- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовна мъка...
Какво правите когато ви мъчи любовна мъка напивате ли се или правите нещо друго лудо и щуро(от любов де)???
Последния път хвърлях разни неща из стаята...после се изкъпах...и май чак тогава се напих![]()
Ми аз попринцип не пия..Хах..Така,че просто си плача малко и излизам с приятели който очват да ми говорят"оо за тоя идиот не си заслужа" или пък "ооо тоя беше ебати тъпака" и същност ми става много по лекоДаже почва да ми става кеф
![]()
Ами напивам се и правя нещо щуро и лудо!Пример: гаджето ме заряза и аз пих две големи водки и отидох при друг, направо му са хвърлих на врата... ето признах си най-сетне в тоя форум... олека ми
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Li4no az ne bih se napila ot myka ili ne6to takova.![]()
Az naprimer za da mi mine po byrzo liubovnata myka ti4am do kolkoto moga, dokato mi izdyrjat krakata, dokato mi se zavie svqt![]()
Obli4am si ancuga, vryzvam si kosata na zdrava opa6ka, zavryzvam zdravo maratonkite puskam nqkoq mn qka pesen det da e s ritym v ti4aneto (na MP4) i dai gaaaaaaaaaaaaz.![]()
![]()
Opitaite ni6to ne gubite mn e qko, a na men li4no mi pomaga kogato sym qdosana, tyjna, 6tastliva.... vinagi, a i e zdravoslovno![]()
Най вече танцувам( винаги ми е помагало к'вото и да ми е настроението после ми олеква ) .
912.Crew
Започнеш ли да танцуваш веднъж.. връщане назад няма..
Танца е чувство, Танца е любов, Танца е свобода..
Изкарвам си го в някъф вид спорт.
Some things are better left unsaid!
Напиването не помага или помага за съвсем малко, предполагам знаеш...
Иначе се опитвам да се разсея някак, и когато се опитах - не успях.
Напивам се за мое нещастие...
Животът е адът описан в Библията!
Ми, слушам музика, най-често Sonata Arctica или Kamelot, ако е за любовна мъка, ако просто е болка от живота- Metalica или Iron Maiden. Тези четири групи ме зареждат на макс.
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Надувам музиката, наревавам се едно хубаво, хвърлям се на нездравословната храна, понякога пускам някой филм и накрая тегля една хубава българска на тоя, дето ме е ядосал и така...![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Е т'ва звучи най хубавотегля една хубава българска на тоя, дето ме е ядосал и така....
912.Crew
Започнеш ли да танцуваш веднъж.. връщане назад няма..
Танца е чувство, Танца е любов, Танца е свобода..
+1Първоначално написано от Unno
Отивам да спортувам... Имам плочки, май доста любовна мъка съм изпил, а?
+1 И аз така скачам ,спа ,гледам някой филм или ходя да играя баскет!Първоначално написано от SpEeDeMoN
--------------------------------------------------------
Nishto ne pravq ! Slusham surceto si i tova da mi e za urok da ne se vlubvam poveche !![]()
risuvam
в повечето случай като се скараме с приятеля ми гадно .. плача безутешно докато всичко не се оправи докато не ми каже 100 пати че ме обича и такам.. попрнцип ако аз захвана темата за каране примерно ако го питам дали ще ми изневери и тапотий който знам че той нямада направи . той казва'' пръстена говори ли ти нещо ''той е на 18 аз на 14 и за 14 февруари ми подари сребарен пръстен хихи
и затова казва така но е прав все пак през цялото време което сме заедно се доказва
но да не се отклояваме .. по темата: понякога се и напивам зависи кога за какво се скараме .. напивам се когато караниците ни са сериозни но безмислени
![]()
.....Love You Forever..........
Моето пък е тиха лудост...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Режим си вените. Качваме се на някой блок и парадираме че сме Емота и ще скочим.
Em leja si ili ciklq pred kompaa apak nqkoi pat izlziam na van s fr i poludqvam pravq si4ko koeto mi e kef bez da mi puka..vs pat razli4no zavisi koi e bil dali sam imala mn silni 4ustva kam nego i taka..
мииии шибнах вратата на гардероба който е до PC-то и ... следващия път като я отворих тя ми остана в раката ... но това не е хубаво ... просто по някога не си допадаме с някои хора .. и не би трябвало да се ядосваме в такива случай ...
ПС: алкохол не близвам ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<