.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: ПАРАДОКС

Hybrid View

ПАРАДОКС

искам да разкажа на повече хора колко шибана ни е цялата система...неска когато карахме едн нормален и скучен час пo немски 2 момчета доидоха и извикаха на вън един мои саученик..госпожата го пусна защотото си мислеше че е във връзка с развалянето на сцената от едно наскоро минало празненство...момчето излезна и на мездучасието се върна с подуто око..цялият бой се разиграва пред УЧИТЕЛСКАТА СТАЯ ПО ВРЕМЕ НА ЧАС...когато се разбра какво е станало класа решихме да съберем подписка за наказването на ученикът който е посегнал на нашият съученик...сички от класа естествено се подписахме и на следващото мезждучасие занесохме подписката до заместник директорката(защото директорката я нямаше) тъка и сега идва най-интереснотоЗАМЕСТНИК ДИРЕКТОРКАТА КАТО ВИЖДА ЛИСТА И ЗА КОЙ УЧЕНИК СЕ ОТНАСЯ ТЯ СМАЧКВА "ДОКОМЕНТА" И ЦИТИРАМ:мен това къкво ме засяга...
    но има и друг фактор че провинилото се момче,баша му е спонсор на това "училище"
    не мислите ли че това е наглост от страна и на ученика и НАЙ-вече на заместник директорката на едно от "най-елитните училища" в нашият град...?

Голям фен Аватара на lmao
    вместо класа подписка да пишете,трябваше да хванете да го пребиете

ами не е проблема там накрая нас (дето родителите ни не са спонсори) ше го ядем...просто заместник директорката е пълен галош не то цялата ни държава е пълен хаос...

Голям фен Аватара на lmao
    е то ясно,просто няма какво да направите,това е положението

Голям фен
    Град
    Констанц
    ами сори че ти го казвам ,но е време да се съ будите и да видите ,че това е светът в който живеем...по силния оцелява . Не казвам че това е правилно ,но просто е такава цялата ни система...И междудругото това не се случва само във вашето училище и освен това няма да се учудя, ако единствената мярка която бъде взета по случая е да накажат учителката пуснала ученика от час
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    да,позната история..с брат ми се беше случило почти същото,но него го тормозеше класът му,а там почти всики бяха ''спонсори''...гадно е да,затва потърсете друга институция..защото директорите едва ли ще си мръднат и пръста..само тва мога да те съветвам(промерно-''Господари на ефира в едно даскало в моя град бяха идвали,ама по друг повод,ама идейката не е лоша )
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    София
    ебала съм ги и спонсорите хванете го смажете от бой и пак пишете подписка могат само да ви хванат за.... опашките

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си