- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЗА или ПРОТИВ метросексуалните момчета сте?
пф - аз си мислех че само си махат космите - против съм значи, макар че турих вече ДА
Това с космите е по-гейско от колкото другото.
ок ако съдим по всичко написано всички мъже модели са метросексуални(което всъщност наистина излиза така), но когато някое момиче види точно някои готин модел от габана или гучи и др. си вика ее тоя е много готин тва онова те всъщност се бръснят лакират там квото правят ама няма да кажете не на такова момче нали
Аз съм против лакирането, но за изправянето на коса.
Все пак какво да правя като косата ми е гадна (чуплива)?
Някога беше яко къдрава и седеше страхотно.
После пък идеално права - cool.
А сега става на гнездо. Е как да не я изправя?
naistina OGRANI4ENITE HORA PRIRAVNQVAT METROSEXUALNITE I HOMOSEXUAL;NITE,NO TE GUBQT,4E NE MOGAT DA GO RAZBERAT KATO QVLENIE.I NE MOGA DA RAZBERA ZA6TO MOM4ETATA KATO VIDQT 1 PODDARJANO MOM4E S PRIO4ESKA DOBRE PODBRAN GARDEROB I ZADALJITELNO E PEDAL!OTNOVO IZKRIVENATA PREDSTAVA ZA MAJ I MAJESTVENOST
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Твърдо съм"за"!Колкото повече,толкова по-добре!Страшно много се радвам на момчета,които се поддържат.Говоря за всичко-обезкосмяване на краката,скубане на вежди,дори и безцветен лак...Някой биха се изказали че ако прави всичко това е "нежен".Значи момичетата можем,а те не.Не е правилно!
tvyrdo sam "za" za6toto mn se radvam kat nqkoe mom4e poddyrja sebe si![]()
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
По изложените критерии излиза, че метросексуалните просто не съществуват.![]()
Левски шампион але але!
V povecheto sluchai metrosexualnite nqmat nishto obshto s definiciqta za tqh. Povecheto sa pulni kavali i glezliovci. Napulno protiv sum. Edin muj trqbva da izluchva mujestvenost. Da se poddrujash ne e metrosexualnost, nito puk da si umen ili galanten. Tova sa normalni kachestva, koito edin chovek trqbva da pritejava, redom s tova da bude "silniq" pol, ne vuv anabolni merki, a izrazeno kato harakter i povedeniq. Kakto go e kazal Al Pacino v Scarface - Da imash topki.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Нещо се е объркалПървоначално написано от swords1010
![]()
Много добре си се изразил/а и си описала значението на метросексуалните мъже.
Точно така - мъжете трябва да са потни трактористи слеш стругари с минимум две кила вълна по тялото си. Задължително да тежат над 100 кила, и като се върнат от работа жените им вече да са приготвили биричката и салатата на масата. Ех...![]()
+...многоПървоначално написано от ZaRiBeN
![]()
Do you speak Salsa? .......
Метросексуални.. това са измислици. Просто оправдание на момчетата, за да се правят на женички. Ще ме извиняват, ама един мъж да си обезкосмява цялото тяло, да си маже фон-дьо-тен, да си скубе веждите и т.н. и т.н. и т.н.... това е противно.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Mn ste zle vie parvo znaete li kakvo e metrosezxualnostta a ?? Nai-dobre vzemete pro4etete ne6to po temata do kolkoto si spomqm ima6e statiq.Adski mn se draznq na takiva tapi izcepki kato te sa geyove jeni4ki i tnMetrosexualniq myj e poddarjaniq myj s maineri obnoski hubava figura pri4eska i darja6t na van6niq si vid tova 4e si brasnem krakata ne zna4i ni6to i moga da vi kaja 4e e mn po komfortno osobenno prez lqtoto 6tot za razlika ne smardim na pra4ove i prestanete s takiva izcepki 6tot pokazva kolko ste nekompetentni po temata
![]()
.
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
По-полека, че ще ти се размаже грима!![]()
Левски шампион але але!
Държа мъжът до мен да е чист, с чисти дрехи и обувки, изрязани(ама не изпилени нокти), да ухае добре и като цяло да има спретнат вид....
Ама да ми ползва лосионите, да е по-гладък от мене и да се нерви, защото имам пъпчица на носа........не искам такова нещо.
Дааа добре! Всички мъже, които не са метросексуални са точно такиваааа!! Тва беше яко тъпо изказване! Първото, което е, тва че не си правиш френски маникюр не значи, че трябва си тракторист и че гледаш на жена си като на слугиня! Второ, тва че си мислиш, че изглеждаш добре не значи, че наистина е така! И третоооооо един наистина интелигентен човек няма да използва 80% от времето си за "подобряване" на външния си вид (и то по какъв начин)!-Така стоят нещата обективно погледнато.Първоначално написано от FTFOI
A моето лично мнение е, че няма нищо по-отвратително от това, мъжът до теб да се държи като пу*ка и непрекъснато да се притеснява за маникюра, прическата и тоалета си!
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
Е стига от напрежение докато ти четох поста си счупих нокът, бива ли
![]()
![]()
Първоначално написано от ZaRiBeN
Я fuck!
Ти си върви космат и смрадлив и с черни нокти
!
Аз съм ЗА, но до някаква степен. Лично аз си правя маникюр и като ги лакирам, само с безцветен лак(!), скубя си веждите, бръсна си краката, корема, мишниците и там долу, слагам си и коректор, но той е заради това, че все още имам пубертетски остатъци. Иначе отърва ли се от тях, няма да ми трябва вече. Според мен нищо лошо няма в това да си ДОБРЕ ПОДДЪРЖАН! Иначе за бръсненето - адски смешно само една пишка да е обръсната, а всичко друго космато като на орангутан
!! А ако има мъже с разплути тела, тогава няма смисъл да се бръснат. Просто няма какво да се покаже
.
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
Гейтаци
Ами, не си епилирам краката, не си епилирам гърдите, не си скубя веждите... но не си спомням да съм смърдял или някой мъж или жена да се оплаква от външния ми видНапротив даже
![]()
Тея приказки за космите=пот=смрад са по-изтъркани и от плочите на Лили Иванова...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....