.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Помощ - Кола Маска

Здравейте моля ви кажете ми точно как се прави кола маска в домашни условия...преди кола маската трябвали да си намажа кожата с нещо? а след? малко тъп въпрос но от депилиращите кремове ми писна...ще бъда ви бъда благодарна ако ми обясните подробно...Благодаря

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    няма ли по доб1р на4ин от кола маската стават раз6ирени жени и п1п4ици понякога
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Супер фен
    Град
    Панацея
    Еми на мен не ми пречи. Държи 0коло 2 седмици, а какво по-хубаво 0т т0ва ?
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Ми...аз ще се опитам да ти помогна,но нз до колко е възможно
    Значи....преди колата маска нищо не трябва да мажеш.Ъм...така нали то има едно ножче с което си мажеш от маската по кожата и след това лепваш лепенката Притискаш добре и след това бързо,в посока обратна на разтежа на косъмчетата,дърпаш :P След като свършиш първо добре измиваш мястото от къде си махала косъмчетата и после можеш да намажеш с кремче за по-мекичко
    Знам че не обяснявам добре,ама... надявам се поне малко да съм помогнала.

виж сега има ли някакви определени причини да си я правиш вкъщи, а не на коэметик?..ако няма по-добре не рискувай да си я правиш сама, щото може да си съсипеш кожата само от едно неправилно дръпване, ако ти е за първи път аз преди около седмица бях на кола маска за фърст тайм ии изобщо не болеше...събличаш си панталонките и лягаш на едно легло /не се маже с нищо преди да се започне/ и след около 20 минс си готова..намазваш се с бебешко олио и след 20 дни до месец отиваш пак няма нищо страшно..тичай да си запишеш час xD

Цитирай Първоначално написано от Girl-4e
    Ми...аз ще се опитам да ти помогна,но нз до колко е възможно
    Значи....преди колата маска нищо не трябва да мажеш.Ъм...така нали то има едно ножче с което си мажеш от маската по кожата и след това лепваш лепенката Притискаш добре и след това бързо,в посока обратна на разтежа на косъмчетата,дърпаш :P След като свършиш първо добре измиваш мястото от къде си махала косъмчетата и после можеш да намажеш с кремче за по-мекичко
    Знам че не обяснявам добре,ама... надявам се поне малко да съм помогнала.
    Мерси миличка а от кой вид да ви взема..?

Цитирай Първоначално написано от State oF MinD
    виж сега има ли някакви определени причини да си я правиш вкъщи, а не на коэметик?..ако няма по-добре не рискувай да си я правиш сама, щото може да си съсипеш кожата само от едно неправилно дръпване, ако ти е за първи път аз преди около седмица бях на кола маска за фърст тайм ии изобщо не болеше...събличаш си панталонките и лягаш на едно легло /не се маже с нищо преди да се започне/ и след около 20 минс си готова..намазваш се с бебешко олио и след 20 дни до месец отиваш пак няма нищо страшно..тичай да си запишеш час xD

амии живея в малък град а с козметичката не съм в добри отношения...в противен случай бих предпочела козметик от колкото у дома

Град
    Jamaica
    ох мноооого искам да отида на козметичка ама ме толкова срааам бях в едно студио за красота за едни работи за лицето незнам как да обясня и исках да си направя и кола маска ама така ме досрамя щото и козметичката беше млада и много искам да сьбера смелост ако някои знае как или пьк да ми препорьча козметичка в Пловдив много ще сьм благодарна

Molq vi kajete mi kakva kola-maska da si vzema...koq e po dobre za po nejnite zoni?

ам ми на вийт са най-добрите според мен,а също и на Джанкар(и са много ефтини) има ги навсякаде и на тях си пише как се използват подробно............ Успех
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

Фен
    Град
    Vkyshti
    na viit da sa nai dobri ?! 4e te daje ne mahat kosmite we
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си