.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен

последната тема която пиша

еми исках само да споделя колко ми е смотано напоследък, няма да се крия с друг ник -те тва съм аз. та наистина има едно момиче което с всеки ден, и колкото повече я опознавам я харесвам все повече. за съжаление след като и казах че съм влюбен в нея, тя каза че не изпитва такива чувства към мен... разбрахме се да останем приятели ако искам, не мислех че ще може (знаете как е) но оттогава пак сме си в много добри отношения, от понеделник до петък по половин ден сме заедно, тва много ми тежи всъщност, защото все повече искам да я имам, а най-вероятно няма да стане. но колкото и да ми е гадно искам поне да бъдем приятели с нея, защото не само момиче, но и човек като нея се среща много трудно! тя е невероятен човек, когато се усмихне колкото и да ми е лошо настроението се развеселявам, нещо все едно трепва в мен. всъщност тя е всичко, което аз не съм - умна, красива, весела, подредена, добра с другите и тн.
    доста време събирах кураж да и кажа какво чувствам, но накрая успях да кажа полугласно едно "обичам те" - не съм изобщо притеснителен, но в този момент се притесних адски много, а сърцето ми щеше да се пръсне сигурно... поне след тоя ден в който разбра какво мисля спя нормално вече.
    от известно време нямам никакво желание да правя нищо, скапано ми е и единственото нещо което ми е приятно е когато я виждам.
    опитах се да изляза с една друга, но беше отчайващо скучно (поне за мен) и едвам дочаках да свърши глупавата среща (в събота това)

еми това е общо взето, последната тема съм написал в заглавието, защото реших да направя някаква промяна, и реших да продам компа си (само време ми губи) и да работя над себе си - ще уча английски или нещо друго... може да се опитам по тоя начин да не мисля за нищо, колкото и трудно да ми е след като ще се виждаме все още с нея (освен че се налага, искам). ще си продам и скапания телевизор също, защото от една седмица с изключение на събота нямах никакво желание да излизам никъде, всичко ми е безинтересно и тъпо, и само проседях цялото тва време пред тв-то и компа... изобщо мисля че липсата им ще ми помогне поне да изляза от това скапано настроение и да направя най-накрая нещо със скапания си живот...

беше ми забавно и понякога приятно да чета този форум от време на време, чао хора. и да не се скапвате като мене, или поне да се осъзнаете навреме
    не питам за мнение, какво да правя, нито искам кураж, нито съвет, просто ми се искаше да кажа на някой който не познавам и който не ме познава, някой на който не му пука за мен и за който не ми пука...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ъхъ. Ти брато беше точен.
    Айде да ги пробуташ уредите изгодно.
    И успех у животЪ и все пак не забравяй,че си мъж и мъжете не се оставят на фактите да ги преборят. Ако разбираш накъде бия.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    дам понякога е най добре да споделиш. Успех дано се оправиш

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Ъхъ. Ти брато беше точен.
    Айде да ги пробуташ уредите изгодно.
    И успех у животЪ и все пак не забравяй,че си мъж и мъжете не се оставят на фактите да ги преборят. Ако разбираш накъде бия.
    Абсолютно +1! Давай смело напред!

Животът е адът описан в Библията!

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    Аве продай си и голфа спамер мазен

Kofti e naistina tova koeto prejivqva6 razbiram te napalno no ako pro4ete6 tova se zamisli da napravi6 jivota si razli4en prosto promeni si4ko okolo teb
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Град
    40 Miles from the Sun
    Ще ни липсваш! И да, поне ги пробутай изгодно. Btw, не се захващай с немския - много е труден, по-добре с английски.

Чао!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Успех,във всички начинания.

kak 6e si prodava6 kompa be puk i televizora ti si mazohist ujas
    Ne sum 79ti nabor ei

Това с момичето...проблем си е, ама в никакъв случай не продавай компа си бе човек...
    Madness is the gift, that has been given to me.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Chess
    Това с момичето...проблем си е, ама в никакъв случай не продавай компа си бе човек...
    +1
    П.П. ТВ-то може пък и ако искаш да се знимаваш с нещо може да се научиш да работиш с някоя програма,която ще ти е полезна за бъдещето.
    Айде успех в начинанията!!!!

--------------------------------------------------------

Цитирай Първоначално написано от insomnia79
    kak 6e si prodava6 kompa be puk i televizora ti si mazohist ujas
    +1
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Мега фен Аватара на koalka
    Промяната ти може да е за добро, да се разсейваш, да правиш нещо.Като се замислиш компютъра е наистина загуба на време, освен ако нещо не четеш и не се образоваш.Това с английския е много добра идея...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си