- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Шумно ли го правите?
аз май съм си тихичка![]()
![]()
лъжа бее колкото ми идва от вътре толкова ...
![]()
![]()
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
e mislq 4e ne sam 6ymna no se se6tam edin pat kat bqh piinala i toi se mi povtarq6ee 66666666666666ttt po tiho de![]()
Ми аз съм доста по-шумна от него![]()
Случва се, после комшиите ме гледат на криво ама к'во ме боли
![]()
Абе и аз така мисля по принцип, но при оргазъм просто ми е много трудно да се въздържа......прекалено силно е усещането и го правя несъзнателно........Първоначално написано от air_J
+1Първоначално написано от NaDuPeNa_PrInCeSa
ae brat kfo da ti kaja kato go praime i kato pusna 1 programa xva6tame 88O hvanaxme![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
и аз не оглушавам околността.стена си там... пъшкам си и си мърморя нещо под носа, ама не врещя като на умряло.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ми аз по принцип не съм от шумните, но понякога когато наистина нивото на възбудата и удоволствието е на max си попъшквам чат пат![]()
I MaY Be AwAy BuT I'm SuRe...EvEn WhEn We ArE FaR ApArT... DiSTaNcE CaN NeVeR ChAnGe ThE LOVE I HaVe FoR YoU in My HeArT... Thinking ot you...
Emii az ne vikam silnoako mi e mn. hyavo py6kam ,no leki4ko...posledniq pyt napraih ne6to stranno i nikoga ne mi se be6e slu4valo - 3 pyti sym izvikala "o boje" hahaa
![]()
![]()
Зависи къде съм...![]()
Zavisi ot sexa...ponqkoga,kogato go pravim bavno,izbqgvam brutalnite mrusotiiki ,koito burborq i 6umnite pu6kaniq i ohkaniq...a prosto tihi4ko stena ot kef![]()