- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малко или голямо дупе
много ми е чудно кое се харесва почече .. Малки или големи дупета предпочитате ? кое е по сексии защо мислите така
![]()
..:: k01t0 mRyNka nA kUh0 dRyNka ::...
малки,стегнати и сексии за мъж и за жена...
по-сладко е
ами бразилските дупета.. те също са секси![]()
![]()
..:: k01t0 mRyNka nA kUh0 dRyNka ::...
ne mn golemi no obi4am i malko po golem6kite... ama i malkite mi haresfat![]()
За момче малко, че да ми се събира в шепичкитеМомчета с големи разплути пърдялници просто не ме кефят
![]()
Риторичен въпрос.
Малки, малки, ама много малки и пак малки!![]()
Това стига ли като за отговор![]()
Има време кога да расте дупето -раждания и т.н. Не ми трябва да става плондер. Аз като момче мого ме възбъждат малките дупета.. особено като видя някое яка мацка в анцуг и малкото дупе.. нз защо ама мн ми въздейства..![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
По-големите задници предпочитам.![]()
Левски шампион але але!
Колкото и малко и миниатюрно да е,пак ще е възбуждащо повече от колкото няякой тлъст гъз.Иначе среден размер стегнати и най-важното-залепени за подходящия човек са най-добрата комбинация
![]()
много добреПървоначално написано от Make_Me_Laugh
Стегнато дупе.По-секси е и така се разбира кой се поддържа.Надали някое момиче което я интересува как изглежда ще яде по 1 кило храна на ден и гъза и да стане като на свиня... аее бразилските дупета рулз![]()
Съжалявам, не съм негър. предпочитам пропорционалност.
Малко дупенце като детско барабанче![]()
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Малки и за мъже и за жени...големите не ми харесват :P
Za mom4e malko stegnato , a za momi4e tip brazilsko- t.e. ne prekaleno klio6tavo,ne goliamo ami sredno leko izpuknalo abe da ima kakvo da se pliaska
![]()
Нещо средно. Все пак не искам да си издраскам ръцете от костите й както не искам и да е голям като задницата на бетоновоз.
10x \Първоначално написано от SexY_LipS
/
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Malko no stegnato. Ne sum pochitatel na JLo![]()
Eating isn't cheating - Arnold
100% malko za momi4e
средни...нито мн малки нито големи...и за мочета и момичета
:P
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Малко дупе. Но като цяло да е стегнато, защото има жени с големи задници, заради широк ханш, но задника им пак е стегнат и готин
така еПървоначално написано от WaKo
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
дам прав сиПървоначално написано от WaKo
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
malki i....moje i stegnati,no moje i po-meki4ki de e ne nqkvi banici!moito gadje ima mn qk zadnik,no n ee mn stegnat i pak e qk