаме се тфа онова ама не се получаваше и доста време ми беше гадно.Но се примирих и продължих напред както и тя,но немога да разбера какво иска тя от мен всеки път когато ме виждала щастлив с друго момиче искала да е пак с мен.Немога го разбера това заплашвала момичето към което сега изпитвам чувства.Говорила и че никога нямало да бъде щастлива с мене защото винаги тя ще е напърво място в сърцето ми и момичето към което сега имам чувства тя замина за уикенда и днеска трябваше да се видим и щяхме да тръгнем.Защото излизахме това онова беше мн яко ии тая мойта бившата и казала че в събота съм бил с нея,това не е точно така бяхме заедно ама само сме се целували или поне аз само това помна защото бях пил повечко и сега момичето което мн харесвам не ми говори и тая мойта бившата и казала аз него не го искам просто неискам да бъде щастлив.. :@:@ Пфф какво е това сега? И как да оправя нещата ?

Ами първо и аз да съм на мястото на това момиче и да разбера, че си се целувал с бившата си и аз ще ти се сърдя.
    Второ, толкова ли е трудно да спреш контакта с нея, както и тя да не разбира за приятелките ти. Или когато се захванеш с някое момиче я предупреди за това какви са й номерата и да не се връзва.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен
    Град
    Панацея
    ти бавен ли си ?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

значи искаш да се хващаш с некфо момиче , а се целуваш с бифшата си .. ем и аз да съм на мястото на тфа момиче и аз ще се държа така.. ако искаш да се хванеш с тфа момиче , поне не се занимавай с бифшата си .. а тфа защо тя прави така,незнам,може би още има чувства към теб,разбери се с ней първо,пък след тфа се занимавай с другата
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

ama ok o6te obi4am bivshata si no to e normalno tolko vreme bqhme zaedno .. no naistina haresvam tova momi4e i iskam da se polu4i s neq puk onaq samo razvalq ne6tata ne me iskala puk neiskala da buda shtastliv kfi sa teq kvo iska samo da mi provali jivota ;( ami neiskam da se zanimavam s bivshata samo 4e az si sedqh v ednata staq i lejah i tq doide ii ..

Да и езика ти сам се напъха в устата й...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Отначало като прочетох си помислих,че ще е най-добре да ограничиш приятелката си съдебна заповед
    После като прочетох,че си се целувал с нея мисля,че още имаш чсутва към нея,може двамата взаимно да посетите семеен психолог

ama pf da celunah q ii dr ne6ta praihme samo 4e az ne hoda s tova momi4e za kvo mi se surdi .. a puk i tq zna4i mn za men .. tq sedi i mi vika ama ti o6te q obi4a6 emi ok kvo kato o6te q obi4am .. nemoga da go promenq i tq puk moje da mi pomogne da q zabrava ... a puk i bivshata kvo iska vika mi ne mi pre4i da hodish s dr momi4eta prosto neiskam da gi obi4a6 kakto obi4a men .. i za tfa iska da mi preebe si4ko ;(

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от aNotHeR_pReTty_faCe
    ama pf da celunah q ii dr ne6ta praihme samo 4e az ne hoda s tova momi4e za kvo mi se surdi .. a puk i tq zna4i mn za men .. tq sedi i mi vika ama ti o6te q obi4a6 emi ok kvo kato o6te q obi4am .. nemoga da go promenq i tq puk moje da mi pomogne da q zabrava ... a puk i bivshata kvo iska vika mi ne mi pre4i da hodish s dr momi4eta prosto neiskam da gi obi4a6 kakto obi4a men .. i za tfa iska da mi preebe si4ko ;(
    Моето заключение е,да спрете да гледате испанските теленовели по БТВ,явно имате крехка психика,и сте склонни да се впускате във филми.

kFI fiLMi kFi 5 leva beaxhaxhax koi ti govori za filmi (think) ??

Като искаш бившата си защо се зарибяваш с нея?
    Миличък, ти просто не знаеш какво искаш, но го искаш веднага...
    ~

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Като искаш бившата си защо се зарибяваш с нея?
    Миличък, ти просто не знаеш какво искаш, но го искаш веднага...
    TOCHno taka samo 4eee bivshata ne me iska tui 4e az produljih napred kaza 4e ne me obi4a ve4e i nqma smisul i Ok togava zashTo neiska az da sum 6tastliv ;(

Така, ще го кажа на твоя език...
    ZaSHtOtO Si KaPuT I Tq Go ViJDa I tE VArTi Na PrAsTa Si!!!!!
    ~

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Ами първо и аз да съм на мястото на това момиче и да разбера, че си се целувал с бившата си и аз ще ти се сърдя.
    Taка е!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    kFI fiLMi kFi 5 leva beaxhaxhax koi ti govori za filmi (think) ??
    Тъп си,в тва се убедих.

bray be nepisah tuka za da mi kazvate kolko sum tup aa da mi pomognete

И как да ти помогнем като и ти не знаеш какво искаш?
    ~

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    bray be nepisah tuka za da mi kazvate kolko sum tup aa da mi pomognete
    Ем не исках да те засегна,но ти приказваш само глупости,какво исаш да ти кажа?Че си гений ли?Сорри ама не мога да лъжа.

em znam kvo iskam i to e da se oprava s tova momi4e i bivshata po nqkuf na4in da i pokaja da me ostiva ili ddz az kato i se razvikah 6to i e kazala i tq samo mi se smee i vika znam 4e me obi4a6 o6te haha ..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    em znam kvo iskam i to e da se oprava s tova momi4e i bivshata po nqkuf na4in da i pokaja da me ostiva ili ddz az kato i se razvikah 6to i e kazala i tq samo mi se smee i vika znam 4e me obi4a6 o6te haha ..
    Ем прочети си мнението,и ще се съгласиш с мен,че нещо ти липсва.
    Разбери с коя искаш да бъдеш.Ако за теб е все едно,че с новото момиче само се зарибявате и това не те прави длъжен да си само с нея,то за нея явно има значение,за повечето момичета е така.

naprotiv 4uvstvam se dlujen kum tova momi4e i naistina zna4i mnogo za men no qvno ne kolkoto bivshata mi priqtelka .. qvno i taka 6te si ostane o6te nz kolko vreme prosto iskah da buda shtastliv a ne da mi e shibano za bivshata i vsi4kite mi novo "vruzki" da sa bez 4uvstva .. no bivshata ima nqkfo vliqnie nad men ..

ami mackata qvno ima akul i e usetila 4e q izpolzvash za da zabraish bivshata.... a i ako ot sega gafish kfo she stava kato trugnete... ako e pone malko pe4ena nqma da se fane s tebe obzalagam se =]
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    naprotiv 4uvstvam se dlujen kum tova momi4e i naistina zna4i mnogo za men no qvno ne kolkoto bivshata mi priqtelka .. qvno i taka 6te si ostane o6te nz kolko vreme prosto iskah da buda shtastliv a ne da mi e shibano za bivshata i vsi4kite mi novo "vruzki" da sa bez 4uvstva .. no bivshata ima nqkfo vliqnie nad men ..
    Не можеш да бъдеш и с вдете!Нормално е всяка една от тях да иска да бде единствена за теб.Просто трябва да се изясниш с бившата си приятелка,и какъв мъж си ти,ако даваш на едно момиче толкова да ти влиае на живота?Стегни се малко.

e hooliganka89 az kvo moga da i kaja na bivshata? tq samo nahalstva kogato sum s dr momi4e no kogato nqmam gadje e taka i tq nikfo vnimanie kogato sum s druga i tq ne me ostava na mira ;(

Ми не й се връзвай бе!
    ~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си