.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Сравнение

Град
    град на греха

Сравнение

Много ми е любопитно , понеже аз съм в едно такова положение , в което хем ми става смешно , хем на моменти ме хваща яд . Та работата е следната , има една от моя клас , която постоянно се сравнява с мен , то не било за външен вид , за оценки , за пари и какви ли не неща . Понякога си мисля , че не я слуша главата . в час когато си лафя с моята приятелка , тя ни подлушва и после се старае да го направи същото и пак да почне с тъпите си сравнения . Понякога ми идва да и лепна един шамар ( ама май ще и е малко един ) . Днес например идва едно момче и ми подарява мартеница , но не плетена ами от тези , които са като бижута и тя за да не остане по - назад си запретна ръкава и си сложи ръката на моя чин, при което вика това ми е от милото.....пф дрмеме ми на мене .
    Та някой от вас изпадал ли е в подобно положение , а ако не как би реагирал ?
    ПП Извинявам се предварително ако темата ми прекалено тъпа

Изсери на на чино пред нея па да видим ще праи ли и тя сащотот
    Голям размер на картинката! /machoka/

ем кажи й да престане шот иначе ша последва

hottie
    Guest
    кажи й , че не те интересува

Град
    Обл. Русе
    Мале като почнат така направо да ги обезглавиш , недей й обръща внимание и когато прави жалки опити да я забележат може да й забиваш по някой
    Обичаш ли , Обичай завинаги и не този , който те привлича , а този , който ИСТИНСКИ те Обича !!!

Точно така с бой всичко ще се оправи ....

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Трябва да се гордееш, че иска да бъде като теб. Това означава, че ти си пример за подражание. :P Мисля, че един сериозен разговор ще оправи нещата. Аз така бих постъпила - отивам казвам си мнението за държанието й, аргументите защо трябва да престане и после да видим... Пък и да не спре, това само показва колко е жалка.

Momi4eto gore e pravo da ne ti puka tova pokazva 4e si pove4e ot neq i si4ki go vijdat za da te kopira kaji i go tova koeto kaza na nas .. bez 6amarite de 4e moje i do boi da se stigne i 6te potane v zemqta
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Gorkata ...znam gi kvi sa muhli nqkvi ei takiva v na6iq klas ima mn deto ni imitirat ...osobenno edna bavna deto si misli 4e uspqva pf i kakto i da e ...ami napravi kato men : zaqvai i se ei taka ili se opitvai da q iskara6 jalka i taka nqma da posmee drugiq pat da ti se puli taka.. PR>>kato ti e kazala "tva mi ot miloto" kaji i " da sam te pitala aide kragom i da te nqma ma pff.." ne6to takova :}

Супер фен Аватара на gabi_94
    и аз съм в същото положение, само че тва го прави една от приятелките ми, от нашата групичка. Ужаснооооо се дразня, но нямам избор. Не мога да се сбия с нея, ще ме убие после! Не мога да се скарам с нея, прекалено много знае за мен и играе главна роля в моя живот. Тя може да манипулира хората и да ги настроисрещу мен. Абе ако нещо и кажа и се скараме - ще превърне последните ми месеци в тоя клас и в това даскало в ад. Например днес аз имах 4 по математика и тя ми се обади по телефона, само за да ми каже, че имала 5 и не било чак толкоз трудно, била допуснала глупави грешки иначе можело и 6 да получи и т.н. Омръзна ми вече!!!!!!!!! Не издържам, ще гледам да се отдръпна от нея ама едва ли ще мога!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си