.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

НЯМАМ ДУМИ !

та накратко историята : от 3 седмици се зяпаме с едно момче от мойто училище..където съм аз там се появява и той..следи ме с поглед..търси ме с поглед..разпитва за мен...обаче нищо повече ии днес изведнъж го гледам как се сваля с едно момиче мисля от неговия клас въпроса ми е ...за кво го прави ако ме харесва...не разбирам просто...кажете че съм тъпа квото искате само ми обяснете щото не знам какво да мисля..честно

ем ти явно не го забелязваш и момчето се е отказало,или просто иска и ти малко да го преследваш..оная е за да те дразни според мен

Може да го е направил само, за да те подразни. Ако и ти го харесваш, направи първата крачка.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

е за тва като искаш нещо действаш... никой нема теб да чака

... и те така

Град
    София, Стрелбище
    ако не му обръщаш внимание и не показваш интерес към него, а само това"гледане" го прави нарочно, за да те дразни. покажи, че се интересуваш от него - заговори го или някой негов приятел да му обясни как стоят нещата и твоите чувства спрямо него. успех

Снайперист на свободна практика

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тва момичетата са много интересни създания... кат те е зяпал и питал за тебе ти явно не си направила нищо, обаче момчето се е отказало и почнало с друго момиче. И ся ти му се сърдиш или по някав начин ти е неприятно от тва което прави. Според мен си го заслужила
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

A ако просто е коцкар?!
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    тва момичетата са много интересни създания... кат те е зяпал и питал за тебе ти явно не си направила нищо, обаче момчето се е отказало и почнало с друго момиче. И ся ти му се сърдиш или по някав начин ти е неприятно от тва което прави. Според мен си го заслужила
    ъм кво да направя..баси срам ме е ..не мога да отида и да му кажа "здравей разбрах че си разпитвал за мен ае се запознаеме "

Мега фен Аватара на koalka
    Може да не харесва само теб...това не е любов.Може просто да си прави кефа и да флиртува, не знам.Защо не поговориш с него?

ъъъъ... можеш

... и те така

Град
    dosta go smenqm
    може и да пробва всички , който му върже
    може и да го е направил, за да види реакцията ти
    може и да си е помислил, че с теб няма да излезе нещо
    с една дума почти всичко е възможно
    No martini .. no party..

Точно....грешката си е твоя,недей да обвиняваш момчето!На него като му е пукало за теб,ти си зяпала тавана,а сега като зарибява друга се сещаш,че съществува...емм не може така
    Just haters make me famous! εĭз

ЪМ ТОЙ Е НАЯСНО ЧЕ И АЗ СИ ПАДАМ ПО НЕГО...ПРОСТО НЕ ЗНАМ КАК АЗ ЛИЧНО ДА МУ ГО КАЖА..и от там вече нещата да тръгнат...и точно тва се питам..той ме харесва..аз го харесвам..обаче изведнъж той ми се пецва с друга..и все пак наистина благодаря за помоща

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от svalkata.
    ЪМ ТОЙ Е НАЯСНО ЧЕ И АЗ СИ ПАДАМ ПО НЕГО...ПРОСТО НЕ ЗНАМ КАК АЗ ЛИЧНО ДА МУ ГО КАЖА..и от там вече нещата да тръгнат...и точно тва се питам..той ме харесва..аз го харесвам..обаче изведнъж той ми се пецва с друга..и все пак наистина благодаря за помоща
    Епа кат те е срам, няма ли скайп, телефон??
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Епа кат те е срам, няма ли скайп, телефон??
    ми сигурно има...всъщност работя по въпроса да си ги набавя..ако все още има смисъл де даже рерових флиртчето за да му намеря рега и там да му пиша..ообаче явно няма такива екстри

как реши, че се 'сваля' с някоя от неговия клас?! Какво го 'издаде'?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: НЯМАМ ДУМИ !

та накратко историята : от 3 седмици се зяпаме с едно момче от мойто училище..където съм аз там се появява и той..следи ме с поглед..търси ме с поглед..разпитва за мен...обаче нищо повече ии днес изведнъж го гледам как се сваля с едно момиче мисля от неговия клас въпроса ми е ...за кво го прави ако ме харесва...не разбирам просто...кажете че съм тъпа квото искате само ми обяснете щото не знам какво да мисля..честно
    Ами супер детско е, но може да се опитва да те впечатли по този начин... Де да го знаеш...
    The reasons of love... <3

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами едното гледане нищо незначи... да възможно е да си му симпатична,но незначи че не му харесват и други момичета. Ако не си контактувате изобщо може просто да е решил че няма смисъл... Или пък го прави за да види реакцията ти...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Guest
    Trabant li e, kazvai! Ako ne e, ela utre.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си