Здравейте!
Сигурно ви е писнало от теми като моята,но просто нямам кой друг да питам(защото всичките ми приятелки са некфи...се едно-не могат да ми помогнат) и затова реших да питам готините хора от тоя форум...дано да ми помогнете!
Та...ето как седят нещата-аз съм 8 клас(първа година в ново даскало,нови хора,всички екстри) и докато се ориентирам,чак преди около 2 месеца забелязах едно страхотно момче,което наистина ми грабна окото!Понеже нямах никаква идея кой клас е,поразпитах тук-там и разбрах,че е 12 клас! А си мислех,че е 9-и!Това,че е доста по-голям от мен ме кара да си мисля,че не би ми обърнал никакво внимание и много се дразня,защото наистина искам да станем поне приятели,но...не знам какво да правя!!!Дори не знам как да се запозная с него!Супер тъпо ви звуча,знам,но...моля ви,дайте някакъв съвет,какво да направя,как да се запозная с него,въобще да правя ли нещо?!?!?!
Предварително благодаря на тези,които ще отговорят на темата ми!
П.П.Само да кажа,понеже знам,че ще ме питате-нямаме общи познати,които да ни запознаят!
П.П.2 Съжалявам за объркания изказ,обаче никога не съм била литературка и никога не съм можела да пиша като хората...Извинявам се за което!!!