да започна от началото... запознахме се в един сайт за запознанстфа... след около седмица излезнахме заедно... след няколко дена тръгнахме... той ми показваше че ме харесва, повтаряше ми че ме обича ... питаше ме как успях да го пленя така.... пишеше ми стихове... и все такива много миилички и сладички нещица... и естествено много се привързах към него ... (а да заедно сме от 1 месец)
обаче напоследък (2седмици някъде) спря да ми се обажда ... запознахме да излизаме все по рядко, вече изобщо не влиза в скаипа за да си пишеме.,.. (преди не излизаше от там) ...
Вече се чудя какфо му става... като му кликна за да ми звънне той не ми звъни ... не сме се виждали вече 1 седмица всъщност... а от около половин не сме се и чували... всеки път като треа да се видиме се по някъф начин се оказва зает в последния момент... и естествено не се виждаме... последния път (петъка) му бях писала смс да се видиме съботата ... не ми беше казал нищо... съботата му звъна - е кфо стана... оказа се че отново неможе... казах му да ми звънне да се разбереме за понеделника (защото неделята неможел) ... не ми се обади... абе общо зето все едно не иска нито да чува за мене, нито да ме вижда... незнам какво да мисля... преди беше толкова мил и сладък ... а сега ... и аз незнам... като говоря с приятелите ми те ми викат поговорете и се разберете... да ама не... аз немога да се сфържа с него за да поговориме... не искам да го късам щото доста държа на него, но май ще се наложи.... вие кфо ще ме посъветвате, щото определено имам нужда някой да ме налее мозък в главата