- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта не винаги е добро нещо
Ами като всеки нормален тийнеиджър и аз имам право на малко любов.И понеже никой не избира в кой да се влюби аз просто се пуснах по течението.Към 8 клас започнах да се увличам по едно момиче , което беше от няколко типа момичета най-доброто.Красива , умна , добро телосложените.Поне така си мислех в началото.След много разговори , закачки и т.н. аз започнах бавно и сигурно да поемам по пътя на любовта.Тя беше от моя клас между другото и не беше трудно да се виждам всеки ден с нея.И понеже съм с леко вързан език нищо не й споменах за мойте леки увличания.Всеки път си мислех че времето прекарано с нея се равняваше на злато в килограми.След 8ми клас аз се преместих в друго училище и започнах да я виждам все по-рядко и по-рядко.И когато може би настъпи момента да й изкажа мойте чуства, аз се паникьосах и го пропуснах.С леко закаснение й казах не че я обичам , а че я харесвам,все пак не искам да я плаша.И тя започна да разтяга локуми как съм й бил ценен приятел и т.н. и тогава ми стана ясно как стоят работите.Една-две седмици ми беше гузно заради това,но се оправих и пак започнах да преследвам мечтите си с нея.Когато я виждах винаги се чудех какво да кажа,а от информацията която получавам и тя се чудеше какво точно да каже и затова като се виждахме , било то случайно или купон , бяхме на здравей здрасти.Когато тя си качи скайп,една нейна приятелка ми го даде и започнахме да си пишем,под предлог че когато се видим да не се гледаме на кръв.И тези чатове събудиха някогашните затапени чуства и романсът започна да се върти наново ... Не бях я виждал с месеци и днес по случайност отидох да видя стария ми клас.Там тя беше в цялото си величие и прелест.Исках да завържа разговор , но тогава ме удари суровата брутална реалност.Тя каза здрасти и започна да се задява с един от най-добрите ми приятели.Поразпитах разбира се , да видя дали това е нещо сериозно и ми казаха че това продължавало доста време.Започна да ме обвзема ярост , че са ме предали и тъга , защото гледах как поредната ми мечта отлита надалече.Чудех се какво да правя.Бяха ми забили нож в гърба ... Тръгнах си разочарован и всичките ми надежти , който бяха пламнали от скоро огаснаха с един замах.Питам ви има ли лек срещу това което изпитвам сега,но нека да не е опиране на приятели , защото истинските приятели са или надалече или фалшиви.
Скайп: doombringer2006
от това , което разбирам си я харесвал много. Но проблемът ти е бил като моят бил си много притеснителен и това ти е навлякло много "неприятности"
. За това трябва за напред като тръгнеш да сваляш пичките да не си толкова стиснат и притеснителен . А отностно зарибявката и с твоя добър фр , според мен никой от тях 2-та не е виновен защото те също имат право на живот и тя неможе да стои без гадже (се пак момиче)
![]()
, и тръгва да хойка с дръги ... Мръсница
![]()
... Заради това я забрави отпусни се и ги почвай другите момичета
... и 1 добър съвет не се задържай повече от 20 дена с една
![]()
базик ...
![]()
времето лекува всичко .. еи ако някои продаваше лекарства с които да забравяш даден човек някакви случки .. милионер щеше да е изобретателя им![]()
е аз съм живото хапче , като си с мен ги забравяш всички други щото аз съм най-добрия![]()
![]()
Според мен е леко виновен , защото той знаеше колко много я харесвам![]()
Si4ko otminava i si4ko idva no s vremeto sinova liubov novi priqteli nov JIVOT
![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
В много кофти ситуация си попаднал,но мисля че не трбва да се сърдиш на приятелят си,тай като все пак тя ти е казала,че не може да има нещо между вас.Много е кофти,и не оправдавам другото момче,но е малко така.Първоначално написано от machine_shot
Ако тя ти беше гадже и ти много я обичаше,той спи с нея,тогава вече щеше да си заслужи едно ходене до Пирогов.
аа щом е знаел е някъв тъп кавал , и както каза горе колежката![]()
![]()
... май си заслужава боя
![]()
![]()
![]()
Не му се сърдя , но просто ми се сви сърцето като ги видях.Нека се радват на живота, за мен това беше цел от много време.Но явно аз немога,нека друг се пробва.
Ми аз се това го премислях отново и отново и в началото се бях отказал от всичко.По-нататък реших пак да пробвам.Като ултиматум зех това че понякога женското ''не'' означава ''опитай пак''Първоначално написано от hooliganka89
Знам,че ти е гадно и на мен ми е гадно всеки ден чета теми на разочаровани тинейджъриПървоначално написано от machine_shot
![]()
Мен едно време много ме прецакваха приятелките ми,това твоето е нищо в сравнение с моята хамма...
явно мого си я харесвал,но за съжаление живота е такъв 100% ще има още мн др момичета и с всяко щи е гадно,но кво да се праи всеки минава през това и единствения лек е времето
а за приятеля ти не е честно да му се сърдиш ,може би изпитва нещо към нея -не е виновен за това. и се пак щом тя ти е казала ,че не може нищо да стане предполагам ,че и той е наясно с това,което тя ти е казала ,значи нямаш никакъв повод да му се сърдиш както ти си се влюбил може би и той е в същото положение и най-вероятно не ти го е казал за да не те нарани така че спокс времето лекува
И кФо КаТ тЕбЕ е ЦеЛуВаЛ НаЛи ПрЕз ТвА вРеМе МеНе Е рЕвНуВал.И КфО кАт ТеБе Е ЕбаЛ нАлИ пАк За МеНе Е мЕчТаЛ.и Ся За КвО сЕ нАдУвАш От МеН ПоВеЧе Не СтРуВаШ !!!
Наистина женското "НЕ" понякога означава "Опитай пак",но явно има изключенияПървоначално написано от machine_shot
![]()
Надявам се нещата да се оправят и то само в твоя полза.
пич мисля,че ти сам си го правиш така.Опитай се да се насаочиш към дртуга..и не викай че не може,защото може
нямам повод да сънувам....
Немога бе човек , просто никоя не ми привлича окото , никоя не ме заинтересова...Явно бая време ще мине докато се оправя.
Ех..........Любов,любов.И аз съм в подобна ситуация........![]()
Предали са те, забили са ти нож в гърба...не е така.Ти си знаел, че е нямала чувства.Ако имаше връзка с нея и се задяваше с добрия ти приятел, тогава можем да говорим да предателство, но според мен тук думата е неуместна.Освен това казваш, че или приятелите ти са надалеч, или са фалшиви...Той от фалшивите ли е?
Днес го разбрах че е от фалшивите...Но карай , както казаха повечето хора тук немога да се сърдя.Нека си изкарат добре.Мерси на всички който помогнаха , било то малко или много![]()
Колкото може любовта да те направи щастлив, толкова може и по тъжен да те направи. Не си играй с това чувство, защото много боли послеКрасиво е, но е и опасно за психиката
![]()
Edit: след като е отфалшивите - тегли му един бой бе. Той хем знае, че си я харесваш, хем се занимава с нея. Къв е тоя ? Няма ко да се занимаваш и с двамата..нито той ти е приятел, нито тя няква..