- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесва ли ви да ви пипат по Гърдите
Първоначално написано от shady^baby
Za glupavi vaprosi glupavi otgovori![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
Супер е!![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
абе колкот съм "мачкал" (малко неточна дума) се им е харесвало, ама един път се бях напил много и на една буквално и ги мачках... на мен пак ми беше яко ама се съмнявам за нея![]()
![]()
Kitaiski restoranti kitaiski magazini
tuka moga da izkaram pindise godini
axaxxaxa
И аз не исках като малка да имам ...беше ме толко срам....сега като се сетя и напраоПървоначално написано от SexY_LipS
![]()
![]()
...а иначе...ми зависи как ме докосват....и на къв етап от връзката си сме...зависи коко време сме ходили...не че не е винги приятно...ама все пак зависи..
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
еми да си играят със зърната да,ама да мачкат кат тесто не понасяяяяяяяяяямммммминаче тва със зърната ме подлудявааа
![]()
az ybojavam dame pipat po gardite e opredelen 4ovek i dame celyva po tqh i dori taka nare4enata tyrska 4ikiq mnogo me vazbyjda dopira s gardite mi
харесвам, да . Но седмица преди цикълът ми да дойде просто който ги пипне ще бъде размазан... някфи адски болки![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Първоначално написано от Nik4o_Spain
XAAXAXAXXAXAX Не мога повече ееее ахахах е тфа ме разби ... А по темата ...момче съм и не мога да кажа![]()
Иначе аз обичам , докато се целувам да намирам рабора на ръчичките си![]()
![]()
![]()
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
Харесва ми естествено...
v pove4eto slu4ai me boliПървоначално написано от frics
![]()
Не, ужасно е направо, не бих го допуснала....
Под 15 годишна възраст не до форуми не бива да ви допускат, а направо да не ви дават да си мислите за компютър....
Абе,я се шибай бе!Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
mi haresva mi no samo po vreme na sex ina4e nedavam dame pipat po gardite
ai po princip nedavam mnogo da me pipat ako nee za sex no ina4e mnogo mi haresva da me pipat po gardite kato pravq sex
gurdite ne sa mi erogenna zona taka 4e ne se vuzbyjdam.na nego my haresva da gi bara a mene ne me burka...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
ne za vseki gyrdite sa erogenna zona. na men ne mi e kef nqkoi da mi machka cicite, primernoПървоначално написано от padnal_angel
![]()
много ми е кеф![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Харесва ми, защото това значи, че ме желае, че съм успяла да му подействам така възбуждащо, както и той на мен. Харесва ми и защото и двамата ни е хубаво.
Обаче докато гледаме филм, той лекичко да ги разтрива или да прокарва пръсти по очертанията им между другото, после изведнъж стисне (лекичко, естествено, поне го научих, че гърдите не са от тесто, за да мачка) и ме обърне към себе си за някоя по-страстна целувка, отивам на небето... Е, филмът рядко е оставен за фон, най-често си го паузираме и си го доглеждаме, след като сме се уморили вече.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Аз пък барам, без да ми пука харесва ли им или не![]()
хубаво е но зависи как и кой го прави ако може е приятно а ако е и романтично е яко![]()
![]()
![]()
!
Love !
Xybav0 mi e ama ako sa mu studeni rucete i ponqkoga mi stava mn nekfo..![]()