.

Виж резултатите на анкетата: Кариерата или децата ? кое е по напред

Гласували
33. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Кариерата

17 51,52%
  • Децата

16 48,48%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    За мен първо е образованието, което да е бъде предпоставка за добра кариера след като се роди детето.
    +1

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Predi da pravia detsa iskam svesten muj,obrazovanie razbira se i kariera.Pod kariera razbiram postoianna,dobre platena rabota 4rez koiato moga da izdurjam semeistvoto mi.
    Zna4i izbiram purvo karierata.
    Тоест, мислиш да родиш на 35+ години, или може би си свръхталант и ще постигнеш мечтите си още на 25-? И между другото - не се филмирайте толкова за децата, като ви дойде на главата ще го родите, нищо че сега вероятно ви се струва немислимо. Няма да сте нито първата, нито последната млада майка, справка - родителите ви (вероятно на поне 95% от пишещите във форума майките им са раждали преди 25 годишна възраст поне едно от децата си).

Прав си. Моята майка ме е родила на 22 и не ми изглежда немислимо или абсурдно и аз да имам дете на 21-2. В крайна сметка биологичния часовник цъка и няма да те чака, докато изградиш кариера и направиш големи пари. Пък и има още един момент - правиш кариера, заемаш висок и добре платен пост и какво? Ще родиш и ще се откажеш от всичко, за да гледаш децата си? Трудно е да си перфектен в работата и във взаимоотношенията с децата си едновременно, защото и двете изискват време и всеотдайност, а денонощието е само 24 часа.

Естествено не бих си позволила дете, ако нямам финансовата възможност да го гледам, но не смятам, че бих се вманиачавала в работата си, не съм такъв човек.

Та, да, бих предпочела децата стига мъжът до мен да го иска.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

кариерата,ученето,образова нието етц...

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Абсолютно кариерата и след това деца..
    I am the substance and the one who has no substance.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си