.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Цитирай Първоначално написано от shady^baby
    Цитирай Първоначално написано от Nik4o_Spain
    Kato si reje6 noktite vazbujda6 li se

Za glupavi vaprosi glupavi otgovori
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Принципно не
    Ма ако бях гей малеее

Супер е!
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

абе колкот съм "мачкал" (малко неточна дума) се им е харесвало, ама един път се бях напил много и на една буквално и ги мачках... на мен пак ми беше яко ама се съмнявам за нея
    Kitaiski restoranti kitaiski magazini
    tuka moga da izkaram pindise godini
    axaxxaxa

Фен
    Град
    вкъщи :)
    Цитирай Първоначално написано от SexY_LipS
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Няма да се лъжем.. кое момиче не обича бре?!
    Тези, които казват, че не им харесва.. може би просто приятелят ви не го прави както ви харесва..
    Всички момичета парадират с циците си, всяка се изкарва и иска по-големи (ККакто при мъжете с чурките ;д), лятно време някои само съзраната скриват само и само да се вижда повече.. привличате ни демек така.
    И накрая да се каже, че не ви харесва.. не върви :Р
    Предполагам всяко момиче би й харесало, пр-ля й лекичко да ги мила, целува, близва, докосва нежно.. пък особено по време на акта.
    Е има и майстори баничари тука разпъват тестото ма няма как.. разни хора разни идеали :Д
    Аз не се оплаквам от моята мачка.. мн обича да "си играя" с тях. И мен мнго си ме кефят.. абе пу-пу-пу да не й е уроки :Р
    Поправка: Не всяко момиче парадира с циците си.. или поне аз не съм такава.Дори имаше един момент когато не исках дори да имам цици
    И аз не исках като малка да имам ...беше ме толко срам....сега като се сетя и напрао ...а иначе...ми зависи как ме докосват....и на къв етап от връзката си сме...зависи коко време сме ходили...не че не е винги приятно...ама все пак зависи..
    бахаххаахаа
    ххахаму
    мусакакакаккаааа

Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)

еми да си играят със зърната да,ама да мачкат кат тесто не понасяяяяяяяяяямммммм иначе тва със зърната ме подлудявааа

az ybojavam dame pipat po gardite e opredelen 4ovek i dame celyva po tqh i dori taka nare4enata tyrska 4ikiq mnogo me vazbyjda dopira s gardite mi

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    харесвам, да . Но седмица преди цикълът ми да дойде просто който ги пипне ще бъде размазан... някфи адски болки
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

XAAXAXAXXAXAX Не мога повече ееее ахахах е тфа ме разби ... А по темата ...момче съм и не мога да кажа

Иначе аз обичам , докато се целувам да намирам рабора на ръчичките си
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Харесва ми естествено...

Re: Харесва ли ви да ви пипат по Гърдите

Цитирай Първоначално написано от frics
    Момичета ..харесва ли ви да ви пипат по гърдите и как се чувствате като се целувате с гаджето и той започне да Ви мачка гърдата/ите
    v pove4eto slu4ai me boli

Супер фен
    Град
    Венера
    Не, ужасно е направо, не бих го допуснала....
    Под 15 годишна възраст не до форуми не бива да ви допускат, а направо да не ви дават да си мислите за компютър....

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Не, ужасно е направо, не бих го допуснала....
    Под 15 годишна възраст не до форуми не бива да ви допускат, а направо да не ви дават да си мислите за компютър....
    Абе,я се шибай бе!
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

mi haresva mi no samo po vreme na sex ina4e nedavam dame pipat po gardite
    ai po princip nedavam mnogo da me pipat ako nee za sex no ina4e mnogo mi haresva da me pipat po gardite kato pravq sex

gurdite ne sa mi erogenna zona taka 4e ne se vuzbyjdam.na nego my haresva da gi bara a mene ne me burka...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Що за малоумен въпрос?

Не винаги е приятно

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от Rise_Against
    еми да си играят със зърната да,ама да мачкат кат тесто не понасяяяяяяяяяямммммм иначе тва със зърната ме подлудявааа
    А на гърдата с пиърсинга не е ли малко опасно да си играят със зърното ...? Смисал да не се получи разкъсване или нещо от сорта ..?
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Re: Харесва ли ви да ви пипат по Гърдите

Цитирай Първоначално написано от padnal_angel
    gurdite i za mujete i za jenite sa EROGENNA ZONA ! ! !

dori nqkoi prosqk da te pipne tam (ako ne se panirash) 6te ti stane hubavo !
    ne za vseki gyrdite sa erogenna zona. na men ne mi e kef nqkoi da mi machka cicite, primerno

много ми е кеф

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Харесва ми, защото това значи, че ме желае, че съм успяла да му подействам така възбуждащо, както и той на мен. Харесва ми и защото и двамата ни е хубаво.

Обаче докато гледаме филм, той лекичко да ги разтрива или да прокарва пръсти по очертанията им между другото, после изведнъж стисне (лекичко, естествено, поне го научих, че гърдите не са от тесто, за да мачка ) и ме обърне към себе си за някоя по-страстна целувка, отивам на небето... Е, филмът рядко е оставен за фон, най-често си го паузираме и си го доглеждаме, след като сме се уморили вече.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Аз пък барам, без да ми пука харесва ли им или не

хубаво е но зависи как и кой го прави ако може е приятно а ако е и романтично е яко !
    Love !

Xybav0 mi e ama ako sa mu studeni rucete i ponqkoga mi stava mn nekfo..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си