- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя
Харесвам едно момче и сам сигорна че и той ме харесва изкам да тръгна с него ама незнам какво да направя. Той ме сваля от мн време но нищо повече и просто се чудя какво да му кажа че да ми предложи моля зя съвет![]()
Започнете да излизате или да поддържате по-близки взаимоотношения, общувайте повече. Нещата сами ще се наредят когато си спряла да мислиш ти как да ги нагласиш.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
nie si govorim mn izlizame mn chesto dori toi poveche namekva kazva mi che me haresva ama vse oshte bez rezultat
Ami qvno o4akva ti da napravi6 parvata kra4ka taka 4e go hvani natqsno kogato nai malko o4akva i go celuni strasno i posle si pogovorete6te mu haresa povqrvai mi
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Моля ви се спрете да пишете СИГоРНО....МАМКА МУ!!!!Пише се сигУрно!Първоначално написано от lennyy_
![]()
и по темата: Предложи му ти...![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
А под това "предложи му ти" имах предвид нещо като по горното мнение...натясно->целуфка->лаф мухабет->всичко уредено![]()
Abe natqsno strasna celuvka i sex posle mislete![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
За "сигОрно" става дума нали?И аз много се ядосвам на тази безизразно-глупава грешка ... но пък може да се е объркало момичето в бързината..Първоначално написано от yuyuto
Ох боже.. Ми кажи му като от намеци не разбира!
Животът е адът описан в Библията!
Първоначално написано от MiMcHeToOo
Ne trqbva da mu kaje a da mu pokaje posle da pogovorat pove4e 6te mu haresa![]()
Вие на колко години сте двамта ? И как така си намеквате без резултат , щом ви е ясно , че се харесвате , и той като ти казва , кажи му и ти и така той ще ти предложи да ходите ... какво толкова сложно има ? Не мога да ви разбера![]()
Обичаш ли , Обичай завинаги и не този , който те привлича , а този , който ИСТИНСКИ те Обича !!!
Човек без грешка няма !
Ima i oshte pravopisni greshki ako ne ste zabelqzali i ne se sramuvam da si priznaq
Ако смятате всяка една правописна грешка да я казвате единично,аз ще взема да се гръмна.