Цитирай Първоначално написано от the_black_heart
Цитирай Първоначално написано от AFT
Цитирай Първоначално написано от the_black_heart
Цитирай Първоначално написано от AFT
Има значение много ясно. Такива хора като чичо ти и стринка ти са изключения.
Странно, на повечето ми роднини разликата им е най-малко 6 години ( без на нашите, на тях им е 3 години)

Мен или себе си се опитваш да убедиш, че няма нищо лошо? Добре, като смяташ, че имаш шансове, давай, пробвай се. Не знам обаче какво очакваш. Ти предполагам си на две смени. Ще се случва да имаш класни, контролни и домашни, а той ще ходи на работа. Айде, ще минете с поне събота и неделя. После к'во? Той е на 24 години и си има нужди (да, пак до тая тема стигнахме). Готова ли си да го задоволиш? Или си мислиш, че ще си се гукате и ще се обичате и той щом те обича, няма да иска да правите секс. Първите няколко месеца (макс) ще се сдържа, ама после ще почнат неприятните разговори, обещания и? Вашите ще те питат кво става, как си с гаджетата - ми, мамо, той е на 24 години и ме обича.. Виждаш ли го наистина?!
Ми странното е че нашите го познават и честичко ми казват "Зашо не си хванеш някой такъв" защото аз попринцип с ги хващам такива дето не влизат трезви и в даскало. А дали сама себе си опитвам да убедя- да, но не толкова че имам шанс, колкото че го искам, е и тебе де, ама и себе си ( много добре си го знаех от самото начало)
"Някой такъв", но не на години, а на характер! Пък и щом излизаш само с утрепки (извинявай, ама ..), много ясно, че ще искат да си намериш някое добро момче. Но това не означава да тръгнеш с него. И все пак, не отговори на въпросът ми - виждаш ли се с него, в подобни ситуации, каквито ти описах? Друг въпрос - а той въобще харесва ли те? Не знам, не знам, просто във връзки, в които доста хора ще се обърнат срещу вас, определено трябва да има много здраво доверие и .. любов? Мразя го тоя въпрос, ама - сигурна ли си, че ако тръгнете, ама ти не си готова да имате ..сексуални отношения, той няма да си намери някоя друга? Ще успееш ли да излезеш от тоя период на.. болка (егати тъпия израз, ама ме разбираш)?