.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Отворена връзка

mi s priqtelkata mi hodihme 2meseca nqkade sq sme v otnu6eniq otvorena vruzka i si pravimie si4ko kakto predi...smi tq she si hodi s koito iska drug i na men mi razpraa s nqkoq dr da hodq ako iskam ma ne iskam i tfa e problema ;( a tq se zaribqva ve4e pone s 5choveka po skype vupreki 4e oshe ne se e vijdala s nikoi mi e super gadno i nz kfo da pravq :/ nqkuf savet kak da si q vurna :/ mn sam oburkan...

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    Приятелката ти е курва

Не мога да бъда сигурна но според мен след 2 месеца връзката ви малко или много се е задълбочила. Поговори с нея и й кажи че вече тази отворена връзка не те устроива и искаш да сте само двамата.

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ем явно мацката я тресът хормноните.
    Ти отначало не й ли каза,че не искаш да имате такава връзка?
    Или най-вероятно си се притиснил,че ако го кажеш ще те зареже?
    Не знам какви чуства влага тя,ама май твойте чуства са по-големи от нейните...

Ти на т'ва връзка ли му викаш?! Бас държа, че ако до няколко дни си хареса някое друго момче и той й е навит тя ще ти бие шута. Имам чувството, че те държи до себе си "за всеки случай" ако евентуално не й провърви с някой друг. Сложи картите на масата. Кажи й, че такава връзки не ти допада и да реши с теб или с някой друг да си прай тея свободни връзки. Т'ва е моя съвет. Ако не направиш нещо съм почти 100% сигурна, че няма да издържите дълго заедно.
    пп: май малко объркано го написах ама дано си ме разбрал

Гаджето ти е разгонена и няма никви чувства към теб! Кажи и че или ще бъдете само дватама, или няма да имате никаква връзка. "Отворена връзка" - хаха, ебати вица, момичето май наистина е с теб просто, защото не иска да бъде сама и при първия удобен случай ще те зареже.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Bitches here,bitches there,bitches everywhere!

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на koalka
    Връзката ви е такава и тя така е свикнала.Явно не е толкова всеотдайна като теб и така може би й е по-добре...
    Най-добре да говориш с нея, защото в един момент това ще си проличи - колко ти е гадно.И вече от там нататък тя решава какво да прави.Дали да рискува да ти бъде гадно, или да престане.Въпреки че го има варианта просто да не ти казва, което е лошо...

Град
    sofia
    ако след втория месец се разбирате за отворена връзка, какво остава след 2год...кажи й, 4е такава връзка не те устройва и искаш да се изясните.ако ти каже, 4е къса с теб , тогава не си струва да се ядосваш и да се занимаваш с нея..

Град
    в нас
    Цитирай Първоначално написано от ABF
    Приятелката ти е курва
    +1
    намери си свястно момиче !!!
    NO COMMENT

super mn durja na neq i iskam da sam s neq...no mi e gadno 4e se zaribqva po skype s nqkfi dr lainari...mn oburkfaciq az i razpraam znam mn dobre kfo she stane: she se poqvi drug i she me zaebe6...i tq : ne...durja na teb... nemoa si prestfq kfo she praa bez neq mn q obi4am

чия беше идеята за такава връзка ?

Цитирай Първоначално написано от ABF
    Приятелката ти е курва
    1.Курвалъка е нещо доста различно от това, което човека описа.
    2. Ти си си виновен, тъй като очевидно сте обсъдили това и ти си се съгласил. Каквото си надробиш - т'ва ще сърбаш.
    3. Единствено можеш да поговориш с нея дали е възможно да се върнете към "затворена" връзка. Ако тя не иска, може би е време за раздяла.

Не бих се изказала чак толкова крайно като ABF и BlueFace,но определено си я тресат хормоните и тва нещо като "отворена връзка" нея си я устройва.Абе що пък да не се изкажа,курвичка си е....
    Just haters make me famous! εĭз

tq me skusa po nai-tupiq na4in are da sme si fr...durja na tebe...blabla...i az razpraam a are si4ku da e kaktu predi...g/d trudno se navi ma razpraa 4e she se poqvi i nqkui drug iii az da ne revnuvam i taka stava li ?az tapaka poneje durja na neq kazah da...seki den sme zaednu i...i si4ku e kakto predi...gadno mi e 4e se zaribqva po skype s nqkfi lainari a oshe ne se e vijdala s tqh a katu se vidi s nqkoi prostooo nz...i sq nz kfo da pravq

Забравяй я ! Не те заслужава тая...

nemogaaa mn q obi4am nz kfo da pravqqq znam samu 4e iskam da sum s neq...

Пич , разбирам че ти е трудно и искаш да бъдеш с нея , но колкото повече време останеш при тая патка , толкова повече ще бъдеш наранен после. Това момиче си играе с теб , разбери го. И аз съм момиче и имам много познати , които мислят като тази. Имат за гадже супер момче , което ги разбира , мил е , сладък е ... абе всичко е на 6 , казват му че искат "отврена връзка" за да си намерят и някой лайняр или "гъзар" , с който да си фръцкат задника. Тая не те заслужава по мое мнение

П.С Всъщност няма какво много да направиш , защото ако тя си е за тая "отворена връзка" ако успееш да я "затвориш" нея сигурно ще и писне след максимум седмица , две и ще ти каже : Ми аз ти предложих по-добрия вариант , но ти отказа ... сега можем да сме само приятели.

Иии това ще е тоталното ти прецакване
    I'm dancing in the room as if I was in the woods with you, No need for anything but music ...
    Music's the reason why I know time still exists ...

mii mn ama naistina mn durja na neq i ne iskam da se razdelqme...sig az sum tupiq da sedq oshe s neq...no nqkak si nemogaaa bez neq...ot kakto bqhme trugnali se vijdame seki den... blaaa mn mi e oburkano

Град
    в нас
    сори обаче ти май неискаш да видиш истината каква е. искаш явно да изчакаш тя да се кротне(няма лошо в това) обаче много ще страдаш заради тази.
    според мен няма да се промени тя. намери си някоя пичка, която е готова да ти даде това нещо, което искаш а именно да си е само твоя
    NO COMMENT

еми имаш два варинта - да скъсате иииии да скъсате....
    ако толкова искаш да си с нея опитай след 3-4 години, когато ще е кротнала... евентуално

... и те така

Сам си се хванал на хорото - или се отказваш, или го доиграваш. Явно тя не изпитва кой знае колко силни любовни чувства към теб, щом веднъж вече те е зарязала и се е навила отново да сте заедно само ако тя може да си развява байряка.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq

wow

Отговора е съвсем прост и мн близо до ума.ГОВОРИ С НЕЯ И И КАЖИ ЧЕ ТОВА НЕ ИСКАШ ДА ПРОДЪЛЖАВА

mai ne ti stiga samo sexa a emi ili pogovori s neq ili q zabravi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си