- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя
здр на всднес ми беше рдто както лисах в миналата тема и някои знаят
днес се видях с въпросното момче което харесвам и си говорехме доста време
той се опита да ме целуне
но аз се одръпнах и нз защо
![]()
![]()
след като той си тръгна от даскало си писахме и аз го попитах какво иска от мен и кво има към мен
той ми отг че мн ме харесвал
също така докато бяхме заедно през деня той ме попита кво съм си пожелала за рдто ми и аз казах че съм си пожелала да тръгна с момчето което харесвам
той се зацепи разбирасе че става въпрос за него и ми каза че вс зависи от мен
после му писах смс
цитирам:i sega iska6 da si s men?4estno kazano me e strax,neiskam da me prebe6...pomisli dobre dali iska6 ne6to pove4e ot ednoto hodene ili iska6 samo ei taka da sum porednata!pomisli dobre i mi kaji za da znam!no NE ME LUJI: той не ми отг вече няколко часа
пиша му в скауп ама не пише и там
нз какво да мисля и какво да правя
този страх в мен ми пречи ацки мн но са ме наранявали прекалено мн и неискам отново
![]()
![]()
:- дайте съвет k
...
♫♪ Miley Cyrus - When I Look At You ♪♫
...
![]()
не се притеснявай,ще ти пише,но не веднага..,мога само да те посъветвам да не му даваш да разбере,че си му на разположение 24 часа,7дни в седмицата..бъди по-така..по-тайнствена..в смисъл да не му се разкриваш съвсем..така няма да си ..поредната![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Това, което си му написала в тоя смс звучи гадно, само това мога да ти кажа...
явне не си на повече от 13... мен някоя ако ми пише такъв смс, няма да има шанса да е с мене...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ами да не ти разбивам надеждите,ама за мен това момче не те харесва,иначе няма да се държи така.Или ако те харесва може би е само за секса.Надявам се да греша!Няма да ти отговори веднага,тва е ясно.Смс-а ти е бил изчерпателен,после пиши като ти даде отговор.Надявам се да греша,но на твое място не бих залагала много на това момче...
Just haters make me famous! εĭз
амм на 15 съм![]()
![]()
![]()
![]()
...
...
![]()
Opredeleno ima da misli kakvo da napi6e sled tozi zlove6t sms osobenno na tazi vazrast![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Waaaaaw не бил писал в скайп-а...Ти пък кото са пазиш ще кажеш че както си на 15 отсега си избираш спътника за живота...Затуй са живее...Да се рискува да бъде интересно...Ти така като се пазиш нз какво (вярно може да те преебе и да ти е кофти после ) но това прави живота по интересен - изненадите... :P
emi kakvo da napravq?iskam da znam za6to 6te s men...ne da trugnem i posle da me preebe i pak da stradam pove4e ot sega i da se stiga do nekvi gluposti
ako dnes ne mi otg prosto pove4e 6te zabravq za nego i do TYK na vs
makar 4e 6te mi e mn trydno nai-ve4e kato sme ot edno daskalo no taka 6te e nai-dobre
nali
![]()
...
...
![]()
Si4ko se postiga s opiti ..... apak ti neznae6 kakvo zna4i da strada6 6tom stradanie s teb e .. haresvane decka liubov i razdqla sled mesec
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
леле откачамвлиза в скауп и излиза но не ми пише
![]()
![]()
не съм казала че искам сега да ми отг но поне да пише
![]()
![]()
...
...
![]()
Възхищавам се на предпазливостта ти... да бях направила като теб нямаше да страдам сега толкова много! Мила, имай търпение, иначе ще си изпатиш и теб ще те боли. Това е много хубаво че го осъзнаваш! Надявам се ти потръгне с това момче! УСПЕХ!!!![]()
Абсолютно вярно!Първоначално написано от VerryBerry
Животът е адът описан в Библията!
Аз пък предлагам, да го накараш да подпише договор, в който изрично да се забрани да те наранява. Или пък да отидеш да живееш в света на добротата, щастието и разбирателството (голям купон става. ако не ми вярваш, питай Мечо Пух).![]()
ко като е на 13... на мен пък ми допада тва ,че е била директна и не е овъртала...Първоначално написано от tuzaro
по темата: може да мисли ко да отг...не се притиснявай...
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
+1Първоначално написано от AFT
sry 4e 6te ti go kaja, no toi nemoje da ti garantira kakvo 6te stane! nz kolko se poznavate, no kato trugnete da hodite vs se promenq, taka 4e toq sms e bil izli6en
ina4e za tova, koeto e stanalo az na tvoe mqsto nqma da my pi6a pove4e i 6te 4akam toi da napravi nqkakva kra4ka
Yspeh vse pak
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
az my pisax 4e sum s nego bez zna4enie..neme int da stava kvoto 6te iskam da sum s nego i tva e..toi mi otg 4e kato se vidim 6te razbera i toi kvo e re6il...posle vlezna v skype i mi kaza 4e e 6tqlo da bude po lesno ako neska sam go celunala i ne sum se durpalaaz mu kazax 4e e bilo za6toto sam se pritesnila...i naistina be6e taka...be6e full v daskaloto i az se raztreperix cqlata...6tqx da celuna mom4eto po koeto sum luda ot 3-4 meseca ve4e....i toi nakraq mi kaza!citiram:em
[22:01:10] mom4etoказа: ti si si vinovna
[22:06:55] mom4eto каза: moje6e vsi4ko
[22:07:00] mom4eto каза: da se ulesni mnogo ama
[22:07:02] mom4eto каза: kato si inata ...[22:15:20] mom4eto каза: of ako te pritesnqva
[22:15:22] mom4etoказа: 4e horata
[22:15:23] mom4eto каза: 6e ni gledat
[22:15:31] mom4etoказа: dai napravo da se vijdame samo uvas ili unas a v u4ili6te daje da ne se pozdravqvame !6tom e taka
[22:15:40] mom4etoказа: leka[22:15:44] -‘๑’-СлАдКо МъНиЧе-‘๑’- каза: off
[22:15:47] -‘๑’-СлАдКо МъНиЧе-‘๑’- каза: prestani
[22:16:09] -‘๑’-СлАдКо МъНиЧе-‘๑’- каза: za kvo sa se cupi6 [22:16:20] mom4etoказа: 6toto e tupo tova koeto mi kazva6!!! kakvo da pravq?prosto otka4am...neiskam da e taka...tamun 6tqxme da trugnem imamka myy tolkova sum vlubena 4e
daite suvet
![]()
![]()
![]()
![]()
...
...
![]()
ми направи нещо по въпроса
kakvo???to4no tova nz i zatova molq za suvet![]()
![]()
![]()
![]()
...
...
![]()
От едно даскало сте, така ли? И той мисли, че се притесняваш като ви гледат и че т'ва е тъпо? Щом толкова мнооого го обичаш, ще се прежалиш и ще го целунеш (препоръчително е да е в даскало, за да разбере, че си се променила), ама ако не можеш.. някъде другаде. о_O
С тоз смс си го изплашила момчето...
Madness is the gift, that has been given to me.
:razz:Първоначално написано от AFT
![]()
![]()
Сигурно е решил, че може да те нарани или още обмисля какво да направи. Споко ще се разберете.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Да,и на мен това ми направи впечатление,защото и аз съм си такава директна,по-добре така отколкото някви неясни знаци и глупости!Първоначално написано от gangstata
Възможно е,да си го стреснала с този смс наистина,може да не го е очаквал разберете се.Успех.
![]()