.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Град
    София

Как ви предадоха?

Е гледам ,че много хора са писали и са се самосъжалявяали заради "приятели".Тук можете да разкажете какво стана

като каза какви сме ги правили на майка ми..

Супер фен
    Град
    Варна
    Аз мога да кажа,че винаги съм си мислела,че имам много "верни" приятели ,но накрая се оказва,че се броят на пръстите на едната ми ръка...Никога няма да простя предателствата,но вече не ми пука...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Някои преди години ме предадоха,аз ги заебах,сега като се видим се едно не се познаваме.Научих се да ценя доверието си и хората,на които го давам.Доверието можеш да ми го печелиш с години и да го изгубиш за секунди.Просто в един момент осъзнаваш колко струваш и че не бива да се доверяваш на всеки,защото някои хора нямат добри номерения...
    Just haters make me famous! εĭз

Guest
    Аве едни педалчета ме прецакаха, сешташ ли се?

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ами и аз съм прецаквала и мен са ме прецаквали.Просто живота е такъв,че за да отцелееш трябва да си непукист и да се праиш,че не ти пука дори и да не е така,защото невсеки ти мисли доброто.Пък и небива да доставяш удоволствието на някой,който те е предал да види,че си засегнат.Горе главата!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Останах сама и просто един ден се събудих и осъзнах че никога не са били истински.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Супер фен
    Град
    България
    Еми стана за някакви си 2 дена Прецакаха ми ,но привлякъх 2-ма към мен и те още са с мен ! Сега ме викат да отивам в друг град , едни дето преди се мразихме МНОГО , но да им имам ли доверие?Нямам доверие на никого по-принцип, какво да правя ? Сега ми казват ,че сме супер добри приятели (от 1 седмица) ,но аз съм си песимист ще изчакам още малко!
    ПРИЯТЕЛИ НЯМА ИМА САМО ДОБРИ ПОЗНАТИ
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    ПРИЯТЕЛИ НЯМА ИМА САМО ДОБРИ ПОЗНАТИ
    ей тая фраза ми е любимата \\//

Ami pri men e samo dvama i to kato me skarah s edna moq fr. Nikoga nqma da prostq na dueta. i nqma da zabravq a 6te otamstq 6te pla4at v krakata mi za da im prostq. tq mi be6e priatelka...... a te malko izlagaha men i neq, nastroiha ni edna sre6to druga ..... samo moga da im kaja : gadni ko****ta 6te sajalqvate. ne sam zlobna no te go napraviha po gaden na4in 6te vi gi spestq
    Голям размер на картинката! /machoka/

Не знам правилно ли разбрах въпроса ти,но ще отговоря така както съм го разбрала
    Моите "приятели" са малко.Но имам 2 истински и то момчета.
    След като няколко момичета ме предадоха,реших,че не мога да имам доверие повече на момичета.Определено не слагам всички под общ знаменател,но мисля,че при приятелство момче-момиче липсва конкуренцията,завистта и тн.
    offline forever!

Град
    40 Miles from the Sun
    Аз пък от доста време нямам доверие на никого. Не мисля, че е резултат само от една случка. Като бях по-малка много истински приятели и почти всеки ден ме разочароваха и оттам се научих да не се доверявам и да не очаквам много от хората. Ама е наистина ужасно да не можеш да се довериш на никого и само да чакаш някой пак да те предаде...

kak ? imalo e momenti v koito sm se sumnqvala 4e sa mi fr no dobrite neshta koito sa pravili za men sa pove4e ot lo6ite taka 4e ne mislq 4e sa me predali ne i s ne6to do takava stepen vajno 4e da se zaebem i da ne se pogleednem

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си