.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    ama opitvam se be prava se 4e ne mi puka za neq bezrazli4no se durja kym neq .. no tq nespira .. a pyk s dr momi4e mai si4ko svur6i ve4e ne mi govori ;(

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от aNotHeR_pReTty_faCe
    ama opitvam se be prava se 4e ne mi puka za neq bezrazli4no se durja kym neq .. no tq nespira .. a pyk s dr momi4e mai si4ko svur6i ve4e ne mi govori ;(
    Първо,не си безразличен към бившата,след като си се целувал с нея.Алкохола не е оправдание,поне на мен не ми минават тея!
    Абе и ти какво правиш по въпроса,за да обясниш на бившата да не се бърка в живота ти?
    Аз като бях малко по-малка,така имаше един олигофрен ми досаждаше,не по същият начин както е при теб,но си беше нахалство,и за малко не го нашамарих,та повече не му видях мутрата.
    Ако трябва ще и скръцнеш с зъби,малко мъжкарски го раздай,знам ли вече какво да те посъветвам...

em az ne sym ama se prava na takuv.. hihih am ko prava .. otidoh pri neq i vikam kvo iskash ot mene ama po4nah da vikam i tq kvo be i po4na da mi kre6ti i az i se razvikah i vikam ostavi me i tq samo se smee i vika nakarai me i az po4nah da i vikam mrazq te be ne go li razbra mahai se ot jivota mi i tq vika nqma puk 6e te tormoza .. az kvo moga dr da naprava

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    em az ne sym ama se prava na takuv.. hihih am ko prava .. otidoh pri neq i vikam kvo iskash ot mene ama po4nah da vikam i tq kvo be i po4na da mi kre6ti i az i se razvikah i vikam ostavi me i tq samo se smee i vika nakarai me i az po4nah da i vikam mrazq te be ne go li razbra mahai se ot jivota mi i tq vika nqma puk 6e te tormoza .. az kvo moga dr da naprava
    Да не си играхте на надвикване?ахаха

nem az misleh da q ydarq .. ama vikam ai nama se pak e momi4e no ponqkoga mn me nervira prosto ako otlkvoa neiska da byda shtastliv s dr momi4e za6to neiska da sme zaedno ;( tfa zna4i 4e ne me obi4a

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Луд Луд Луд свят
    И ти и бившата сте зле (вярно е ,че тя е по-зле ама и ти си мн кух да се целуваш пак с нея....) Луд Луд Луд Свят

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Луд Луд Луд свят
    И ти и бившата сте зле (вярно е ,че тя е по-зле ама и ти си мн кух да се целуваш пак с нея....) Луд Луд Луд Свят
    haha ok be brat ako obi4a6 nqkoe momi4e super mnogo i da znae6 4e tq moje da bude tvoq za nqkolko 4asa kvo nqma li se naviesh??

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Така, ще го кажа на твоя език...
    ZaSHtOtO Si KaPuT I Tq Go ViJDa I tE VArTi Na PrAsTa Si!!!!!
    +1000

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    nem az misleh da q ydarq .. ama vikam ai nama se pak e momi4e no ponqkoga mn me nervira prosto ako otlkvoa neiska da byda shtastliv s dr momi4e za6to neiska da sme zaedno ;( tfa zna4i 4e ne me obi4a
    Не,не означава че не те обича,а означава,че и на двамата ви липсвът голямо количество от сивото вещество

bla bla dobre haha !! Vuzmojno e (think) dai ot tvoito togava

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си