- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Всички ли сте такива????
Taка аз сега да ви запитам нещо.. Абе чета тука теми навсякаде всеки като ще обижда някой и този някой все е: с самочувствие до небето,без покритие;или пък е комплексар..незнам .. неможете ли да измислите нещо друго..или незнам как така на бързо ги определяте..виждате едно момиче,което е хубаво и показва някакво самочувствие и явно вие не сте като него..и то тя веднага е надута и по горе спометатите категории.. вие не се стараете да опознавате хората а им лепвате един и същ етикет..Не казвам че всички го правят,но по прочетените мнения-бяха много хора..едно и също..а и не само тук..на мен постоянно ми се говорят такива неща за други хора..Е кажете сега.. >>>
В доста дълбоки води навлизаш, повдигайки тази тема, но ще се опитам да аргументирам позицията си по този въпрос.И така представи си едно младо и красиво момиче, изящно тяло, атрактивна визия, приятен глас.Всичко до тук е окей.Но в един момент, ти повеждаш разговор и малко по-малко придобиваш представа що за съдържание се крие зад тази ослепителна опаковка.Откриваш една празнота, един блуждаещ поглед, едно съзнание което е насочено към последните модни тенценции, сладките мачовци във фитнеса и т.н.Не казвам, че в пообни мисли има нещо лошо, напротив, идеята е те да не заемат изцяло съзнанието ти.
Тези момичета, нямат свои собствен стил и начин на живот.Те се опитват да копират този на известните личности, като не си дават сметка, колко смешни изглеждащ в дадени ситуации.Те нямат свое самочувствие, че могат и че имат нещо, а го придобиват на база коментарите по сайтове за запонанства и т.н.Тези момичета, осъзнават, че зад тоновете грим и огромни очила не могат да скрият липсата на душевност, интелект.Осланят се изцяло на външността си, а нравствените ценности, остават в сянка, на заден план.И именно тук се ражда комплекса за малоценост, който много хора признават, че притежават.Когато една нафукана мадама, усети конкуренция тя застава на нокти и полага неистови усилия за да се докаже...В такъв момент става надувка, когато иска да бъде нещо, по-различно.Хората винаги искат да бъдат по-добри, когато обстоятелствата ги поставят в конкурентна среда.Именно тогава си даваме сметка, какво представляваме, а падането от високо, наистина боли...!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
С първото мнение не съм съгласна,не ми харесва как е формулирано.С второто съм,не напълно.
Защото,за съжаление, наистина има момиченца като по-горе описаните,които като ти заприказват и ти става лошо.Но по-лошото е,че доста от тях не си дават сметка,че зад многото грим и "красота" не се крие нищо.Или ако си дават изобщо не им пука,защото са сложили външния вид на 1-во място.И знаят,че той се цени много повече,за разлика от интелекта.И пак за съжаление са прави.Защото има такива индивиди(от личен опит знам),на които двама-трима им казали,че са хубави и хоп-айде отиде вече.Не можете да ги намерите...на земята от самочувстие.А най-лошото е,когато такива момичета ти се пишат за "приятелки",а всъщност почти всичко,което казват е с цел да ти покажат,че са над теб(флиртуват с гаджето ти,постоянно изтъкват кой им е казал колко са красиви и т.н. и ттттттт......ннннн).Как да не нареждаш някаква такава дрисла ми кажете?
А да не говорим още колко много примери могат да бъдат дадени...Както и да е
умри неграмотна ..... *цензура*
пийс
колко си груб! ще те сдъвча!Първоначално написано от Psychopath*
![]()
![]()
Различни хора, има всякакви и едва ли тук всички са такива![]()
Животът е адът описан в Библията!