- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогенте ми...Незнам какво става с мен....
Влюбен си!Споко случва се понякога!Честито!
![]()
![]()
Ох споко аз съм така абсолютно винаги.Вида някоя яка мадама,поговорим си малко и после задължително 2 дена съм бот по нея,след това тотално я забравям,ама кво да се прави такъв съм си ..ае късмет![]()
The Spark
Опа, и на мен така ми става като видя една мацка която много ми харесва, и се блокирвам тотално... Не знам от какво е, сигурно е от срамът ми.Първоначално написано от tan0
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Sledvashtiq pat kogato mojesh da q vidish napravi vsi4ko vazmojno da si izpil pone 2 tekili ili neshto podobno...Shtoto s taq lubov nqma da q dokarash do nikade
Inache Chestito :P
![]()
[нЯмам врЕме da sе дЪржа приLiчн0]
ujasПървоначално написано от Rofl4e
Първоначално написано от tan0
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
не е смешно трагично еПървоначално написано от BlueFace
Защо?Много ли е грозна?![]()
не е грозна бе ама пожелавам ти и ти да изпаднеш в такова положениеПървоначално написано от BlueFace
+1Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
МоМиче ти НиКоГа не НаРанЯвай, че Не зНаеш коЛко я боли..с МоМиче НиКоГа не Се еБавай, ЗаЩото НаКраЯ Преебаният оСтаваШ Ти!!
Обясни ми положението и ще се пробвам![]()
като я видиш всичко ти се обръща краката ти омекват и политаш от кеф
Ах, тая любов бе!![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
abe mislq che ne sam mazohist ama niskam da se vlubvam v neq pa
Първоначално написано от smile_and_shine
![]()
![]()
razbi me
emi ako moje da me svetnesh kak da stane nomera she sam si mnogo blagodarenПървоначално написано от fUcK_LoF
Ami Chestito-ako ne si vqrval v Lubovta ot prav pogled-povqrvai,zashtoto v momenta q izpitvash![]()
Голяяямата работа!На всеки му идва времето-сега явно е твоето.Така и не разбрах,защо не искаш да се влюбваш в нея?Приятелка ли си имаш?
Съвсем нормално... Какво искаш да стане? Поне дай малко повече информация за момичето. Красиво ли е? Как изглежда? И ще ти кажем какво ти е с точност![]()
Интересно как ще стане то тука да не е искам не искам то просто се случва и явно сега ти е дошло времето пич да се влюбишПървоначално написано от fUcK_LoF
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()