.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Как да я 'ликвидирам'...???

Има една мърша в моя клас дето немога да я гледам от ден на ден.. исках да се сближа с нея..не нещо много..но просто бяхме да здравей-здрасти..и сега аз съм близка много с момичето до което седи тя..толкова сме близки че всички ни казват 'абе вие защо не стоите заедно ' ама го има тоя проблем ТЪПАТА И ПРИЯТЕЛКА... когато искам да кажа нещо да др-то момиче и тая ми вика 'ае стига след нас бе..ко само досаждаш..' а аз с нея вече се отказах да говоря..само ме сече..даже и другите->> нз вече как да я трая... още повече че седи пред мен и само ма сече.. да говоря ли с нея..ко да прая да я пребия ааа

hottie
    Guest
    ти как въобще и позволяваш така да ти отговори срежи я ти !

Град
    София
    абе за косата бе като ти е отпред и ти се отвори я гепиш за опашката и иззмиташ пода с нея

кофти че мойта приятелка нищо не прави.. т.е прави се че не вижда..аз съм и казвала че тая пикла не ма харесва ..а тя ми каза че не било вярно..а то просто е очевадно.. незнам..ко да и каза...да земе още повече да ма намрази и да ма трови

5-ti ili 6-ti klas ste
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Голям фен
    Eми поговори с приятелката си , обясни и , че не ти е приятно поведението на дружката й и ако иска да запазите някакво приятелство да се застъпи за теб и да покаже малко интерес.. и впрочем ако тази твоя приятелка и беше по приятна до сега 100 пъти да беше седнала до теб

Цитирай Първоначално написано от м0мИчЕ 0т АдА
    8 ми клас сме

93 nabor .... zna4i razbiram za6to se qdosta6 za takiva raboti i zadava6 tozi vapros spox sled nqkolko god nqma da misli6 taka kakto sega
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Абе просто си сядаш с приятелката си, кво ти пука за мнението на някъв олигофрен. Зарежи я да си тъпее и си гледай собствения кеф.

Детство,детство.....
    Just haters make me famous! εĭз

Хахаха ти да не беше от 5та?
    Иначе ужас кво се впрягаш? Ти си говори с твойта фр,другата патка я затапвай и толкоз.

Цитирай Първоначално написано от izmislenata
    Хахаха ти да не беше от 5та?
    Иначе ужас кво се впрягаш? Ти си говори с твойта фр,другата патка я затапвай и толкоз.
    не съм от 5та.. и слава богу

К'во му е 'Слава Богу'-то?!

ем ддз.. ся като я преместят си представям ква гимназия ще стане..

Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    Детство,детство.....
    нали ! и аз това викам ...
    we give it all.

Ае зарежи това..иначе е мн яко!

Re: Как да я 'ликвидирам'...???

Цитирай Първоначално написано от м0мИчЕ 0т АдА
    Има една мърша в моя клас дето немога да я гледам от ден на ден.. исках да се сближа с нея..не нещо много..но просто бяхме да здравей-здрасти..и сега аз съм близка много с момичето до което седи тя..толкова сме близки че всички ни казват 'абе вие защо не стоите заедно ' ама го има тоя проблем ТЪПАТА И ПРИЯТЕЛКА... когато искам да кажа нещо да др-то момиче и тая ми вика 'ае стига след нас бе..ко само досаждаш..' а аз с нея вече се отказах да говоря..само ме сече..даже и другите->> нз вече как да я трая... още повече че седи пред мен и само ма сече.. да говоря ли с нея..ко да прая да я пребия ааа
    Купи си бокс.И я причакай някъде.С качулка.Не й говори - само я млати.По лицето =]
    Обичай ближния,ближи обичния..

От Гъза в Устата - 6A Завинаги .

Град
    Sofia
    Просто ги захвърли

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Дреме ти, пребий я..

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми