Съсипан съм 9 месеца връзка и сега всичко свърши.Просто незнам какво да правя знам,че всички така се тръшкат и че края на света не е дошъл.Знам,че е така но това момиче значеше много за мен 9месеца и изведнъж ми казва и то по скайпа "Сори скъпи,просто няма смисъл не се получава". Кое по дяволите не се получава?Незнам какво да правя мн съм зле седа и се чудя къде сгрешик какво толкова се е объркало попитах я и тя каза че не е длъжна да ми дава обяснения.Как да не е длъжна!! Естествено,че е длъжна пфф давах всичко за нея винаги съм се държал супер добре с нея оК правил съм няколко издънки,но всеки прави грешки.Каза ми немога да бъда с човек като теб пфф какъв съм аз най нормално 18 годишно момче .. какво толкова съм направил каза ми че съм бил твърде надут,нагъл,нахален и твърде лигав и че не съм се съобразявал.Та аз съм тинейджър какво очаква от мен незнам просто немога да си го обясня това което се случи няма как да ми помогнете просто исках да кажа на някой това,което ми се случи защото се чувствам много зле.Сега незнам какво да правя сега имам среща с приятелите си ще изляза и ще мисля само за нея .. но по добре навън отколкото да седа пред компютъра и да цикла .. Мерси на всички дето го прочетоха .