- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И пак всичко опира до секса...
Здравейте на всички. преди време бях пуснала тема по въпросния проблем, но нещата се поизмениха...
ще започна пак отначало и ще бъда максимално кратка...
бяхме много добри приятели 6 години.. всичко започна от едни нехайни целувки на нова година.. и дойде днешния ден...
общо взето 3 месеца бяхме като гаджета.. почти всеки ден заедно, прегърнати и далеко от реалния свят. Влюбих се до полуда... мислех, че и с него е така...ходеше 3 години с най-добрата ми приятелка до преди вече близо година.. но я забрави и тя спря да влияе на връзката ни...
преди няколко дни останах да спя у тях, и досега имахме възможности за секс, но така и не стигахме до края.. е този път се опитахме, но се получи гаф, защото имам проблеми ии.. нестана...
минаха вече 3 дни след случката виждаме се всеки ден, но нищо не е същото... държи се все едно нищо не се е случвало...
странно е... незнам какво искаше... изглеждаше различно, но май пак опря до там...
какво мислите?благодаря предварително!
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
"все едно нищо не се е случвало" - имаш предвид гафа или че 3 месеца почти сте се държали като гаджета, т.е. че сте си обикновени познати?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
и аз съм ?Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Ami spored mene ako toi e razbral che si vliubena v nego e iskal da te vkara v legloto dr obqsnenie ne si davam shtom kato se e dyrjal kato nepoznat
moje da ne mu e bilo na kef v dadeniq den i az sam taka ponqkoga
Поговори си с него..
Животът е адът описан в Библията!
Obesni mu za problema ti
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
държи се все едно нищо не е ставало през тези 3 месеца.. държи се като стария приятел който беше 6 години.. :S
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
О мила,ама това е много гадно.Поговори с него,попитай го къде е проблема.Много странно,как така ще се държи все едно сте само приятели,при положение,че и сте стигнали до секс,май не сте го завършили,но все пак сигорно си била гола пред него,а аз пред приятели не се събличам.Кофти ситуация.Говори с него и тва е.Успех!Първоначално написано от AiKaTa