.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

Ами ако съм сгрешила? ;(

Става въпрос за едно момче,с което съм била няколко пъти.Често пусках теми в този форум,за да искам съвети,докато ходех с него,защото много го обичах.Но последния път когато тръгнахме си казах,че ще ми е все едно и няма да влагам нищо във връзката ни.Така и направих и бях готова да скъсам с него веднага,щом изнкикне някакъв проблем.И такъв изникна.Казаха ми,че ходи и с друга...попитах го и той отрече.Даже се ядоса...Как съм можела да вярвам?!И така нататък.Добре,но след всичко,което ми беше причинил се реших и скъсах с него.Не го потърсих доста време и тези дни реших да го направя.Писахме се и той повдигна темата,затова как съм го била оставила ей така,защото съм имала друг.. Много му било гадно затова...А аз го оставих,за да не ме нарани той!Глупаво нали?!Особено,ако наистина е бил честен с мен.
    И сега се чудя какво да правя.Не успяхме да се разберем и мисля тези дни пак да го потърся.На мое място вие какво бихте казали и направили?
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    На твое място бих опитала пак с него.
    След като нямаш никакви доказателства,че има друга,не бива да вярваш на всичко което чуваш,така до никъде няма да я докаръш.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    След като нямаш никакви доказателства,че има друга,не бива да вярваш на всичко което чуваш,така до никъде няма да я докаръш.
    Това ми е ясно.Но съм птатила и патила от него. ДОбре,да поискам ли да се видя с него ?
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Това ми е ясно.Но съм птатила и патила от него. ДОбре,да поискам ли да се видя с него ?
    Виж не съм врачка и жалко,че няма застраховка против лювно разочарование.
    Аз ако съм на твое място и много го обичам,пак ще се пробвам с него,то винаги боли в любовта!

Мега фен Аватара на koalka
    Мисля, че вече нещата са приключили или просто трябва да приключат, не мислиш ли?Явно и на двамата вече ви е все едно дали ще ходите, така че какъв е смисълът?

Град
    в нас
    +1
    и един съвет от мен не вярвай на всичко, което ти казват. дори и да са мн добри приятели, защото и те често се издънват
    NO COMMENT

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си