Аз съм на 16 години и имам прекрасни родители и не ги заслужавам Много ми е трудбо да призная тези работи и дано допиша всичко до края.
Аз съм доста разглезено дете.Всичко си позволям.Всяка сутрин като се събудя,на масата в кухнята,ме чака кана с кафе и 20 лева за деня.Родителите ме глезят много.Не съм лишаван от нищо имам супер много ненужни играчки....
Вчера,без да искам,попаднах на едни разпечатки от дебитната и кредитната карта на татко.И видях,че сме на червено И то от два месеца А през тези два месеца родителите ми не са ми намалили дори с лев финансите.Единствените неща който искат от мене са:
1.Да не пуша
2.Да не взимам наркотици
3.Да не бягам от училище.
ТОВА Е!
А аз какво.Пуша от година и половина (и то скъпи вносни цигари )И доста бягам от училище.И тук е мястото да кажа че мога и него.Бог ме е дарил с ужасно добра памет.На мене ми стига само веднъж да прочета урока и мога да ти го разкажа с най-големи детайли.Стига ми да чуя веднъж как се решава даден тип уравнения и вече мога да ги реша всичките Така е.А родителите ми не го разбират това.На мене ми трябват 10 минути и съм готов с уроците.Не го разбират това!Уча в престижно училище и съм с доста висок успех.
Абе изобщо имам всичко.Прекрасна приятелка,която не е с мен заради парите.Имам прекрасни родители.И бог ме е надарил А аз какво.Провалям си живота
И предадох родителите си.........
Чувствам се зле..