здравейте имам следния проблем с едно момиче : харесвам едно момиче казва се Йоанна познаваме се от 1,2 месеца и преди 1,2 горе-долу дена се видяхме на спирката поговорхме си и като слезнахме на спирката и на двамата и викам как си събота и неделя да се видим ако искаш тя ми вика че няма да е в София а че ще е на село и наследващия ден я гледам с скайп и и викам днес ще ходите ли на село тя вика не и добре не я поканих и наследващия ден и поскаип си пишем и си говорихме разни работи и накрая и викам искаш ли утре да се видим тя вика няма да мога щото си контузих кракът аз и викам как го контузи и тя ми вика ми сега не ми се говори за това и аз и викам кажи кой ти го причини и ше го прата в пирогов и аз и казах че трябва да ставам и сега аз незнам кфо да правя ние сме в едни даскало а тя е с 1 година по-малка тя е 9-ти клас а аз 10 и тя си няма гадже кажете кфо да права моля ви помогнете мерси предварително
Ем какво да правиш,явно не те харесва,съжелявам,ако това ще те нарани,но на тва ми мирише на мен.
И аз съм Йоана ама с едно "н",та от там знам какво се върти в главите на всички Йоани![]()
Еми и аз мисля, че няма интерес...
Мисля,че е най-добре са преш да я търсиш,все пак трябва да има граници.Жените сме така,в момента в който спреш да я търсиш,тя почва да проявява интерес,не винаги става така,но в 90% от случаите това действа безотказно.Първоначално написано от Nicksan
това си заслужава да се пробва а да забравих да спомена в училище като се видим в смисъл аз съм пред вратата на стаята а тя до лавката и това са г/д 50 метра тя почти не отделя поглед от менПървоначално написано от hooliganka89
Заслужава си.Най-добрия вариант е да направиш "Каквото почукало,такова се обадило".Първоначално написано от Nicksan
Не те харесва.Просто се опитва да се измъкне от това да излезете.Не я търси повече, няма смисъл.
Не те харесва, доста пъти деликатно те е Одрязала. Не знам как сам не си се усетил.
П.П. И аз съм Йоана (с едно "н").![]()
Ти си Емо, сис.Първоначално написано от AFT
bratle brobvai pak ako ne iska pak........mainata i.....jeni kolkoto shtesh.....samo naprede
CHOVEK TRQBVA DA BADE DOSTATACHNO GOLQM, ZA DA PRIZNAE GRESHKITE SI, DOSTATACHNO YMEN ZA DA SPECHELI OT TQH,I DOSTATACHNO SILEN ZA DA GI POPRAVI.......
Не те харесва. По-големи увъртаници не можа ли да направи?
Ще те разочаровам , но момичето явно не иска да излезе с теб , защото подозира , че имаш симпатии към нея . И тъй като симпатиите като гадже при нея липсват , тя подсъзнателно те намразва , и за да не излезе с теб си измисля тъпи оправдания .Както и да е - насила хубост не става ! Сорка , пич , ама ще си намериш по-яка!
Първоначално написано от Nicksan
Madness is the gift, that has been given to me.
Абе, ей, я не говори такива глупости, че като те поТбарам с шамарите!Първоначално написано от w0sh
![]()
Значи или няма интерес или те одбягва по някакви си нейни причини!!!
Тва е истината Успех !![]()
--------------------------------------------------------