- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЗА или ПРОТИВ метросексуалните момчета сте?
Qvno nikoi ne razbira kvo iskam da kaja tova 4e ima hora koito prekalqvat ne zna4i 4e i nie prekalqvame nesme pod ob6t zanmenatel SHAV6TA6 LIIIIIIIIIII? Toq vapros po skoro trqbva se otnese do momi4etata ako pitate mene ... Zadavam vi sledniq vapros zna4i na vas ne vi li haresva da pipate momi4eto po bedrata a gledi4ki sa nali ?? I tova deistva mn vazbujda6to a ako e otgore stava o6te po-qko e ako i vie se izbrasnete dali nqma da vi e po qko a ??? opitaiite i 6te vidite
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
+1Първоначално написано от the_hottie
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
С една дума - педерасти!
не може да ходиш на козметик по често от приятелката ти
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
Няма лошо да си поддържан и суетен но не и вманиачен ... Аз също желия се епилирам от до ... без дасе изкъпя не излизам от нас и подобните екстри и за да се оправя да си покажа носа навън ми трябва минимум час ... и то не щото правя много неща просто обичам да си обикалям гол и мразя да бързам .... много се мотам![]()
![]()
![]()
![]()
Glasuvah za...po princip mi e vse taq ,no ne sym Gospod ,4e da sydq nqkogo ,taka 4e "za"![]()
Не мога да разбера защо го искарват нормално. Това, че някой го прави и му харесва, не значи, че е нормално. Все едно да кажеш, че наркотиците са нещо нормално, особено в 21-ви век, щото стават все повече тея, които взимат. Плюя на педалите.
аз съм ЗА.Предпочитам някой метросексуален,отколкото някакъв,който да е в критично състояние с хигиена и така на татък.
Същата работа е и при мен, басиПървоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
!
Но не казвам, че съм ВМАНИАЧЕН. ВСИЧКО СИ ИМА ГРАНИЦИ!![]()
Foromo,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
Педераст.
Да се къпе и да носи чисти дрехи и толкова. Не искам да следи модните тенденции, да се обезкосмява като луд, да се маже непрекъснато с кремове, а ако си и лакира ноктите или пили съвсем. Ужас![]()
Аре да се вземемеПървоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
Ако си бръснеш САМО мустаците и брадата те взимам :PПървоначално написано от Foromo
само аз ли не се кипря кат путка ве?![]()
![]()
![]()
Готови сме значиАма за подмишниците и долу трябва да се разбереме
, че там става лошо, за тебе съм готов на жертви
![]()
ахахахах ! подмишници ок .. долу ще си помисля. Поне да не е чисто голо като на малко момченце !трябва да има нещо да не се чувствам като педофил
![]()
Чисто голо не го оставям никогаПървоначално написано от the_hottie
Иначе преди не свалях до кожа, ама покрай бившата ми приятелка свикнах и мисля, че трябва да отвикна... да почна само да ги скъсявам, че иначе е неприятно.
emigadni sa metrosexualnite
Аз съм за не виждам нищо лошо в това да се поддържат,но в граници разбира се.Ако стане по-суетен и от мен не е мъж![]()