Първо искам да се обърна към Габи_94...Мойто момиче какво лошо има да прави секс на 14 год.?!Аз също загубих девствеността си на 14 и не виждам нищо нередно!!!Щом се обичат какъв е проблема?!Аз с моя приятел (вече бивш) ходех доста дълго време(над 6 месеца) и бях сигурна,че искам той да ми е първия...Нооо да се върнем на темата
Преди обаче да кажа каквото и да е било искам да ви светна някои неща
Град Силистра-малко градче...почти всички се познават (малко или много) ... Хора в него всякакви - брейкари,рапета,тревомани, аркомани,дилари,сутеньори. ..Ееее всякакви ги има (като във всеки град) с единствената разлика,че тук да видиш някой надрусан в Дунавската градина е нещо нормално!!!Ставала съм свидетелка как наркомани се събират и боцкат в най-елитната гимназия в града-Езикова гимназия...Тревомани още по-често можеш да видиш...НО!!!Искам да упрекна хората,които казват че един наркоман,тревоман и т.н. не може да се държи добре...!!!!Аз лично познавам и съм се събирала и с наркоман и с тревомани!!!Дори бившото ми гадже пушеше...Мога да гарантирам,че тези момчета бяха супер точни пичове!!!С доста от тях и сега съм в страхотни отношения!!!!Естествено историята със сутеньорите е малко кофти...(хммм май е време да отговоря по темата) Мише спри се малко...Опитай се да разбереш дали това момче те обича или е с теб само защото се надява след време чрез теб да изкара пари...Послушай майка си!!!В случая тя наистина е права!!!Не си струва заради някво момче да си проваляш живота!!!Сама знаеш колко бързо се разнасят клюките из Силистра и как във всяка клюка има по няколко % лъжа...Ще те изкарат по-ниска от тревата...Но все пак ти имаш глава на раменете си и можеш сама да взимаш решения!!!Айде успех