- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневери
Изневерявате ли?и защо ако да?и нарочно ли изневерявате с цел да си го върнете, или просто така несъзнателно си флиртувате???![]()
![]()
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
Не изневерявам.Изневярата е гадно нещо...Не бих си го връщала, като изневерявам.
Не,не изневерявам на приятелят си,поради простата причина,че не мога да лъжа и ако изневеря бързо ще бъда разкрита,а не бих си позволила да загубя всичко което имам,което не е малко.
И другата ти тема е подобна,мисля че една тема стига.
аз пък изневерявам при най-малката възможност,по простата причина,че не ми пука,няма място за![]()
За мен изневярата си е чисто предателство,а аз мразя най-много това...Затова не изневерявам и очаквам същото от другата страна!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Не не съм изневерявала!Аз съм твърдо против това нещо,ако ми е омръзнало да съм с даден човек или ако има липса някаква във връзката ни просто се разделяме.Няма смисъл само да се лъжем и нараняваме.Това си е мое мнение разбирасе.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Аз съм изневерявала точно един път... Ама да си го върна![]()
Никога не съм изневерявала. Долно е!
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
за жалост съм изневерявала..1 единствен път..бях ядосана и не мислех..бях и пила..мн съжалявам за всичко..Изневярата е моментно удоволствие за непреодолима болка според мен..никога повече зарекла съм се!..
Еми аз не съм изневерявала, но съм свидетел на много такива сценки... не ги одобрявам, определено...![]()
![]()
![]()
Зависи к'во разбираш под 'изневяра'.Иначе не - не бих изневерила, за да си отмъстя. Безразличността е по-голямото наказание.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
В сегашната си връзка не изневерявам. Просто твърде много го обичам и се отвращавам само при мисълта за това. Пък и после как ще го погледна в очите и ще му казвам, че го обичам...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
още не съм намерила Момчето, на което няма да изневеря![]()
търси се ..... searching.....
![]()
![]()
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Изневерявам...винаги...прост о така се случва!Дори момчето което обичах истински(и можеби винаги ще ми се подкосяват краката като го видя)...изневерих му,но само физически(дори и така не може да се каже),не защото не го обичах ами защото....имам една теория!Викам и "теорията на Мусаката" ....значи това е като любимото ястие Мусаката,ядеш,ядеш...само това ядеш,но по някое време ти писва и решиш да разнообразиш с малко пържени картофки(...ти продължаваш да си я обичаш,но просто имаш нужда от малко разнообразие иначе ще ти се втръсне и ще я намразиш...)хапваш една,две порции и пак ти се връща апетита към Мусаката....че така...![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
тц тц тц как може да изневеряваш на добрата стара мусака с пълните с холестерол пържени картовкиПървоначално написано от MaXy_GiRL
А по темата: не изневерявам и нямам такова намерение
![]()
+1 Много съм съгласна с тебеПървоначално написано от MaXy_GiRL
![]()
![]()
And everywhere I am
There you will be
Първоначално написано от Spider4eto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ами незнам, може би още не съм намерила чеовека, който да ценя истинскиПървоначално написано от yuyuto
![]()
And everywhere I am
There you will be
Първоначално написано от yuyuto
Айде да видим след 3,4 годинки(да не говоря за повече,става дума за брак) дали няма да помислиш за изневяра,дали няма да жадуваш за нещо ново...неговоря да спреш да обичаш или пък да не цениш човека до себе си,по скоро отттт...предпазливост да не ти се втръсне Мусаката!![]()
ееее кво пак пюеш горката муска. Ама тъпчи се, дебелей с мазните пържени картовкиПървоначално написано от MaXy_GiRL
![]()
тва на шега ама нз на мене не би ми втръснала. А замисляла ли си се че може би не си обичала чак толкова силно за да не ти втръсва мусаката(момчето) до тебе. Нз не те познавам нищо не твърдя.
![]()
Първоначално написано от Spider4eto
Незнам по какво точно трябва да се ориантирам,дали съм го обичала достатъчно,но това ми беше първата любов(мисля,че всеки я е изживявал и знае колко е силна и повлияваща)спечелих с толкова много усилия сърцето му и бяхме заедно 2 години,страдах много...обичах много(по мойте критерии),а пък може и да е така както казваш,но това което споменах по горе е доказана теория,не само от мен,а от много жени(на вълнуваща възраст и с успешен брак)...и все пак всеки е с свое мнение и има право да го изскаже![]()
естествено нали тва е идеята на форума. Ай успехчета с мусаката![]()
![]()