.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Какво обичате да ви прави приятеля ви?

kakvo obi4ate da vi pravi priqtelq vi za da vi podludi ot vazbuda. imam vpredvid stoite si nqkade , natiskate se , celuvate se i kakvo jelaete da vi se slu4i , kato dopusnem 4e e nevuzmojno da pravite sex po edna ili druga pri4ina

т.7
    krem4et0

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Да ми говори на ушенце мръсотийки,като например какво би ми направил,ако имахме възможност сега да правим секс..

Или да ме гали по вътрешната част на бедрото,там ми е най-чувствителната зона..
    Или пък да ме хапе по врата,гърдите,коремчето..
    Да ме е прегърнал силно към себе си..

Но общо взето,въпроса ти е тъп,докато се натискаш с някой би трябвало да се възбуждаш..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    da mi govori mrusotiiki,da me gali i cunka po vrata,no nai ve4e da me gleda s onzi "razvraten" pogled,koito samo toi pritejava!

Мега фен Аватара на amatorium
    Tova da kajesh predvaritelno kakvo shte pravish s nqkoi si e dostatuchna vuzbuda. Ako tq znae che shte i se sluchat opredeleni neshta trupkata e super. Posle kato se sluchat i se zapomnqt qko. Ako ne mojete po edna ili druga prichina da se takovate vse pak mojete da izrazite kakvo vi se pravi edin s drug i kakvo bihte iskali da se sluchi.
    Eating isn't cheating - Arnold

В момента изпитвам сериозната нужда да върже ръцете ми зад гърба ми( прилагам снимка, нещо подбно - http://www.layoutr.com/graphics/smut...layoutr-32.jpg ), да ме напляска, докато дупето ми не посинее (случвало се е ) и после да вкара пръст в писанката ми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си