- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- малко или голямо дупе
Моя задник е нормален,казвали са ми ,че бил спортен.Харесват го,но аз харесвам малко по едри момчета,не дебели едри и се подразбира че и задниците им да са по едри.
Russian Aerospace Agency
И моя е малък иоформен с доста напомпам глат. мисля че каот го мерих беше 93 99
4 и 12т. от правилата
malki no nE takiva koito nqma kfo da se barne ne da e samo kosti sees![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей такива +1Първоначално написано от Entel
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
аз си мислех, че Methodman го казваДжейсън:
Джейсън казва 'more cushin for the pushin!'![]()
![]()
![]()
иначе "тип бразилски" е много тъпо казано... ест на голям тезгях най-добре се бачка
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Първоначално написано от Stamera
Ами например моя "тезгях" като не е голям ако ти падна няма ли да ме пръснеш?
Russian Aerospace Agency
абе за него незнам ама кат гледам ако си ти тва на снимката щи пръсна дупенцетоПървоначално написано от gergana_sweet
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
malki![]()
мъж с малък г*з?!Ужас да е по-голям да си ли4и 4е е ма4о не нек1ф смъкляв тъпак..оби4ам яките мъже..а за жена средна работа..тоест средно гъзенце![]()
Malki vse pak moeto e malko ako prqtelkata mi ima po golqmo ot moeto 6te e stranno![]()
темата си я бива... аз винаги съм се замисляла,щото мои приятелки са ми казвли като е по голямоо дупето,има по-голямо триене и следователно удоволствие... о колко е вярно според вас?????
а иначе... за момче... средно....да има кво да се пипа![]()
за момиче тряа да е по малко,ама да не и хлопат дънките!!!
ami az li4no za mom4e predpochitam da e s malko dupe i stegnato mn sexy mi vuzdeistvaa za momiche predpochitam da e dupe kato na snimkata na avatara mi malko stegnato kato na detsko barabanche
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
ako e za edno 4ukane mi se 6te da probvam s nqkoe po golemi4ko da usetq trupkata, a in4e za ne6to seriozno - malko![]()
Нормални дупета предпочитамНито да се "лашка", нито да удрям на кокъл
![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
малки много ясно..
големите ме отвращават
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Нормално,средно по големина дупе.Както се казва:"Да има какво да хванеш и да пляскаш!"
Brutalen sadisti4en i simpati4en poluspartanec-polukazak.
Средно![]()
Искам едно малко, гладко (и гладно де) и стегнато дупе. Нищо повече![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()