Така, ето какво е положението. Онзи ден си загубих девствеността, използвахме презерватив...или поне в началото е бил използван такъв Момчето го е махнало на половината на акта, тъй като пенисът му прекалено много се изхлузваше и той решил така да "свърши работата", не ме питайте колко съм му бясна... И не ме нападайте, изобщо не съм усетила разликата! От позата, в която бях, не можех да видя изобщо... Така, той НЕ свърши в мен, като се кълнеше после, че от това нямало да има проблем. Въпреки това аз се паникьосах и на 16-тия час от акта, тъй като по-рано просто нямаше как да стане, пих Escapelle. Цял ден имам всевъзможни странични ефекти от това... Идиотът въобще няма да го коментирам, знам, че е здрав и няма венерически болести (тества се съвсем наскоро), но не това ми е тревогата. Тук има много теми за Escapelle, но намерих следното, като се разтърсих:
Контрацептивната таблетка се взима до 48 часа след половия акт!
Грешно! Таблетката се взима възможно най-бързо, веднага след акта.

Е, това е. Изчетох всевъзможни теми, но вече не знам - дали ще подейства хапчето, голяма ли е възможността да съм забременяла, и то извънматочно?
Наясно съм, че теми за Escapelle има много, но горната информация ме шашна!