.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Няма нищо пич, недей да съжаляваш за нещо такова. Винаги ще ги има такива и винаги ще бъде така. Когато виждаш, че идва края и нещата не са както преди - сложи ти края. Така тя ще ти тича подир гъза после, щот едно момиче не може да приеме, че са го отрязали. Гледай напред, гледай приятелите, спорта и веселието. Гледай да си в компания, където никой не споменава нейното име или ако се споменава помоли ги да не го правят. Изобщо да нищо да не ти напомня за нея. Като я видиш не си прави труда да я поздравяваш даже - след време ще разбереш защо и ще ми благодариш

pff pone iam pravo da q mrazq nali?E sa razbrah 4e me zarqzala za6toto bila oburkana ii ako sum kazal 4e iskam pak da se suberem 6tqla da se navie .. Ne trqbva da i go kazvam nali?

Цитирай Първоначално написано от sAd_boY
    pff pone iam pravo da q mrazq nali?E sa razbrah 4e me zarqzala za6toto bila oburkana ii ako sum kazal 4e iskam pak da se suberem 6tqla da se navie .. Ne trqbva da i go kazvam nali?
    Не, остави я тя да го направи. Нека тя да ти каже, че е направила грешка. Дръж се студено с нея и пренебрежително. Когато те пита въпрос дръж се студено и мълчи, докато не обмислиш как да отговориш точно. Изобщо не показвай емоций. 100% ще те пита защо се държиш така и ще се гушне в теб Дръж се мъжки и не показвай, че ти пука - помага винаги

Мега фен Аватара на koalka
    Недей да я молиш при положение, че е изсипала такава пумия върху теб...просто не си струва.9 месеца сте заедно и накрая така да ти каже, нямам думи.

toku 6to mi klipna i az zvuna i vikam kaji i mi diga neinata priqtelka i az vikam Viki ti li si i tq da i az mul4a takuf i samo tfa neinata priqtelka i vika nqma da pla4e6 ii az se izsmqh i zatvorih

Мега фен Аватара на koalka
    Повече недей да й звънеш, ясна е работата, че даже и смелост няма да те чуе по телефона, което е доста смешно.Оставяш я на мира и това е.

mn qsno 4e pove4e nqma da i zvuna pove4e da se opravq tfa si e nein problem tq me zarqza tui 4e ako iska da e s men trqbva da se potrudi mnogo pove4e a ne da mi reve po telefona ... dneska imah trenirovka i ne bqh otishal za6toto ne se 4uvstvah dobre i edin ot moq otbor vika a be brat vikito dneska beshe na stadiona i te turseshe tfa momi4e mai sujalqva za tfa 4e me zarqza amAaaaaaaaaa nqmaaaa

Звъни, търси, писма ти праща - НЯМА ДА ОТГОВАРЯШ Ша ти вика тя ' няма да плачеш '. Зако не й каза' За теб ли да плача бе? хахаах ' и да затвориш.. Никакъв отговор повече. Знам, че ще ти се иска да й отговориш, но ще дойде времето когато ще се наложи да й отговаряш. Спокойно, 9 месеца не могат да се оставят така зад гърба независимо кой е..

Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    Звъни, търси, писма ти праща - НЯМА ДА ОТГОВАРЯШ Ша ти вика тя ' няма да плачеш '. Зако не й каза' За теб ли да плача бе? хахаах ' и да затвориш.. Никакъв отговор повече. Знам, че ще ти се иска да й отговориш, но ще дойде времето когато ще се наложи да й отговаряш. Спокойно, 9 месеца не могат да се оставят така зад гърба независимо кой е..
    ayy ne be brat haha neinata priqtelka go kazvashe na neq 4e nqmalo da pla4e toest da i dade tela da govori s men se6 li se ne 4e az nqma da pla4a haha za momi4e nqma da pla4a mn qsno am neka me tursi haha znaeh si 4e me jelae

Град
    Испания.
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    О уау 9 месеца.
    Аз по-дълго време пикая.
    Хората не им дреме след 10 години ти за 9 месеца трагедия рпавиш.
    и 20 Дори..
    We fear no one and the law cannot do anything to stop us.

Остави я да ти ходи по гъза
    I KnOW You FeEl Me !!

pfff mani q taq nekva ligla deto nz kakvo iska, 6to ne i bie6 6uta i ne produji6 napred
    Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
    Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си